تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 229 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 2286

نام تاپيک: بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مثل این میمونه که کت شلوار تر و تمیز با کراوات بپوشی و سوار قاطر شی
    دوست عزیز این مودم دلینک که چیز عجیبی نیست یه ADSL2/2+ Ethernet/USB Modem مثل همین ASUS AM602 یا TPLINK TD-8811 که صبانت مشهد میده. ولی کیفیتش بالاتره من نمی دونم چرا فقط مدلای عتیقه DLINK تو ایران وارد میشه همشون ازون سریهای نقره ای رنگه ( 7 8 مدله ها ) ولی اگه به سایت DLINK دقت کنی میبینی محصولات روزش اصلا یافت می نشود جسته ایم ما!

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حقيقت داره كه ميگن اخيرا صبانت، روي كافوي نوري هم سرويس ميده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز این مودم دلینک که چیز عجیبی نیست یه ADSL2/2+ Ethernet/USB Modem مثل همین ASUS AM602 یا TPLINK TD-8811 که صبانت مشهد میده. ولی کیفیتش بالاتره من نمی دونم چرا فقط مدلای عتیقه DLINK تو ایران وارد میشه همشون ازون سریهای نقره ای رنگه ( 7 8 مدله ها ) ولی اگه به سایت DLINK دقت کنی میبینی محصولات روزش اصلا یافت می نشود جسته ایم ما!
    نکنه شما می خوای پاپیون زده سوار الاغ شی!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نکنه شما می خوای پاپیون زده سوار الاغ شی!
    من منظور شما رو نمی فهمم دوست خوب. قبول دارم کیفیت اینترنت ( مثل بقیه چیزا ) تو ایران خیلی پایینه به دلایلی که هممون میدونیم ولی این دلیل نمیشه خودمون رو از خرید خوب محروم کنیم که.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حقيقت داره كه ميگن اخيرا صبانت، روي كافوي نوري هم سرويس ميده؟
    اره.از هفته اينده گفتن ميدن

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

من کافو نوری هستم از دی ماه پارسال حدودا بود
    adsl بهم دادن ولی بدبختیم اینه که فقط صبا ساپورتش میکنه و نمیتونم ISP عوض کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من امروز صبح پنجشنبه 9 خرداد رفتم خونه دوستم! ADSL از صبانت مشهد داره 128.تو بلوار صارمی مشهد، طرفای بلوار کوثر و پیروزی پیش شماره 882. سرعتش عالی بود دانلود مستقیم کردیم با opera حدود 20کیلو بایت با فلش گت راحت به 50 تا 55 می رسید! من بدبخت با این فن آوا ( آزادنت) در بهترین حالت 10 کیلو نمیشه سرعتم حالا شما ها باز میگین صبانت بده ! دوستی میگفت با 128 فقط 5 کیلو دانلود در ثانیه داره! مگه میشه اینهمه تفاوت؟؟؟
    Last edited by quazgaa; 29-05-2008 at 11:28. دليل: دلم خواست!

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

من امروز صبح پنجشنبه 9 خرداد رفتم خونه دوستم! ADSL از صبانت مشهد داره 128.تو بلوار صارمی مشهد، طرفای بلوار کوثر و پیروزی پیش شماره 882. سرعتش عالی بود دانلود مستقیم کردیم با opera حدود 20کیلو بایت با فلش گت راحت به 50 تا 55 می رسید! من بدبخت با این فن آوا ( آزادنت) در بهترین حالت 10 کیلو نمیشه سرعتم حالا شما ها باز میگین صبانت بده ! دوستی میگفت با 128 فقط 5 کیلو دانلود در ثانیه داره! مگه میشه اینهمه تفاوت؟؟؟

سلام

دوست عزیز ؛ کسی منکر این نیست که صبا نت سرعتش خوبه ولی: اگر دائمی باشه ، الان چند روزی میشه سرعت

دانلود من در بهترین شرایط 12 تا 16 میشه ، زنگ هم میزنی میگن ، درستش همینه !!!!!!!!!!!!!

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها كسي مي دونه كه ميشه از اكانت هاي ديگران در سرويس دي اس ال مثلا در صبانت استفاده كرد يانه؟
    من محدوديت داونلود دارم مي تونم از اكانت هاي مثلا دوستانم استفاده كنم؟ اونها هم صبانت دارند
    راستي كسي اكانت رايگان سراغ نداره؟ يا يه اكانت بدون محدوديت داونلود؟ حالا سرعتش خيلي بالا هم نباشه مهم نيست مرسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه merlin001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قوردلار اؤلکه سی

پيش فرض

بچه ها كسي مي دونه كه ميشه از اكانت هاي ديگران در سرويس دي اس ال مثلا در صبانت استفاده كرد يانه؟
    من محدوديت داونلود دارم مي تونم از اكانت هاي مثلا دوستانم استفاده كنم؟ اونها هم صبانت دارند
    راستي كسي اكانت رايگان سراغ نداره؟ يا يه اكانت بدون محدوديت داونلود؟ حالا سرعتش خيلي بالا هم نباشه مهم نيست مرسي
    اگه یوزر و پسورد دوستت رو بدونی میتونی راحت با اکانت اونا آنلاین شی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •