سلام اول توضیحات صفحه زیر رو بخوان
اگه مشکل حل نشد پست 1273 همین صفحه رو بخوان.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اول توضیحات صفحه زیر رو بخوان
اگه مشکل حل نشد پست 1273 همین صفحه رو بخوان.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
دوست عزیز، شما برای امتحان، دو مورد زیر رو بررسی کنید:
1- User Account شما پسوردی نداشته باشه.
2- همچنین، گزینه زیر هم تیک نداشته باشه.
موفق باشید![]()
هه ی اینا رو امتحان کردم ولی بازم کلاسیکه![]()
سلام
منظور شما اینه که پنجره turn off به صورت کلاسیک در اومده ؟
چون توضیحات دوستان مربوط به این مشکل است .
به نظرم منظور شما صفحه ای هست که یوزرها را باید انتخاب کرد ؟
اگه منظورتون اینه از روش زیر استفاده کنید .
توی run عبارت control userpasswords2 را کپی کنید و کلید اینتر را بزنید از صفحه باز شده یک گزینه وجود داره که تیک اون را بردارید و روی ok کلیک کنید و سیستم را ریستارت کنید .
موفق باشید.
سيدي عزيز
اول سي دي ويندوز رو بزار توي دستگاه از كنترل پانت برو توي گزينه لنگويج(كه شكل كره زمينه)بعد برو توي تب لنگويج و دو تا تيك پايين رو بزن و اپلاي كن حالا ويندوز شروع به كپي برداري ميكنه بعدش برو روي گزينه ديتايل در همون تب و زبان شيرين فارسي رو هم به زبان انگليسي اضافه كن پايين همون قسمت هم كليد ميانبر بين زبان انگليسي و فارسي رو تنظيم ميكنه كه اگه خاستي ميتوني تغييرش بدي
بله مشکلم همینه ولی باز هم با این کار که شما گفتی کلاسیکه دیگه شورشو در آوردهسلام
منظور شما اینه که پنجره turn off به صورت کلاسیک در اومده ؟
چون توضیحات دوستان مربوط به این مشکل است .
به نظرم منظور شما صفحه ای هست که یوزرها را باید انتخاب کرد ؟
اگه منظورتون اینه از روش زیر استفاده کنید .
توی run عبارت control userpasswords2 را کپی کنید و کلید اینتر را بزنید از صفحه باز شده یک گزینه وجود داره که تیک اون را بردارید و روی ok کلیک کنید و سیستم را ریستارت کنید .
موفق باشید.
با سلام و تشکر از جوابتون به سوال قبلیم
یه سوال دیگه دارم که ممنون می شم کمکم کنید من وقتی روی فایل های Mp3 راست کلیک می کنم منوی مربوط به مدیا پلیره ویندوز هم ظاهر میشه که من ازش اصلا خوشم نمیاد اگه میشه بگین چطوری حذفش کنم.
با تشکر
آیا از طریق مودم adsl می توان با برنامه هایپر ترمینال فایل ارسال کرد؟
البته مودم از پورت usp به کامپیوتر وصل است.با تشکر از دوستان.
آقا این سی دی مودم و کارت گرافیک و صدا رو میشه بیرون گیر اورد ؟ ( سیستمم قدیمیه )
آخه گم شدن
مال یه مادر بورد دیگه بهش میخوره؟
فکر نمی کنم ماله یه مادر بورد دیگه بهش بخوره!
مدل مادربورد و کارت گرافیک و کارت صوتی و مودمتو بگو تا ببینیم میشه درایوراشو گیر آورد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)