آویرا سرعت رو کمتر میگره نسبت به کسپر. بین کسپر و نود هست.
آویرا سرعت رو کمتر میگره نسبت به کسپر. بین کسپر و نود هست.
دوستان آخرین ورژن Avira Premium Security Suite رو چه جوری کرک کنم و یا سریال مدت دار از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟؟؟ لینکهای معرفی شده در ابتدای تایپیک (دريافت Key براى آويرا) Expire شدن!!!
ممنونم
آنتی ویروس:
کد:
http://www.4shared.com/file/sQLbN4Rf/HBEDV.html
سکوریتی:
کد:
http://www.4shared.com/file/rZO0qP4p/_2__HBEDV.html
ظاهرا آخرش برگشتم رو همون AVira !
Expire شدند
حتی KEy هایی که از خود سایتش گرفتم به ای میلم اونا هم قبول نمیکنه .
Last edited by lahij_web; 20-05-2010 at 08:50.
کی با کی فرق داره. اخرین پست من توی تاپیک کی کسپرسکی هنوز اکسپایر نشده.
خب حالا مشکل حل شد یا نه ؟ همونطور که قبل گفتم به نظر من بعد از پاکسازی با کسپر آویرا لازم بود حالا هم که ریختی بهتر شد.
سلام
من می خوام webGuardرو حذفش کنم
سرعت دانلودم را به شدت تحت تاثیر خوودش قرار میده !
نمیخوام هربار که کامپیوتر رو روشن میکنم اولین کارم غیر فعال کردن این گزینه باشه
بهترین راه برای دانلود در صورتی که آویرا روشن باشه استفاده از افزونه فایرفاکس down them all هست. با این افزونه شما اگر بدون آویرا تایم بگیرید و دانلود کنید با این افزونه هم از لحاظ زمانی یکسان هست. فقط سرعت دانلود رو در این افزونه هم چند کیلو بایت کمتر میزنه اما زمان بگیرید می بینید تفاوت بسیار اندک هست.
با غیر فعال کردن این گزینه با ورود به سایت های ویروسی ، ویروس ها به راحتی وارد سیستم شما می شوند.
اما باز هم اگر همچنان مایل به خاموش کردن این گزینه هستید.
آویرا رو باز کنید روی configuration کلیک کنید. سپس تیک expert رو بزنید و در ستون سمت چپ روی وب گارد کلیک کنید. در قسمت راستی که ظاهر شد روی تیک روشن بودن وب گارد رو بردارید و تایید کنید.
موفق باشید.
البته آویرا با خاموش کردن web guard هنوز قدرت تشخیص ویروسها و ... رو داره واین کار رو هم میکنه
وبگردی با وبگاردخاموش آویرا مثل وبگردی با کسپر میمونه
من خودم چون اینترنت 2 مگ دارم سرعت دانلودم رو تا زیر 1 پایین میاره وبگارد رو خاموش کردم
مطالعه کنید :
If this option is enabled, the web pages you request using an Internet browser are scanned for viruses and malware. WebGuard monitors the data transferred from the Internet using the HTTP protocol at ports 80, 8080, 3128. If any affected web pages are detected, the loading of the web pages is blocked. If this option is disabled, the WebGuard service is still started, but the scan for viruses and malware is disabled
وبگارد خاموش بمعنی سستی آویرا تو تشخیص ویروسها نیست
بلکه فقط web page ها رو اسکن نمیکنه
با ورود هر نوع ویروس از طریق هر نوع سایت،خودش تو اسکن کلی سیستم اونو نابود میکنه
Last edited by alpha007; 20-05-2010 at 21:17.
همه ی آنتی ویروس ها وب گارد رو دارند حتی نود32 آنتی ویروس خالی . خاموش شدن این بخش یعنی ورود راحت ویروس مخصوصا تروجان های cash مرورگرها ، هر روز که نمیشه سیستم رو اسکن کرد.
برای این که بهتر منظورم برسونم این لینک رو برسی کنید.
4 تا تروجان اسکیریپت پس زمینه این سایت هست. (کسایی که انتی ویروس بروز ندارند روش اصلا کلیک نکنند)
بدون وب گارد وب گردی کردن اصلا نتیجه ی خوبی رو نداره. و همه ی آنتی ویروس ها مرورگر هارو اسکن میکنند. برای رفع سرعت دانلود قبلا هم گفتم از افزونه down them all فایرفاکس استفاده کنید و از روی زمان تست کنید سرعت دانلود ببینید کم میشه یا نه. سرعت وب گردی هم خیلی کم نمیشه فقط بخش بخش سایت باید دانلود بشه بعد اسکن که زمانی نمیگره و بعد نمایش داده میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dr Hannibal; 20-05-2010 at 22:03.
دو تا مورد هست تا یادم نرفته بگم
یکی اینکه کسانی که از نت زیاد استفاده میکنن با دانلود منجرها آشنا هستن
پس تا وقتی دانلود منجرهای محبوب هست دیگه به افزونه و اینا نمیرسه که بیان و خودنمایی کنن
ضمن تشکر از پاسخ شما این موضوع رو یاد آوری کنم که آویرا بدون روشن بودن وبگارد هم ویروسهای مبتنی بر پترن HTML که آلوده به ویروس اسکریپت GEN HTML که داخل این سایت هست رو شناسایی میکنه:
من مورد های زیادی دارم که بطور تجربی برام ثابت شده ستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مورد رو تنها برای نمونه اوردم
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)