من این فیلم رو دانلود کردم ولی توی 4 تیکه هر کدوم حدود 200 مگی بود.
حالا چیکارش کنم؟
میخوام بچسبونمشون به هم با نرم افزار هایی که دارم تبدیل میشه ولی فقط اولیش و اونای دیگه اصلا تو نرم افزار هایی که دارم لود نمیشن.
چیکار کنم؟
![]()
من این فیلم رو دانلود کردم ولی توی 4 تیکه هر کدوم حدود 200 مگی بود.
حالا چیکارش کنم؟
میخوام بچسبونمشون به هم با نرم افزار هایی که دارم تبدیل میشه ولی فقط اولیش و اونای دیگه اصلا تو نرم افزار هایی که دارم لود نمیشن.
چیکار کنم؟
![]()
سلام
p2,p3وp4 که تو اسم فایلهای دو تا چهار هستن رو همه رو به p1 تغییر بدید.
فایلها باید همه دقیقاً هم نام باشن .
به... سلام
: )
مسلما مشکل از همون فایل ویدیو هست. تقصیر خود دانلود کردنم هم شد.
وسط دانلود با IDM بودم که کامیپوتر ریست ناگهانی شد و خب میدونی که احتمال خراب شدن فایل تو این شرایط بالاست.
ولی چون دیگه اواخر دانلود بود ادامه دادم دانلود رو که تموم شد.
که بعدش فایلش این جوری شد.
(حتی میتونست مشکل ازین بدتر بوجود بیاد براش)
چون حجم ویدیوش نسبتا بالا هست با این اینترنت الانم سخت هست دوباره از اول بگیرمش.
گفتم ببینم آیا میشه یک جوری صدای ویدیو رو تصحیح کرد و مثلا لحظه های خرابی رو حذف کرد؛ که گویا کاریش نمیشه کرد.
ممنون : )
Last edited by pandemonium; 16-06-2012 at 01:13.
سلام دوستان
به فرض ما یه فیلم داریم که نمیدونیم FPS اون چنده تا زیرنویس مناسب با اون رو پیدا کنیم!!
از کجا میشه FPS فیلم هایی که تو هارد هستن رو دید؟؟
و همینطور چطور میشه FPS زیرنویس هایی که داریم رو بفهمیم؟؟
سلام
دوست من توضیحتون صحیح بود نیاز نبود پاک بشه.
شما با استفاده از نرم افزار hjsplit میتونید فایل ها رو یکی کنید.حجمش 300kb
پارت های شما همنام نیستن. ابتدا نام تمامی پارت ها رو یکی کنید ولی پسوند رو تغییر ندین. 4 پارت به این شکل باشن:
leon.mkv.001, leon.mkv.002, leon.mkv.003, leon.mkv.004
بعد نرم افزار HJsplit رو اجرا کنید و join رو بزنید و از قسمت input files فایل leon.mkv.001 رو پیدا و انتخاب کنید و روی گزینه ی start کلیک کنید.
در آخر شما یک فایل leon.mkv در فولدر مربوطه دارین که میتونید اجراش کنید
دوست من اینجا رو یه چک بکن شاید جواب بده ولی احتمالش کمه.به... سلام
: )
مسلما مشکل از همون فایل ویدیو هست. تقصیر خود دانلود کردنم هم شد.
وسط دانلود با IDM بودم که کامیپوتر ریست ناگهانی شد و خب میدونی که احتمال خراب شدن فایل تو این شرایط بالاست.
ولی چون دیگه اواخر دانلود بود ادامه دادم دانلود رو که تموم شد.
که بعدش فایلش این جوری شد.
(حتی میتونست مشکل ازین بدتر بوجود بیاد براش)
چون حجم ویدیوش نسبتا بالا هست با این اینترنت الانم سخت هست دوباره از اول بگیرمش.
گفتم ببینم آیا میشه یک جوری صدای ویدیو رو تصحیح کرد و مثلا لحظه های خرابی رو حذف کرد؛ که گویا کاریش نمیشه کرد.
ممنون : )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by lovely_killer; 16-06-2012 at 03:34.
نیازی به دونستن fps نیست که!
یه زیرنویس دانلود می کنید ، اگه زمانبندیش درست بود که هیچ ، اگه نبود یه ورژن دیگه دانلود می کنید
یا با نرم افزار سابتایتل ورکشاپ زمان بندیشو درست می کنید.کلاً fps مبنای درستی برای دانلود زیرنویس نیست.
برای دیدن fps فیلمها اکثر نرم افزارهای پلیر گزینه هایی مثل پراپرتیز یا اینفورمیشن دارن که اونجا میشه جزییات فایل رو دید
ضمن اینکه می تونید از نرم افزار Gspot codec information استفاده کنید که همراه k-lite codec pack نصب میشه.
سلام
اگر فایلی که دانلود کردید در تورنت موجود باشه هم می تونید فایل ناقص رو با جایگزینی با فایلی که قراره از طریق تورنت دانلود بشه تکمیل کنید
سلام
در کا ام پلیر Alt+J رو بزنید (media info) مقدار Frame Rate رو می تونید ببینید
ابتدا چک می کنید که ناهماهنگی زیرنویس به خاطر FPS هست یا فقط باید Delay بدید
اگر می بینید که مثلا با تاخیر زمانی ابتدای فیلم هماهنگ میشه ولی مثلا میانه ی فیلم باز ناهماهنگه مشکل به احتمال بالا از ناهماهنگی FPS هست
برای تصحیح FPS هم از برنامه های مختلفی مثل Subtitle Workshop, Subtitle Edit و ... برای زیرنویس های متنی (srt , ... ) و از Vobsub Cutter, Subtitle Creator و ... برای زیرنویس های غیر متنی (sub-idx و ... ) می تونید استفاده کنید
در این برنامه ها یک محل برای وارد کردن FPS کنونی زیرنویس و یک محل برای وارد کردن FPS جدید وجود داره
FPS جدید رو که از روی مشخصات فایل ویدیویی به شکلی که گفته شد می بینید
ولی برای FPS اولیه باید بین چند مقدار معمولی که برای FPS هست (23.976 , 25 , 29.97 و ... ) آزمون و خطا کنید
مثلا اگر FPS فیلم شما 25 هست بهترین حدس برای FPS اولیه 23.976 میتونه باشه
البته در بعضی سایت های دانلود زیرنویس نظیر subscene مقدار FPS زیرنویس ها هم معمولا درج میشه
سلام. یه فیلم گرفتم 5 پارته فایلش رو اکسترکت نمیکنه . این ارورش:
اینم لینکهاش فقط لینک پارت یک رو گم کردم
پسوردم تو اونجایی که لینکها رو برداشتم اینو زده بود: worldfree4u.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از فایل ها رو نگرفتی
Uploadbaz Download Links: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Password:worldfree4u.com
||Download Via Single Resumable Download Links Size: 847MB||
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
||Download Movie Via Resumable 170Mb RAR Parts Size: 847MB||
Uploadorb Download Links: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Jumbofile Download Links: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Uploadbaz Download Links: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ravishare Download Links: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Filekeen Download Links: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاح:
فایل دانلودی Repair کنید اگه درست نشد مشکل از دانلوده!
و فقط میتونید با 7-Zip یه بخشهایی از فیلمو ببینید(-بخشهای خراب)
Last edited by Mohammad.7225; 29-06-2012 at 19:23. دليل: نخئندن کامل پست
دونه دونه باز کردم repair زدم فایده نداشت
تو پیامی که میده از پارت 4 ایراد گرفته درحالیکه اونم مثل بقیه 170 مگ کامل اومده .
ارور بعدیشم پسورده اما بعد از انجام پروسه اکسترکت میده. در حالیکه اگه پسورد واقعا غلط بود اصلا پروسه اکسترکت انجام نمیشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)