با سلام
کدهای نسخه های بتا با نسخه های نهایی متفاوتند
بهتره شما نسخه نهایی 2009 رو که ارائه شده نصب کنید چون نسخه های بتا قابل اعتماد نیستند
با سلام
کدهای نسخه های بتا با نسخه های نهایی متفاوتند
بهتره شما نسخه نهایی 2009 رو که ارائه شده نصب کنید چون نسخه های بتا قابل اعتماد نیستند
با سلام
در قسمت licese در كسپر 2009 نوشته شده كه Trial for 1 computer جريانش چيه ايا در اين حالت
آنتي ويروس خوب كار نميكنه
خیر.منظورش اینه که این لایسنس فقط برای 1 کامپیوتر استفاده میشه
و اگه به طور همزمان روی چند کامپیوتر استفاده بشه Blacklist میشه.
زبطی به کارایی آنتی ویروس نداره.
با سلام
گویا شما حالت آزمایشی رو فعال کرده اید
بله مشکلی نیست شما می توانید از امکانات استفاده کنید اما به تعداد روزهایی که می توانید از این محصول هم استفاده کنید توجه داشته باشید
مثلا license من یه license خریداری شده برای نسخه 7 بود که الان رو نسخه 8 هم کار می کنه برای همین به صورت نسخه تجاری برای 1 کامپیوتر ذکر شده و از 1 سال از ابتدای استفاده الان تا 136 روز دیگه اعتبار داره
![]()
Kaspersky Anti Virus v 7 & 8 Keys
اينهم تعدادي كليد مخصوص آنتي ويروس كاسپر براي نسخه هاي 7 و 8.
هنگام استفاده از اين كليدها حتما كليدهاي بلك ليست شده قبلي را حذف كنيد و سپس اقدام به استفاده از اين كليدها كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یه کی یا یه لایسنس یا یه کرکی چیزی برای این Kis 8.0.0.138بزارید لطفا.اونهایی که تو این چند صفحه قبلی بودند کار نمیکردند
دوستان تا حالا بیشتر از 100000 بار گفتن هر وقت مشکل داشتین این لینک رو چک کنین
اگه کار نکرد کلیدهاش اشکال از سیستم خودتونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاریخ و ساعت سیستم رو چک کنین
من از Internet security ورژن 7.0.0.120 استفاده میکنم. وقتی از این key ها استفاده می کنم پیغام میدهد " This license key is not for this application"
اتفاقا ورژن مال من هم دقيقا مثل مال شماست
ولي با يكي از كي ها جواب گرفتم
سعي كنيد يكي يكي همشو امتحان كنيد
با سلام
آخه وقتي Trial for 1 computer است موقعي كه پنجره فايروال باز ميشه در قسمت انتها در مورد خريداري يه چيزايي ميگه اما اگه
commerical for 1 computer باشه پنجره حالت عادي داره ودر ضمن Trial for 1 computer و commerical for 1 computer مگه برايه
يك كامپيوتر نيست
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)