بچه ها 1 سوال مثل خوره داره من رو می خوره
این دکمه sport تو 206 تیپ 5 ایا واقعا کاری می کنه ؟؟ من که فکر می کنم یک دکمه برای سرگرم کردن باشه![]()
بچه ها 1 سوال مثل خوره داره من رو می خوره
این دکمه sport تو 206 تیپ 5 ایا واقعا کاری می کنه ؟؟ من که فکر می کنم یک دکمه برای سرگرم کردن باشه![]()
سلام
تویه 206 تیپ پنج همچین دکمه ای که نیست؟ منظورتو واضحتر بگو!
شاید رویه شیفتر تیپ 6 که دنده اتومات هست منظورته؟
دکمه ی اسپرت رو 206؟بچه ها 1 سوال مثل خوره داره من رو می خوره
یا به قول دوستمون همون رو تیپ 6 هست که حالت های تعویض دنده رو رو دور های مختلف عوض میکنه یا اینکه شما اشتباه میکنی.
Last edited by farshad bugatti; 26-01-2011 at 21:42.
شرمنده همون تیپ 6 رو میگمسلام
تویه 206 تیپ پنج همچین دکمه ای که نیست؟ منظورتو واضحتر بگو!
شاید رویه شیفتر تیپ 6 که دنده اتومات هست منظورته؟کاری صورت میده ؟؟ برای اشنای ما که تاثیری رو احساس نکردیم }
تا اونجایی که من حس کردم توی شتاب تاثیر داره و دنده رو توی دور موتور بالاتر از حالت غیر اسپورت عوض میکنه !
کل تاثیرش همینه ؟؟ اخه معمولا با زدن یک همچین دکمه ای ادم انتظار داره ماشین وحشی بشه { به قول top gear }تا اونجایی که من حس کردم توی شتاب تاثیر داره و دنده رو توی دور موتور بالاتر از حالت غیر اسپورت عوض میکنه !
این که دنده رو در دور بالا تر عوش می کنه رو میدونستم ولی از اون لحاظ مهم بود که فکر نکنم کاری رو بکنه.
مرسی بابت راهنماییتون.
خب وقتی دنده در دور بالا عوض میشه خود به خود شتاب هم میره بالا دیگه. یعنی وقتی دور موتور رو 2.5 باشه و شما برید دنده بالاتر با وقتی دور موتور رو 4.5 باشه شما هیچ فرفی تو شتابگیری حس نمیکنید؟؟؟
در اتوماتها اگه شتابگیری مد نظر نباشه و آهسته سرعت رو ببرید بالا ممکنه یک دفعه ببینید که تو سرعت 60-70 به دنده 4 هم رسیدید.
دوستان به نظر شما گیربکس 206 نیاز به چه تغییراتی داره؟ فکر نمیکنید تکنولوژی این گیربکس قدیمی شده؟
چون 206 از سال 1380 در ایران تولید شد حدود 10 سال میگذره.نظر بدید
والا دوست من داره
میگه شتاب رو بالا میبره
مصرف سوخت هم بالا میره
فکر کنم نسبت سوخت به هوا رو تغییر میده
یه چیز دیگه هم میگه که موقع ترمز شدید با دو تا معکوس کشیدن سرعتت رو سریع میندازه
آقا اینکه میگن 30 درصد از قطعات موتور 206 هایی که جدیداً داره تولید میشه ساخت چینه صحت داره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)