تو ارشیو عکسام میچرخیدم که به این دو تا عکس برخوردم خودم نگرفتم ولی نمیدونم از کجا آوردم
![]()
تو ارشیو عکسام میچرخیدم که به این دو تا عکس برخوردم خودم نگرفتم ولی نمیدونم از کجا آوردم
![]()
گروه بزرگ پاکار سومین تولید کننده بزرگ کامیون است و از شرکت های داف هلند( درسال 1998 داف به تملک پاکار درآمد)
لیلاند انگلیس (در 1987 کارخانه داف با کارخانه لیلاند ادغام شد و محصولاته داف را در بریتانیا عرضه می کند) – کنورث امریکا - پیتربیلت امریکا و شرکت پاکار موتورز تشکیل شده است.
گروه پاکار
در میان کامیون سازان آمریکایی به جزء نامهای معتبر ماک، وایت، اینترنشنال و... که ما ایرانی ها خاطرات زیادی با آنها داریم. هستند نامهایی که در ایران حضور نداشته اند اما اعتباری جهانی دارند. یکی از کمپانی ها peterbilt است.
پیتربیلت یکی از این نامهاست که در حال حاضر در تملک گروه پاکار PACCAR سومین گروه بزرگ کامیون سازی دنیا قرار دارد.در آمریکای شمالی اساساً کامیون در 8 کلاس تولید میشود. پیتربیلت کلاسهای 5 تا 8 را در سبد محصولات خود دارد. سال تاسیس ان به 1938 بر میگردد. شخص پیترمن بنیان گذار شرکت بود در 1945 دارفانی را وداع گفت. همسر او آیدا Ida کمپانی را به گروه پاکار در سال 1958 فروخت.
این شرکت طراحی محصولاتش به صورت طرح کلاسیک یا سنتی Traditional به طور مثال peterbilt 389 و همین طورآیرودینامیک Aerodynamic ماننده387peterbilt روانه بازار می کند.این شرکت محصولاتش را با یک عدد سه حرفی نام گذاری می کند.
کافیست سری به سایت رسمی شرکت بزنید تا تنوع محصولات را ببینید کامیون هایی با کاربری ها و کلاس های مختلف با توجه به سلیقه مشتریان.
اخرین محصول پیتربیلت مدل 587 است که در سال جاری جای گزین مدل محبوب 387 کرد.
peterbilt 387 مدل 2006
این عکسا رو من توی یکی از وبلاگهای وب فتو دیدم
سلام
ممنون میشم اگه عکس ها با سایز بزگر رو یا ریسایز کنین
و یا از لینک استفاده کنین و نمونه کوچیکش رو قرار بدین
صفحه خیلی سنگین میشه :|
مرسی
گفتم که خودم نگرفتم :|این عکسا رو من توی یکی از وبلاگهای وب فتو دیدم
این دومین بار...............
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 04-10-2011 at 20:59.
اینم عشق خودم قبلا کمپرسی داشت الان تغییر کاربری داده کفی بسته
![]()
اینم یه جفت c12 البته زیاد جالب نشده
![]()
عکس از موقعی که کمپرسی بود داری بزاری؟
ممنون که عکس اتوبوس گذاشتی
قبلا گذاشته بودم یادم نیست کجا بود ولی بازرم براتون میزارم
خواهش میکنم خواستم تو ترمینال عکس بگیرم یه مارال سه محور بود ولی متاسفانه خیلی شلوغ میشه یواشکی هم نمیشه عکس گرفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)