Legend جان من توی ب بسم الله گیر کردم.می خوام برنامه APP TRK رو نصب کنم که گیر می ده به check certificet validity.چی کارش کنم؟؟؟
دوستان منو از لذت بازی های گرافیک بالای N Gage محروم نکند.
Legend جان من توی ب بسم الله گیر کردم.می خوام برنامه APP TRK رو نصب کنم که گیر می ده به check certificet validity.چی کارش کنم؟؟؟
دوستان منو از لذت بازی های گرافیک بالای N Gage محروم نکند.
سلام
داداش تاريخ گوشيت درسته؟ ورژن گوشيت چنده؟؟
اينا رو فعلا" بگو تا ببينم چه كنيم...![]()
سلام یونس جام من n95 خریدم و روش دو تا بازی پیش نصب شده ان گیج هست یکی اسفالت یکی فیفا 07 ولی می خوام بازی ها رو عمودی اجرا کنم فیفا 07 عمدی اجرا می شه ولی دکمه های موزیکس کار نمی کنه!! آسفالت هم که عمدی اجرا نمی شه (و مثل این که بعضی مواقع خیلی خیلی کم کم بازی کم افت می کنه یعنی رون رون نیست بعضی مواقع
ورژن گوشی هم 20 خوردی
------------
فعلا فعلا گوشی رو هک نکردم
اول نصب كن بازي هارو...ببين چطوره...اينا تريله...
من قبلا انگیج رو نصب کردم ولی به یه علتی گوشیمو ریست کردم و به جای سیک من از روش هالو رفتم ولی وقتی که میخوام انگیج رو نصب کنم حدود یکی دو ساعت طول میکشه و بعد گوشیم بالا نمیاد حالا میخوام بپرسم که چی کار کنم حالا سیک من رو نصب کردم باید چی کار کنم ؟ من معتادم به انگیج دارم میمیرم ...
يونس جان من ميخام برم شاهكارامو تو انگيج آرنا ثبت كنم.ميخاستم بدونم ميتونم گوشي رو وصل كنم به pc و اينجوري كانكت بشم به اينترنت؟ بعدشم گيري چيزي مشكلي كه نيست واسه آي دي ساختن؟
یه مشکل خیلی عجیب واسم پیش اومده...
دیروز که اومدم بازی های ان گیج رو اجرا کنم وقتی هرکدومشون رو باز می کردم این ارور رو می داد :
Can't Read Game On Memory
یا یه همچین چیزایی...
بعدشم آیکون بازی محو شد و وقتی دوباره خواستم بازش کنم فقط می شد Deleteش کرد!
حتی بازی ها رو دوباره هم نصب کردم ولی همین آش و کاسه بود...
گوشی رو یه بار خاموش روشن هم کردم اما درست نشد!خواهشا کمک کنید!
نه مهندس جون نميشه...
بايد با خود گوشي وصل شي...يه ايرانسل از يكي خفت كن...
100% موقعي كه انگيج در حال اجرا بوده گوشيتو به PC وصل كردي...
بازي ها رو دوباره رو قبليها نصب كن، سيو هات فكر نميكنم پاك شه...
توضيحات من كه ديگه مو به مو هست...كجاشو نفهميدي؟
Last edited by Legend; 23-10-2008 at 11:03.
آقا قرار نیست ورژن جدیدی واسه secman بیاد؟
رو ورژن جدید n82،نصب نمیشه
Last edited by aminshams; 23-10-2008 at 11:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)