ميگم منظورت از tetris همون life time aspiration هستش؟
من دختر سيمم life time ش همين هست اگر ميخواي بگو بهت بگم.![]()
ميگم منظورت از tetris همون life time aspiration هستش؟
من دختر سيمم life time ش همين هست اگر ميخواي بگو بهت بگم.![]()
سلام به همگی
من یه مشکل بزرگ دارم...اصلا نمی تونم ازدواج کنم
چند بار و با چند سیم مختلف امتحان کردم اما نمیشه
با هر زنی که دوست می شم،عاشقش میشم....حتی بچه دار هم میشم اما هیچ گزینه ای واسه ازدواج وجود نداره....ask to move in داره اما ازدواج یا نامزدی یا... نداره....لطفاً راهنمایی کنین...مرسی
فک کنم از خصوصیات خلاقی سیمتون هست ! یعنی ازدوج نکنه !!سلام به همگی
من یه مشکل بزرگ دارم...اصلا نمی تونم ازدواج کنم
چند بار و با چند سیم مختلف امتحان کردم اما نمیشه
با هر زنی که دوست می شم،عاشقش میشم....حتی بچه دار هم میشم اما هیچ گزینه ای واسه ازدواج وجود نداره....ask to move in داره اما ازدواج یا نامزدی یا... نداره....لطفاً راهنمایی کنین...مرسی
با تشکر ، خشایار
نه عزیز...یه نفر ازدواج نکنه...دو نفر ازدواج نکنه..اما نه دیگه چهار نفر...بالاخره این چهار نفر خصوصیت اخلاقیشون کاملاً با هم فرق داره!
وقتي عاشق شد سيمتون ، يه گزينه مياد كه نوشته ........ااا! به خدا يادم نيست وگرنه ميگفتم!
خلاصه يه گزينه ي جديد مياد كه اگر اونو بزنيد اول عقد ميكنن بعد هم گزينه ي get marriage مياد كه اوننو بزنيد رسمن ميشه زنتون!
يه بار دقت كنيد.... ببينيد چنين گزينه اي مياد يا نه؟![]()
برای ازدواج به ترتیب : اول از همه going Steady هست بعد marriage بعد هم یا میتونید جشن بگیرید که مثلا توی پارک باشه یعنی کرایه بدید یا توی خونتون یا یک گزینه ی ازدواج مخفیانه میاد که سریع ازدواج میکنن و دیگه تشریفات نداره اگه سیمتون خلاقیت داشته باشه جژء اون 4 تا مربع میاد که میخواد یه مهمونی بزرگ بگیره و خوش میشه![]()
سلام
سیمز دلمو زد !! یه چندتا کار بگین دوباره مجذوبش بشمداره خاک مخوره
![]()
من ازدواج کردم !!!!
راستی من دو تا شخصیت ساختم یکی زن یکی هم مرد
که در خواست ازدواج رو از طرف زنه انجام دادم
باید گزینه های رومانتیک رو زیاد انتخاب کننین تا گزینه ی ازدواج بیاد
برو کلکسیون بساز از پروانه و الماسو اینا یا شغلای محتلفو انتخاب کن البته خود منم همین کارو با سیمس کردم تا پک براش بیاد![]()
آره همونه
چیه ؟
راستی آقا کسی نگفت زنا میتونند برن ژنرال شند یا نه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)