تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 129 از 151 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

من میخام توی Access نام، نام خانوادگی و شماره ملی عده ای رو وارد کنم، مثلا به این صورت:

نام: - نام خانوادگی: - شماره ملی:
    محمد - محمدی - 1111111111

علی - حسینی - 1234567890

تا اینجاش رو بلدم ولی چیزی که میخام اینه که روی اسم هر کدوم که کلیک کنم یه جدول باز بشه که تمام مشخصات اون فرد مثل تاریخ تولد، میزان تحصیلات و... به علاوه چتد عکس از اون شخص رو در یک پنجره جدا باز کنه
    آیا همچین چیزی با Access تنها میشه یا باید از Visual کمک بگیرم؟ چون تا حدودی به Visual هم مسلط هستم
    ممنون میشم کامل جواب بدید
    سلام پسرم
    محمد جواب خوبی داد
    اگه کارت دقیقا همونی هست که گفتی و جواب حاج ممد هم بدردت نخورد بگو تا برات بسازم و آپلود کنم
    موفق باشید

2. این کاربر از GR_mahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام،

اگه دقیقا میخای همین کار رو انجام بدی، یه راهش اینه که این سه تا فیلد رو توی یک جدول قرار میدی و اونای دیگه (عکس و ..) رو در یک جدول دیگه. این دو تا جدول هر کدوم یک فیلد بعنوان کلید اصلی، مثلا با نام ID هم باید داشته باشن. حالا در قسمت رابطه ها، بین این دوتا فیلد ID یک رابطه One-to-One می سازی. حالا میشه اطلاعات رو وارد کرد. اما ضرورت انجام این کار جای تامل داره ... .
    آره باید همین طوری باشه، فقط سه چهار تا باشه که بدونیم چه شخصیه و بعد روی اسمش کلیک کنم و کل پروندش باز بشه چون اولا پارامترهاش شاید حدود 200 تا بشه و دوما میخام این کار رو برای چیزی حدود 5 هزار نفر انجام بدم، حجم خیلی زیادیه و اگه مشخصات هر فرد جدا نباشه کارایی نداره
    سلام پسرم
    محمد جواب خوبی داد
    اگه کارت دقیقا همونی هست که گفتی و جواب حاج ممد هم بدردت نخورد بگو تا برات بسازم و آپلود کنم
    آره اگه همچین کاری بکنید واقعا ممنون میشم، یه فایل کوچیک برای مثال بسازید تا خودم بررسیش کنم، چون با توضیح فکر نکنم مشکلم حل بشه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض درخواست كمبو باكس با امكان Multi select

سلام
    من نياز به يك Combobox دارم كه امكان Multiselict داشته باشد
    فرقي نمي كند شبيه ليست باكس باشد و يا امكان تيك زدن هر يك از گزينه ها وجود داشته باشد.
    كسي مي تواند كمكم كند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من نياز به يك Combobox دارم كه امكان Multiselict داشته باشد
    فرقي نمي كند شبيه ليست باكس باشد و يا امكان تيك زدن هر يك از گزينه ها وجود داشته باشد.
    كسي مي تواند كمكم كند
    سلام، توی 2007 و 2010 میشه: توی حالت طراحی جدول، وقتی فیلد مورد نظرت انتخابه، در قسمت پایین زبانه lookup رو انتخاب می کنی، بعد توی display control کمبو باکس رو انتخاب می کنی. بعدشم یکم پایینتر allow multiple values رو yes میکنی.

6. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض كمبو باكس

سلام
    من يك فايل اكسس دارم كه شامل دو جدول است.
    جدول اول فهرست مشكلات محتمل براي قطعات مختلف يك دستگاه است و سه فيلد دارد 1: PID شماره قطعه 2: PrbmID شماره مشكل و 3: PrbmDscr شرح مشكل
    جدول دوم مشكلات دستگاه در روزهاي مختلف را نشان مي دهد و سه فيلد دارد 1: Date تاريخ 2: PID 3: PrbmID
    حال من مي خواهم يك فرم براي ورود اطلاعات جدول 2 طراحي كنم كه شرايط زير را داشته باشد
    1: بصورت Continuous باشد.
    2: در هر ركورد يك كمبو باكس جهت انتخاب PID داشته باشد
    3: در هر ركورد يك كمبو باكس جهت انتخاب PrbmID داشته باشد كه با توجه به انتخاب PID در فيلد قبلي مقادير PrbmID را از جدول 1 نشان دهد.
    من فرم را ساخته ام و الان مشكل من اين است وقتي در ركورد دوم مقدار PID وارد مي شود مقادر PrbmID در تمام ركورد ها تغيير ميكند.
    فايل مورد نظر را در Google Doc آپلود ميكنم اميدوارم بتوانيد دانلود كنيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

سلام
    چطوری میتونم یک فیل اکسس رو به صورت read only ذخیره کنم تا کسی که بازش میکنه تنها بتونه فرم اونو مرور کنه و لی اجازه هیچگونه تغییرات نداشته باشه و برای تغییرات پسورد بخواد

اکسس 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

سلام
    چطوری میتونم یک فیل اکسس رو به صورت read only ذخیره کنم تا کسی که بازش میکنه تنها بتونه فرم اونو مرور کنه و لی اجازه هیچگونه تغییرات نداشته باشه و برای تغییرات پسورد بخواد

اکسس 2010
    فايل را به فايل accde تبديل كنيد (از منو Database Tools گزينه Make Accde را انتخاب كنيد)
    اكسس 2007

10. این کاربر از hghb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Novance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام. یه سؤال داشتم (خیلی سخته) می شه کمک کنین؟
    قراره یه فرم برای یه شرکت جهت استخدام کارمندها درست کنیم. شرکت یه مدیر داره که کد اون 1 هستش. مدیر 2 معاون داره به کدها 11 و 12. هر معاون سه کارمند داره. مثلا برای معاون 11 کد کارمندها اینجوری می شن: 111، 112 و 113. برای معاون 12 هم اینجوری: 121، 122 و 123. هر کارمند هم 5 تا زیر دست داره که به همون شکل بالا کدگذاری می شن. حالا اگه ما فقط مدیر رو داشته باشیم و بخوایم بقیه رو از طریق فرم استخدام کنیم و از طرفی رتبه بندی بر اساس مدرک تحصیلی باشه (دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس) چجوری باید کدگذاری افراد رو به اکسس یاد بدیم؟ (!)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    من کتاب آموزش accessc را خواندم اما چون مثال ندارد نمی توانم عملی استفاده کنم. فکر می کنم خوب درک نکردم. ایا برای access حتما باید visual basic بدانم؟ اصلا کد نویسی نمی دانم. لطفا منو راهنمایی کنید با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام. یه سؤال داشتم (خیلی سخته) می شه کمک کنین؟
    قراره یه فرم برای یه شرکت جهت استخدام کارمندها درست کنیم. شرکت یه مدیر داره که کد اون 1 هستش. مدیر 2 معاون داره به کدها 11 و 12. هر معاون سه کارمند داره. مثلا برای معاون 11 کد کارمندها اینجوری می شن: 111، 112 و 113. برای معاون 12 هم اینجوری: 121، 122 و 123. هر کارمند هم 5 تا زیر دست داره که به همون شکل بالا کدگذاری می شن. حالا اگه ما فقط مدیر رو داشته باشیم و بخوایم بقیه رو از طریق فرم استخدام کنیم و از طرفی رتبه بندی بر اساس مدرک تحصیلی باشه (دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس) چجوری باید کدگذاری افراد رو به اکسس یاد بدیم؟ (!)
    سلام
    با سعی و تلاش!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز من قسمت مدرک تحصیلیش رو درست متوجه نشدم منظورت رو روشن بیان کن تا جوابش رو برات بذارم
    موفق باشید

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

سلام
    من کتاب آموزش accessc را خواندم اما چون مثال ندارد نمی توانم عملی استفاده کنم. فکر می کنم خوب درک نکردم. ایا برای access حتما باید visual basic بدانم؟ اصلا کد نویسی نمی دانم. لطفا منو راهنمایی کنید با سپاس
    سلام
    حتما حتما که نه
    اتفاقا اکسس رو برای این ساختن که شما رو از کدنویسی نجات بدن
    من تقریبا اولین تجربم تو اکسس رو با یه قرارداد رسمی شروع کردم که باعث شد مجبور بشم خیلی براش وقت بذارم و کار کنم
    به شما هم توصیه می کنم یه پروژه خوب رو در نظر بگیرین مثل پروژه های عمومی که بعدا عده زیادی میتونن ازش استفاده کنن و بعد شروع کنین به ساختنش اگه کمکی هم ازمون بر بیاد انشاالله کمک می کنیم.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •