تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 129 از 3745 اولاول ... 29791191251261271281291301311321331391792296291129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا من اين فكر ها را از قبل عيد مي كردم و 3 روز زودتر پرداخت كردم كه تا 12 فروردين كه تعطيلات شروع ميشه ؛ لااقل اينترنت قطع نباشه؛ باز هم اين مشكلات را پيش آوردند.حالا اگر پرداخت نمي كردم و يا دير پرداخت مي كردم ؛ حق با آنها بود ولي الان چي؟ تازه ايميل هم زدم و 3بار هم فكس كردم و زنگ هم كه 2 روز زدم ولي هيچكسي بعد از مدت ها معطلي جواب نداد كه نداد.آسياتك هر روز بدتر از ديروز.

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

موقع پول گرفتن كه ميشه ؛ كامل مي گيرند و يك ثانيه ديرتر بشه ؛ قطع ميكنند ولي موقع خدمات رساني كه ميشه ؛ يا تعطيل اند و يا اشغال است و يا مشتركين مقصرند.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من این ایمیل و به آسیاتک زدم به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم ایمیل شکایت بزنید حداقل این کار رو که میتونید بکنید. به تلفن شرکت زنگ بزنید قسمت انتقادات انتقادات ر بگین بابا ساکت نشینین

با عرض سلام و خسته نباشید
    be site
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    vared misham tasavir zende ro neshan nemide dar sorati ke hameja baz hast vali sherkate shoma ba v p n neshan mide in sitha ro? baraye chi baste ast? mahi 30 hezar pol internet midim ke 4ta site negah konim?! alan to anjomanhaye internet az asiatech badjori eteraz daran. hich residegi nemikonid.
    Baraye sharj kardan 128 namahdod ro mikham entekhab konam mige shoma ejaze taghir nadarid ghablan in moshkel nabod. sherkat tamas migirim ya hamash eshghal hast ya kasi javabgo nist. in moshkel ro tamame karbaran daran.
    Baraye vared shodan be ghesmat sharj servis moshkel darim 10 bar bayad moshakhasat vared koni ta belakhare vared beshe. age yekhorde nazm va masouliyat paziri bod kheli khob mishod.
    shoma ke be enteghadat o pishnahadat ahamiyat midid omidvaram be in moshkelat ham ahamiyat bedin.
    ba tashakor

4. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

آقا در اینکه آسیاتک بده شکی نیست... منم درست موقعی سرویس خریدم که مشکلات اسیا تک بالا گرفت!

در کل یا باید بسازی یا یه سرویس دیگه بگیری یا لا اقل یه عبار بانگ بگیر سرویس اینترنتش رو فعال کن تا همون موقع شارژ کنه راحت بشی.

6. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا در اینکه آسیاتک بده شکی نیست... منم درست موقعی سرویس خریدم که مشکلات اسیا تک بالا گرفت!

در کل یا باید بسازی یا یه سرویس دیگه بگیری یا لا اقل یه عبار بانگ بگیر سرویس اینترنتش رو فعال کن تا همون موقع شارژ کنه راحت بشی.
    سلام.شما با عابر بانك مشكلي نداشتي؟ خوبه؟ ممنون

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام.شما با عابر بانك مشكلي نداشتي؟ خوبه؟ ممنون
    تنها حالت پرداخت راحتش همین عابر بانکه که من یه سالی هست اینجوری پول میریزم.
    ولی سعی کن از عابر بانک سامان یا پارسیان استفاده کنی.
    پرداخت اینترنتی از همش هم امنیتش بیشتره.
    موفق باشی

9. 2 کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

همین که آقا وحید گفت درسته اره!

11. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hadi-3at's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان یه قسمت جدید آسیاتک راه اندازی کرده
    کد:
    راستی اکانت من هنوز شارژ نشده!

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

این که خیلی وقته راه افتاده. اشکالات کمتری هم داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.خوبین؟عیدتونم مبارک
    منم الان 2-3سالی هست مشترک آسیاتک هستم .
    سال اول که بسیار عالی بود.بدون قطعی ،ارزان،پیکم که رایگان میومد میگرفت پولو دمه خونه.
    از وقتی مدیریتش عوض شد کل سیستم آسیاتک عوض شد.
    البته هنوزم ارزان ترین و جزو 4-5شرکت برتر ایرانی در خدمات ADSL هست فکر کنم.
    منم با مشکل پرداخت تا 6ماه پیش یکی دوبار دست پنجه نرم کردم ولی از وقتی از طریق پرداخت الکترونیکی اقدام میکنم سریع و با فاصله شاید یک قطع و وصل شدن به نت سیستم شارژ میشه.حتی در روز 2فروردین همین امسال.
    حداکثر سرعت دانلود هم حتی من 60Kb/s هم داشتم اونم از سایت اینفراجستیک و حداقلم 8Kb/s داشتم که معمولا با ----- شکن هنگام دانلود e-book بوده.
    مودم هم تاحالا مشکلی نداشتم البته اینو شنیدم با بقیه شرکتها مشکل داره ولی من با صبانت تماس گرفتم و مدل رو خوندم گفتن ساپورت میکنه.
    منم چندبار خواستم که عوض کنم برم صبانت اما ترسیدم هم اینو از دست بدیم با تمام کاستی هاش و هم به اون نرسیم.به هرحال الان مد شده میگن جا نداریم الکی.
    من الان حدود 7ماه از سرویس حجمی استفاده میکنم و فقط ماه قبل بود که کم نیاوردم ،به طور کل نیاز به 2گیگ داریم تا راحت یکماه رو بگذرونیم.
    از نظر تکنولوژی پیشتیبانی در سطح متوسطی در بین ایرانیا قرار داره.فکسشونم که یکی دو بار منو به زحمت انداخت.
    اگر سرویس شبانه رایگان بزارن که دیگه حرف نداره.

15. این کاربر از mohsen63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •