به نظر من گيم پلي PES2008 حرف نداره پر از حركات متنوعه و پر از گلاي خيلي قشنگ و 100% پيشرفت نسبت به PES6 ,5,... داشته
راستي من با ram 512 و cpu :3.2 و ge force 7300 به راحتي تو high بازي مي كنم فقط تو هواي باروني يه كم گير مي كنه.
به نظر من گيم پلي PES2008 حرف نداره پر از حركات متنوعه و پر از گلاي خيلي قشنگ و 100% پيشرفت نسبت به PES6 ,5,... داشته
راستي من با ram 512 و cpu :3.2 و ge force 7300 به راحتي تو high بازي مي كنم فقط تو هواي باروني يه كم گير مي كنه.
به مشکلات بالا این رو هم اضافه کنید که در هر حالتی بازیکن حریف توی موقعیت غیر خطرناک توی محوطه جریمه توپ رو به کرنر میزنه
من فکر میکنم چون این نسخه بعد از مدتها next gen بوده این ایرادات هست و مطمین هستم تو نسخه 2009 همه درست میشه
امين جان حرف دل ما رو زدي
تا حالا هيچ نسخه اي از Pes اينطوري ضد حال نزده نبود
من بعد از نصب بازي براي اولين بار به صحت بازي شك كردم
به جز همه موارد بالا جا موندن دوربين در حالت مديوم هنگام زدن شوت به دروازه كه لذت نبرده اين شوت هاي در پيت رو هم از آدم مي گيره و بايد دوربين رو برد روي وايد ....
اصلا تو اين بازي گل قشنگ زدن امكانپذير نيست ، همش يا مدافعين زحمت گل به خودي رو مي كشن كه ديگه خيلي غيرقابل تحمله يا دروازه بان حريف آنقدر بد عمل ميكنه كه حال آدم رو به هم ميزنه
تا حالا نشده حتي يكي از دوستام كه خوره اين بازي هستند از اين نسخه تعريف كرده و راضي بوده باشن
من كه دارم خودم رو با همون Pes 6 سرگرم ميكنم تا ببينم چي ميشه
اصلا تا حدودي از فوتبال زده شدم ...
بسه ديگه اشكم دراومد
دیگه نقدر هم نگین اینطوری خوب
من یه پیشنهاد دارم شما ها برین تو Track Record ببینین وضعیت هوش مصنوعیش چه جوریه اگه همش پر نبود برید نوع بازی رو بذارین رو تازه کار یا نرمال یه کاپی چیزی بگیرین وقتی کامل شد بذارین رو های برین مثلا با اینتر ناشنال بازی کنین ببینین چی میشه هم گل می خورین هم همچین بازیکنتونو میزنن که یادتون نره
راستی یک از دوستان گفته بود که مانوئل نداره چرا داره عزیز در قسمت SImple Setting تو فورمیشن هست
همه چیزا رو داره فقط باید دقت کنی یکم با نسخه های قبل متفاوته
سلام
من Pes 8 رو برای Ps2 گرفتم ؛ ولی با نسخه Pc خیلی فرق داره!
مثلا: استادیوم 3بعدی، نمای مربی، حرکات بهتر بازیکنان و ... توش نیست!
فقط میشه گفت ظاهرش مثل همونه!
آیا مشکلی هست، یا کونامی بازی رو با این همه تفاوت ارائه داده ؟!
در ضمن منوی اول بازی و تبلیغات استادیوم فارسی هست
درست دیدین.همونه!
دوست عزیز my love juventus
نمیدونی تو کدوم تنظیمات میشه resulation رو تغییر داد و اینکه چجوری رو low بازی کنم...
Last edited by akalovegirls; 12-11-2007 at 21:25. دليل: .
pes 2008 رو من برای اولین بار بازی می کنم و تا حالا کل ورژن های فیفا رو بازی می کردم بازی قشنگی هست
و از لحاظ گرافیکی خیلی بالاست و به چهره ی بازیکن ها خیلی رسیده (در این مورد بهتر از فیفا).
ولی به نظر من به واقعیت نزدیک تر است.....
دوستان یه مساله ی عجیب در این بازی برای من پیش می آید . در بازی های دوستانه خیلی تصاویر (در همه ی بازیها) بد می باشد ولی در training (تمرین) تصاویر روان می باشد به نظر شما مشکل از چیه؟
و در کدام قسمت بازی می شود display رو از high پایین تر آورد......
Last edited by akalovegirls; 12-11-2007 at 21:22. دليل: .
چون تو بازی تعداد بازیکنا زیاده اونجوریه.تو تمرین جمعیتشون کمه.
از تو فایلی که بازی نصبه باید این کارو بکنی.کنار آیکون بازی یک آیکون به نام setting هست.تو اون رزولوشن و بقیه تنظیمات انجام میشه.در ضمن دسته رو بزار رو کنترل 1 تا مشکلی برات پیش نیاد تو لود شدن بازی![]()
Amin _Asterix
دمت گرم resulation رو درست کردم 'گفتی دسته رو بزار رو کنترل 1 تو کدوم tab باید این کارو بکنم؟
دستت درست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)