عزیز به نسخه دمو داده این رتبه رو گیم اسپات هم 7 داده
باید منتظر نسخه فول باشیم .
عزیز به نسخه دمو داده این رتبه رو گیم اسپات هم 7 داده
باید منتظر نسخه فول باشیم .
یعنی نسخه Xbox 360 این قدر بده ؟!
فکر کنم داستان Mafia 1 دوباره داره تکرار میشه !
Gamespot هنوز امتیاز نداده معمولا چند روز بعد از انتشار به بازی امتیاز میده !
نه عزیز به نسخه اصلی بازی و نسخه Xbox 360 این امتیاز رو داده !
دوست عزیز ، این فایل فشرده رو دانلود کنید و محتویاتش رو تو محلی که بازی قرار داره کپی کنید . اینجوری می تونید با دسته تون بازی کنید . من برای بلر اینکارو انجام دادم و با دسته هام بازی کردم برای دموی مافیا هم انجام دادم و تونستم با دسته های ده تومنی!!! بازی کنم.
فقط یادتون باشه محتویات فایل فشرده رو تو این مسیر بریزیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc
پسر دمت گرم واقعا ایول من 6 ماه این مشکلو داشتم
این واسه همه بازی ها جواب میده ؟؟
بعد از کجا بدونم باید تو کدوم فولدر بریزم تو بازی های مختلف چون شما گفتید تو فولدر pc توی این بازی بریزم --همه بازی ها که توشون pc نیست --اون وقت چی کار کنم ؟
خداییش خیلی بهم حال دادی
خواهش می کنم . خوشحالم که بهت کمک کرد. من واسه جی تی ای و بلر و همین مافیا امتحان کردم و کار کرد . روی بازی دیگه ای تست نکردم ولی احتمالا باید کار کنه. برای هر بازی بریز تو همون جایی که فایل اصلی اجرا کننده بازی قرار داره ، فایل اصلی دموی مافیا توی فولدر pc بود واسه همین باید اونجا کپی کنی ، بقیه بازیها هم به همین ترتیب عمل کن .
ممنون ببخشید اون وقت نمیشه جای دکمه ها رو عوض کرد ؟اگه میشه به چه شکل ؟
راستش من خودم تا بحال اینکارو نکردم ولی از اونجایی که یک فایل ini هم تو این مجموعه فایل ها هست (همون x360ce.ini) احتمالا بشه با تغییر تو اون فایل ini جای دکمه ها رو عوض کرد. اگه اون فایل رو باز کنی فکر کنم متوجه بشی چیکار باید بکنی ، هر بار که تغییری تو اون فایل دادی XInputTest رو اجرا کن و ببین تغییرات انجام شده یا نه . بازم من خودم سعی می کنم امتحان کنم ببینم چی میشه !! یه جستجو هم می کنم ببینم دقیقا میشه اینکارو انجام داد یا نه!!!
Last edited by sunrise07; 15-08-2010 at 21:03.
میشه این بحث شیرین دسته رو به یه جای دیگه موکول کنید تاپیکو منور نکنید؟
کسی اطلاعی نداره؟دوم اینکه آهنگهای بازیرو از کجا باید گرفت؟
آقا کل لینک دانلود مافیا به همراه پچ -استیم و ترینر و اینکه بتونین تا آخره عمرتون این بازیه دمو رو بازی کنین همرو یکجا جمع کردم
برین حاشو ببرین
تشکر یادتون نرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)