تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 607 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی میدونه هدینگ فرودگاه های مختلف رو از کجا میشه بدست اورد ؟
    اقا بهرام اگر اون اموزش ivao روی ورژن X اماده شد خبرش رو به ما بده !
    دوستان پرواز روز عید فطر یادتون نره ! قراره به یاد استاد علی رومینا برگزار بشه !
    دوست منم یکی از کنترولرهاست !
    برای جزئیات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو نقشه ناوبری خود FSX روی فرودگاه که کلیک کنی مه اطلاعات فرودگاه رو داده با وقتی داری برنامه پروازی رو درست میکنی روی فرودگاه مورد نظر کلیک کن و اگه فقط هدینگ باند رو میخوای زوم کنی روی فرودگاه نوشته

اقا بهرام این عکس خوبه اگه نیست بکین بازم بگردم کس بهتری گیر بیارم

عکس بزرگ گذاشتم جزئیات مشخص باشه ممنون

2. 2 کاربر از hesam.25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

تو نقشه ناوبری خود FSX روی فرودگاه که کلیک کنی مه اطلاعات فرودگاه رو داده با وقتی داری برنامه پروازی رو درست میکنی روی فرودگاه مورد نظر کلیک کن و اگه فقط هدینگ باند رو میخوای زوم کنی روی فرودگاه نوشته

اقا بهرام این عکس خوبه اگه نیست بکین بازم بگردم کس بهتری گیر بیارم
    ]
    خب الان فرض بزاریم به پرواز از تهران میره تبریز ما هدینگ فرودگاه رو چطوری باید تغییر بدیم تا مقصد ؟
    یعنی خودمون باید تغییرات رو اعمال کنیم یا برج بهمون میگه ؟ یا ؟

آموزش نسخه 2004 و x ندارن عزيزم هر دو يكي هستند. اگر واجب هست و نميتونيد از سايتش دانلود كنيد بفرمائيد تورنت ميسازم سيد ميكنم.
    من برنامه رو روی ورژن ایکس نصب کردم منوی ivao توی برنامه نیومد و توی نصب اررور داد
    اون تورنت رو لطفا بزارید من تست کنم
    Last edited by kiuna; 19-09-2009 at 00:19.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته در جالب بودن عكس ها كه شكي نيست. اگر جسارتي شد ببخشيد.

من كامل متوجه نشدم ! بعد از پاك كردن aircraft.cfg شبيه ساز هنگ ميكنه !!؟؟ بعد از چند دقيقه پرواز نمايشگرها خاموش ميشن ؟ وقتي انتخابش ميكنيد ارور سينتاكس ميده ؟ اگر دقيق تر و واضح تر بفرمائيد ذهن عليل بنده بهتر درك ميكنه.
    شما حرفه اي هستيد و نياز به نظر من ندارد . اما در نظر داشته باشيد كه شبيه ساز مثل 3Dstudio ميمونه. همونقدر كه به گرافيك احتياج داره به cpu هم احتياج داره. كارت گرافيك رو اوور كلاك كرديد ؟ CPU رو چي ؟ بنسته به نوع خيلي ميتونه كمك كنه. اما بنده هم تو فكر ارتقا هستم. اگر چيز خاصي پيدا كردم كه ارزش داشت اطلاع ميدم.

دوستي كه حمل بار ايرا اير رو خواسته بودA300 cargo. عكسهاي بيشتري بهم برسونيد. متاسفانه من هاردم رو دم دست ندارم. نه لگو دارم نه نمونه!!!

پاينده باشيد[/quote]

نمایشگرها همه کار میکند ولی بعد 1 دقیقه میگه بنزین داره تموم میشه و وقتی چند ساعت از نصب هواپیما گذشت فایلهای هواپیما از تو SIM OBJECT پاک میشن و وقتی PMGD MD-11 رو UNINSTALLمیکنم FSXبالا نمیاد ارورVISUALFX.DLLکرش میده اونو درست میکنی یه DLLدیگه ارور میده تا این که SP2رو پاک کنم دوباره نصب کنم

کارت گرافیک وCPU رو چجوری اورکلاک میکنن راهنماییم میکنید من متاسفانه لپ تاب دارم با این مشخصات:
    CPU INTEL CORE2DUE T7100 1.80 GH
    RAM 2ل گرافیک ای تی ای X 2300 با حافظه830 مگ البته حدود 700 رو از رم میگیره

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب الان فرض بزاریم به پرواز از تهران میره تبریز ما هدینگ فرودگاه رو چطوری باید تغییر بدیم تا مقصد ؟
    یعنی خودمون باید تغییرات رو اعمال کنیم یا برج بهمون میگه ؟ یا ؟

من برنامه رو روی ورژن ایکس نصب کردم منوی ivao توی برنامه نیومد و توی نصب اررور داد
    اون تورنت رو لطفا بزارید من تست کنم
    خوب تو FLIGHT PLANER اگه بزاری رو حالت IFR برج بهت همه چی رو میگه وتا روبروی باند مقصد هدایتت میکنه ولی تو VFR خودت باید مسیر رو پیدا کنی با استفاده از VOR یا ADFیا GPSبا هرجوری ک خودت میدونی الته تو IFRهم باید فرکانسVORوبقیه رو داشته باشی چون بعضی وقتا میگه با ناوبری خودت ادامه مسیر بده
    Last edited by hesam.25; 19-09-2009 at 00:38.

6. این کاربر از hesam.25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

نمایشگرها همه کار میکند ولی بعد 1 دقیقه میگه بنزین داره تموم میشه و وقتی چند ساعت از نصب هواپیما گذشت فایلهای هواپیما از تو SIM OBJECT پاک میشن و وقتی PMGD MD-11 رو UNINSTALLمیکنم FSXبالا نمیاد ارورVISUALFX.DLLکرش میده اونو درست میکنی یه DLLدیگه ارور میده تا این که SP2رو پاک کنم دوباره نصب کنم

کارت گرافیک وCPU رو چجوری اورکلاک میکنن راهنماییم میکنید من متاسفانه لپ تاب دارم با این مشخصات:
    CPU INTEL CORE2DUE T7100 1.80 GH
    RAM 2ل گرافیک ای تی ای X 2300 با حافظه830 مگ البته حدود 700 رو از رم میگیره[/quote]

يك بار به همچين مشكلي بر خوردم. اگر درست يادم باشه با نصب دوباره حل شد. اگر درست يادم باشه!! به امتحانش كه مي ارزه ؟!‌نه؟

در مورد اوور كلاك كمي طولانيه. با يه سرچ همه چيز دستتون مياد. البته الان ديگه اينقدر وب انگل و ستون تبليغاتي اومده كه .... به هر صورت اگر با سرچ به نتيجه نرسيديد چشم.

8. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

عکس خوبه اگه نیست بکین بازم بگردم کس بهتری گیر بیارم

عاليه ممنون . خود خودشه
    شرمنده نديده بودمش.

پاينده باشيد

10. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من تونستم fsp رو روي نسخه نوين پندار نصب كنم حالا يه error ديگه ميده
    كسي مي دونه بايد چي كار كنم
    Your version of FsX is unknow, you must have at least SP1 or SP2 or Acceleration installed - aborting FsPassengerEnd of FsPassengersX.dll
    نسخه ی نوین پندار درسته که Accelerator داره ولی هیچ نشانه ی رجیستری مبنی بر نصب بودن SP1 و SP2 و ACC ایجاد نمیکنه.
    پس نصب FSP و بعضی اضافات روی این نسخه فقط و فقط بعد از ساختن مسیرهای رجیستری میسر میشه. که ارزشش رو نداره. یک نسخه ی عادی تهیه کنید.
    1-اول اینکه چه طور مایکروسافت به ایران اهمیت داده و فرودگاههای ایران هم تو این بازی هست؟
    2-مگه حجمش چه قدره؟
    3-آنلاین بازی کردن خیلی حجم اینترنت مصرف میکنه؟
    4- واقعا" تو این تاپیک خلبان هست؟
    بله تمام فرودگاههای ایران توی بازی هستش. حتی فرودگاه شهر ما، سبزوار که یک شهر تقریبا کوچک هستش.
    و یا فرودگاههای مختلف دیگر.
    حجم بازی در نسخه ی عادی حدود 15 گیگابایت - در نسخه ی همراه با ACC حدود 20 گیگابایت و اگر اضافات و نرم افزارهای اضافی رو هم نصب کنید حدود 25 گیگ مهمون شما خواهد بود.
    راستی اقا بهرام نمیدونی چیکا ر کنم واسه ارتقاع گرافیکم قبلا خوب بود دار ودرخت داشت خونه داشت ولی نمیدونم چیشد وقتی پرواز میکردم رون نمیرفت مجبور شدم تو تنظیمات خیلی پایین پرواز کنم الان تهران بیابونه
    نیازی به ارتقا گرافیکی نیست. باید CPU و RAM رو برای FSX ارتقا بدین.
    برای خرج کمتر میتونید CPU رو OverClock کنید. یک مقاله ی جامع در مورد OverClock تا چند روز دیگه آپلود میکنم. بخونید. یاد میگیرید.

12. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

باور كنيد چند بار اومدم يه پيشنهادي بدم ولي تا دستم رفت رو صفحه كليد موندم آخه چي ميتونم بگم!!؟؟ امروز اومدم يگم با ID تماس بگيريد تا شايد تو گفت و گوي زنده بتونيم حلش كنيم كه يادم افتاد ياهو باز نميشه. اما ببينيد تو قسمت multiplayer يه گذينه network setting هست توش portrange رو بگذاريد رو 6112 تا 6122 اگر نيست. يا يه قاير وال مزاحمه كه بعيد به نظر ميرسه. يا فايل ها آسيب ديدن كه با تعمير حل ميشه (نصب مجدد بهتره) اين هم ممكنه كه شايد شما GS داريد يا هر چيز مشابه ديگه اي كه با FS تداخل ايجاد ميكنه. به هر صورت جز آزمون و خطا راهي به ذهن ناقص من نميرسه.
    6112 و 6122 portrangeهستند
    gs هم نمیدونم چیه
    تو فایر وال هم fsxرو به عنوان استثنا معرفی کردم
    جز acc هم چیز دیگه ای رو fsx نصب نیست
    فایلهام هم آسیب ندیدم . دادم dvd خود fsx چکش کرد
    به خدا دیگه عاصی شدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

با تشکر از وبلاگ خوبت می خواستم بپرسم در بازی آنلاین چه جوری با ATC ارتباط برقرار کنم ؟؟ آخه پنجره ی ATC باز نمی شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راجع به استفاده از ADF و کد آن کسی چیزی می دونه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •