تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 737 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم پژو پرشیا

Frontal impact driver
    Frontal impact passenger
    Side impact driver

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

206 سال 2000 وارد بازار شده و لوگان 2005 هست که تو تستها هم ذکر شده . تو تستها نسبت به لوگان 5 سال جوونتر خیلی خوب ظاهر شده . اینم بگم شرکت رنو سلطان ایمنی هست و یکی از پیشرفته ترینهای اروپا . 206 در همه تیپها دارای کمربند کشنده هست و موقع تصادف موتور به زیر ماشین هدایت میشه نه داخل کابین که راننده رو له کنه تو این برررسی هم مشخصه . این لوگان مورد نظر تیپ فول یا همون E2 هست و 206 با ایربگ . قسمت مهم بدن در کل سر و کمر هست که 206 بهتر عمل میکنه و لوگان بهتر از زانتیا کمتر از 206 . زانتیا اتومبیل دهه 90 هست که تستها در موردش اصلا جالب نیست ! مگان خیلی عالی ایمنی سر و بالاتنه رو کلا حفظ میکنه پرشیا که یک فرزند ناخونده خانواده پ÷و هست که به نظر من تو هیچی برتری نداره چه برسه به ایمنی خودتون ببینید تصادف شدید یعنی یچیزی بالاتر از مرگ !!!
    Last edited by shahramcat; 26-06-2008 at 13:00.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ولی خداییش زانتیا با این قیمتش آشغال ترین ماشین تو ایمنیه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

والا تا اونجایی که معلوم هست تو کلیپ 1400 هست چون باید حتما ذکر میشد اگر اینطور باشه شاید اصلا 206 مدل GT با حجم 2000 باشه ! آیرودینامیک و مشخصات گریبکس وزن و طراحی نشون نمیده لوگان بهتر عمل کنه من جایی نه خوندم نه شنیدم این مربوط به تیپ5 هست فقط . خودم هم تست نکردم به هرحال لوگان ماشین روز اروپاس که الان تو 12 کشور بطور همزمان تولید میشه . تو ایران من اگر باشم برای پارس خودرو رو میخرم نه ایران خودرو .

در مورد لوگان و زانتیا اگر 2000 منظور باشه که امکان نداره . ( جناب مافیا شما پستت رو 180 درجه چرخوندی چرا ؟ شما از 206 کلی تعریف کردی اما سره 1 دقیقه پست رو ادیت کردی و برعکس ! ) بازهم این موضوع متذکر میشم اصلا بحث کوبیدن بی دلیل و طرفداری الکی از یک نوع ماشین داخلی نیست ..............

با سلام دوست عزیز

بابا شما مطلب رو نگرفتی

من دیدم شما داری با اقا حسین بحث میکنی دیدم شما داری بدون تعصب حرف میزنی و واقعیت رو میگی
    اگر اشتباهی در تایپ من بود عذر خواهی میکنم .
    راستش من اون پست را برای قدر دانی از شما زدم ومنظور دیگه ای نداشم
    خلاصه ما قصد تشکر داشتییم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

206 سال 2000 وارد بازار شده و لوگان 2005 هست که تو تستها هم ذکر شده . تو تستها نسبت به لوگان 5 سال جوونتر خیلی خوب ظاهر شده . اینم بگم شرکت رنو سلطان ایمنی هست و یکی از پیشرفته ترینهای اروپا . 206 در همه تیپها دارای کمربند کشنده هست و موقع تصادف موتور به زیر ماشین هدایت میشه نه داخل کابین که راننده رو له کنه تو این برررسی هم مشخصه . این لوگان مورد نظر تیپ فول یا همون E2 هست و 206 با ایربگ . قسمت مهم بدن در کل سر و کمر هست که 206 بهتر عمل میکنه و لوگان بهتر از زانتیا کمتر از 206 . زانتیا اتومبیل دهه 90 هست که تستها در موردش اصلا جالب نیست ! مگان خیلی عالی ایمنی سر و بالاتنه رو کلا حفظ میکنه پرشیا که یک فرزند ناخونده خانواده پ÷و هست که به نظر من تو هیچی برتری نداره چه برسه به ایمنی خودتون ببینید تصادف شدید یعنی یچیزی بالاتر از مرگ !!!

با سلام

اینجا یه اشتباه کردید

206 وضعیت رانندش نسبت به وضعیت راننده تندر بهتر عمل کرده

ولی در قسمت ایمنی شاگرد یا مسافران تندر نسبت به 206 بهتر عمل کرده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وضعیت راننده تندر

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب این حالت مسافر بقل راننده هست نه خود راننده ! در کل طبق فرمایش شما 206 در مورد راننده بهتر عمل میکنه و اگر بخایم در مورد مسافر سمت شاگرد و برخورد از بقل نظر بدیم ( بدون هیچگونه تعصب و طرفداری طبق شکل ) هر دو در یک سطح هستن این بطور معدل گیری هست .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تفاوت ایمنی شاگرد تندر و 206
    در را پا میباشد
    که در تندر 1 ران پا وضعیت سبز ودر دیگری زرداست

ولی در 206 دوران پا حالت نارنجی دارند پس اینجا که معلوم است تندر برتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چند سوال؟؟

1-ورنا قيمتش چنده؟؟

2-گل صفر كيلو مترش هست؟؟؟ خيلي ناراحت كننده بود توضيحات منفي اي كه راجع به گل دادين...چون بنظر من توي اون رنج قيمت قيافش فوق العادس...

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

همان طور که قبلا گفتم مهم سر و قفسه سینه است. که من با اینکه تندرو خیلی دوست دارم وهمیشه ازش تعریف کردم این دفعه رو باید بگم 206 تو قفسه سینه در ضربه از بغل بهتر کار کرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •