سلام
دوستان میشه بگید اپدیت N97 چند مگه؟؟
و آیا میشه اول اپدیت رو دانلود کنیم بعد بریزیم رو گوشی؟
سلام
دوستان میشه بگید اپدیت N97 چند مگه؟؟
و آیا میشه اول اپدیت رو دانلود کنیم بعد بریزیم رو گوشی؟
می باس بیش از 80 مگابایت باشه... ولی دوست عزیزفکر نمی کنی برای بروز کردن N97 کمی زوده؟؟؟ آخه هنوز 2 ماه نیست که توی بازاره، آپدیت جدید که نداره...!
و درباره پرسش دومتون. بله... به این شیوه بروز کردن می گن آپگرید آفلاین. در این شیوه نخست فرمویر دانلود شده و سپس بوسیله باکس یا برنامه های کرک شده باکس ها به داخل گوشی ریخته می شه. مزیت این کار اینه که شما دیگه نیاز به تغییر پروداکت کد با NSS ندارید؛ چون به آسونی می تونید پروداکت دلخواهتون رو در گوشی نصب کنید. برنامه های معروفش هم جاف JAF و ققنوس Phoenix هستن. دومی برای خود شرکت نوکیا هست و امن تر از جاف می باشد.
اما این کار بدی ای هم داره و اون اینه که ممکنه گوشیتون پس از فلش روشن نشه!در حقیقت می باس خطرش رو به جون گوشی تون بخرید؛ مثل من بدبخت که گوشیم وسط فلش ارور داد و به ملکوت اعلا پیوست...
![]()
بد ترین گوشی که تا الان گرفتم N97ه مفتش هم گرونه.چون یه هفته گوشیمو خریدم تو این مدت چند بار هنگ کرده باگ زیاد داره و سرعتش هم خیلی پایینه..تو اینترنت گشتم دیدم اپدیتش اومده به خاطر همین میخواستم اپدیت کنم تا شاید درست بشه ولی اونم مکافاتیه..............
پس بهترین راه حل اینه که:
فردا برم با N86 عوضش کنم.
دست به یه همچین کاری بزنی خودت رو بدبخت تر کردیN86 هیچی نداره!!! باز صد رحمت به N97...
خوب شما برو کافی نت، با اجازه کافی نتی نوکیا سافتویر آپدیتر رو نصب کن و گوشیت رو آنلاین بروز کن ( خطرش کمتره ). البته برای این که وسط بروز کردن گوشیت زنگ نخوره، تلفنت رو روی یه شماره دیگه دایورت کن
![]()
دوستان من از طریق NSU فایل 5800 رو دانلود کردم
ولی هرکاری می کنم موقع نصب پیغام بیخودی میده.
مثلا میگه کابل مستقیم وصل نیست و .....
من N78 رو با jaf زدم ولی میترسم 5800 رو بزنم
کابلتو چک کردی؟ شاید قطعی داشته باشه... پروفایلت روی جنرال هست؟ شارژت کامله؟؟؟
واسه N78 هم همینطور شده بود با Jaf زدم.با همین کابلکابلتو چک کردی؟ شاید قطعی داشته باشه... پروفایلت روی جنرال هست؟ شارژت کامله؟؟؟
تمام چیز هایی که گفتید رو چک کردم
ولی میترسم 5800 رو هم با Jaf بزنم
آخه الان ورژنش 21 هستش و من می خوام ورژن 21 فارسی فلش کنم
چونکه هم ورژن هستن اگه با jaf بزنم مشکل ایجاد نمیشه ؟
Last edited by nemesis; 18-08-2009 at 01:58.
ببین دور جاف و فینیکس رو خط قرمز بکش...!
کافیه وسط کار یه ارور ساده بده؛ فاتحه گوشیت خونده بشه ( باز برای فینیکس اگه وسط کار ارور بده می شه دوباره درستش کرد؛ اما برای جاف گوشیت می ره به رحمت ایزدی ...! ) می شه عین گوشی من!!!
با خود NSU گفتی نمی شه؟؟؟
من تا حالا 2تا کابل عوض کردم.
همش پیغام میده که کابلت مستقیم وصل نیست.درحالی که مستقیم وصله !
من می خوام زبان فارسی رو به گوشیم اضافه کنم.
ورژن الان گوشی 21 هست این آپدیتی که من دارمم 21 هست
فرقش تو فارسی بودنشه !
من یه گوشی 5700 دستم هست که میخوام فارسی بشه. از چه پروداکت کدی باید استفاده کنم؟ و آیا امکانش هست که فایل فریمور رو با دانلو منیجر دانلود کنم و یه جوری به خورد نرم افزار آپدیت بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)