سلام پسرم
محمد جواب خوبی داد
اگه کارت دقیقا همونی هست که گفتی و جواب حاج ممد هم بدردت نخورد بگو تا برات بسازم و آپلود کنم
موفق باشید![]()
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام پسرم
محمد جواب خوبی داد
اگه کارت دقیقا همونی هست که گفتی و جواب حاج ممد هم بدردت نخورد بگو تا برات بسازم و آپلود کنم
موفق باشید![]()
آره باید همین طوری باشه، فقط سه چهار تا باشه که بدونیم چه شخصیه و بعد روی اسمش کلیک کنم و کل پروندش باز بشه چون اولا پارامترهاش شاید حدود 200 تا بشه و دوما میخام این کار رو برای چیزی حدود 5 هزار نفر انجام بدم، حجم خیلی زیادیه و اگه مشخصات هر فرد جدا نباشه کارایی ندارهسلام،
اگه دقیقا میخای همین کار رو انجام بدی، یه راهش اینه که این سه تا فیلد رو توی یک جدول قرار میدی و اونای دیگه (عکس و ..) رو در یک جدول دیگه. این دو تا جدول هر کدوم یک فیلد بعنوان کلید اصلی، مثلا با نام ID هم باید داشته باشن. حالا در قسمت رابطه ها، بین این دوتا فیلد ID یک رابطه One-to-One می سازی. حالا میشه اطلاعات رو وارد کرد. اما ضرورت انجام این کار جای تامل داره ... .
آره اگه همچین کاری بکنید واقعا ممنون میشم، یه فایل کوچیک برای مثال بسازید تا خودم بررسیش کنم، چون با توضیح فکر نکنم مشکلم حل بشهسلام پسرم
محمد جواب خوبی داد
ممنون
سلام
من نياز به يك Combobox دارم كه امكان Multiselict داشته باشد
فرقي نمي كند شبيه ليست باكس باشد و يا امكان تيك زدن هر يك از گزينه ها وجود داشته باشد.
كسي مي تواند كمكم كند
سلام، توی 2007 و 2010 میشه: توی حالت طراحی جدول، وقتی فیلد مورد نظرت انتخابه، در قسمت پایین زبانه lookup رو انتخاب می کنی، بعد توی display control کمبو باکس رو انتخاب می کنی. بعدشم یکم پایینتر allow multiple values رو yes میکنی.
سلام
من يك فايل اكسس دارم كه شامل دو جدول است.
جدول اول فهرست مشكلات محتمل براي قطعات مختلف يك دستگاه است و سه فيلد دارد 1: PID شماره قطعه 2: PrbmID شماره مشكل و 3: PrbmDscr شرح مشكل
جدول دوم مشكلات دستگاه در روزهاي مختلف را نشان مي دهد و سه فيلد دارد 1: Date تاريخ 2: PID 3: PrbmID
حال من مي خواهم يك فرم براي ورود اطلاعات جدول 2 طراحي كنم كه شرايط زير را داشته باشد
1: بصورت Continuous باشد.
2: در هر ركورد يك كمبو باكس جهت انتخاب PID داشته باشد
3: در هر ركورد يك كمبو باكس جهت انتخاب PrbmID داشته باشد كه با توجه به انتخاب PID در فيلد قبلي مقادير PrbmID را از جدول 1 نشان دهد.
من فرم را ساخته ام و الان مشكل من اين است وقتي در ركورد دوم مقدار PID وارد مي شود مقادر PrbmID در تمام ركورد ها تغيير ميكند.
فايل مورد نظر را در Google Doc آپلود ميكنم اميدوارم بتوانيد دانلود كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چطوری میتونم یک فیل اکسس رو به صورت read only ذخیره کنم تا کسی که بازش میکنه تنها بتونه فرم اونو مرور کنه و لی اجازه هیچگونه تغییرات نداشته باشه و برای تغییرات پسورد بخواد
اکسس 2010
فايل را به فايل accde تبديل كنيد (از منو Database Tools گزينه Make Accde را انتخاب كنيد)
اكسس 2007
سلام. یه سؤال داشتم (خیلی سخته) می شه کمک کنین؟
قراره یه فرم برای یه شرکت جهت استخدام کارمندها درست کنیم. شرکت یه مدیر داره که کد اون 1 هستش. مدیر 2 معاون داره به کدها 11 و 12. هر معاون سه کارمند داره. مثلا برای معاون 11 کد کارمندها اینجوری می شن: 111، 112 و 113. برای معاون 12 هم اینجوری: 121، 122 و 123. هر کارمند هم 5 تا زیر دست داره که به همون شکل بالا کدگذاری می شن. حالا اگه ما فقط مدیر رو داشته باشیم و بخوایم بقیه رو از طریق فرم استخدام کنیم و از طرفی رتبه بندی بر اساس مدرک تحصیلی باشه (دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس) چجوری باید کدگذاری افراد رو به اکسس یاد بدیم؟ (!)
سلام
من کتاب آموزش accessc را خواندم اما چون مثال ندارد نمی توانم عملی استفاده کنم. فکر می کنم خوب درک نکردم. ایا برای access حتما باید visual basic بدانم؟ اصلا کد نویسی نمی دانم. لطفا منو راهنمایی کنید با سپاس
سلام
با سعی و تلاش!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز من قسمت مدرک تحصیلیش رو درست متوجه نشدم منظورت رو روشن بیان کن تا جوابش رو برات بذارم
موفق باشید
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
سلام
حتما حتما که نه
اتفاقا اکسس رو برای این ساختن که شما رو از کدنویسی نجات بدن
من تقریبا اولین تجربم تو اکسس رو با یه قرارداد رسمی شروع کردم که باعث شد مجبور بشم خیلی براش وقت بذارم و کار کنم
به شما هم توصیه می کنم یه پروژه خوب رو در نظر بگیرین مثل پروژه های عمومی که بعدا عده زیادی میتونن ازش استفاده کنن و بعد شروع کنین به ساختنش اگه کمکی هم ازمون بر بیاد انشاالله کمک می کنیم.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)