بازی بعدی چلسی با چنگدو بلیدز (Chengdu Blades) هستش که روز یکشنبه برگزار میشه ...
تو این بازی هم شاید یه 4 یا 5 تا گلی بزنیم ...![]()
بازی بعدی چلسی با چنگدو بلیدز (Chengdu Blades) هستش که روز یکشنبه برگزار میشه ...
تو این بازی هم شاید یه 4 یا 5 تا گلی بزنیم ...![]()
ظاهرا روبینیو به مدیر برنامه هاش گفته که به دنبال خانه ای در لندن برای وی باشد و این شایعات در خصوص انتقال این بازیکن به چلسی رو بیشتر میکنه!
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=788424
ایول برای شروع خوب بود![]()
25 ميليون براي "دروگبا"
یوفا: اگر چه "فيل بزرگ" ميخواهد مهاجم ساحل عاجي خود را در لندن نگه دارد، به نظر ميرسد "دروگبا" دوست دارد راهي فوتبال باشگاهي در اسپانيا شود.
به گزارش یوفا: بارسلونا پيشنهاد خود براي خريد او را ارائه كرده و همه چيز از خداحافظي دروگبا با استمفورد بريج حكايت دارد.
اكنون همه چيز به خود اين بازيكن آفريقايي بستگي دارد، اين كه در چلسي بماند يا آن كه اين باشگاه را ترك كند.
ديگر بر كسي پوشيده نيست كه دروگبا پس از رفتن ژوزه مورينيو از چلسي ديگر در لندن احساس راحتي نميكند.
بارسلونا هم در اين فاصله بيكار ننشسته و با ارائه قراردادي 3 ساله سعي در بردن او به اسپانيا دارد. آبيهاي لندن هم در اين باره گفته است در صورت دريافت پيشنهادي در خور توجه مانع رفتن او نخواهد شد.
"پول" در مساله جابهجايي دروگبا نقش زيادي بر عهده نخواهد داشت، چرا كه مهاجم تيم ملي ساحل عاج در آينده در هر باشگاهي توپ بزند، همواره درآمد بالايي را به دست ميآورد. او به تازگي گفته بود كه ميخواهد از زندگياش لذت ببرد.
نزديكان و مدير برنامههاي او از رفتن او به سمت "جنوب" خبر دادند.
بارسلونا با داشتن آب و هوايي گرمتر مكان دلپذيرتري نسبت به لندن سرد و خشك به شمار ميآيد.
ديديه در 108 بازي با پيراهن چلسي بيش از 50 گل به ثمر رسانده است كه گواهي بر ميزان اهميت او براي باشگاه لندني شمرده ميشود.
او بازيكني است كه به تنهايي ميتواند نتيجه بازي را تغيير دهد. اين آفريقايي نقش مهمي در پيروزيهاي تاريخ باشگاه لندني دارد و يافتن جايگزين براي او حتي براي رومان آبراموويچ مالك چلسي دشوار خواهد بود.
همچون هميشه يك موضوع ترديد ناپذيري است و آن اين كه وقتي دروگبا بخواهد به تيمي برود، در نهايت راهي آن تيم ميشود.
اسکولاری ؛ لمپارد و دروگبا را میخواهد
یوفا: سر مربی تیم فوتبال چلسی انگلیس بر ادامه حضور لمپارد و دروگبا در این تیم تاکید کرد.
به گزارش یوفا: راشا تودی لوییس فیلیپ اسکولاری سر مربی برزیلی تیم فوتبال چلسی انگلیس که به همراه این تیم در اردوی آمادگی گوانگ ژو چین به سر می برد بر ادامه حضور دیدیه دروگبا و فرانک لمپارد در این تیم تاکید کرد.
اسکولاری عدم حضور دروگبا در تمرینات تیم چلسی را ناشی از آسیب دیدگی زانو وی دانست و اعلام کرد وی پس از رفع مصدومیت به اردوی این تیم باز خواهد گشت.
سر مربی چلسی همچنین حضور لمپارد در تمرینات تیم در چین را نشانه علاقه وی برای حضور در فصل آینده در چلسی دانست.
تیم چلسی در نخستین بازی خود تحت سر مربیگری اسکولاری در یک بازی تدارکاتی به مصاف گوانگژو فارمز چین خواهد رفت.
ترکیب چلسی در اولین بازی با سرمربیگری فیل بزرگ :
در این بازی چلسی پیزارو و دروگبا را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت و شوچنکو به دلیل آماده نشدن در این بازی حضور نداشت
تازه ما این سه تا مهاجممون و نداشتیم 4 تا زدیم اگه داشتیم بازی رو میترکوندیم ....
ترکیب :
1-پیتر چک
16-بوسینگوا
6-کاروالیو
26-تری
3-اشلی کول
5-اسین
12-میکل
20-دکو
8-لمپارد
21-کالو
39-آنلکا
ذخیره :
23-کودیچینی
2-ایوانوویچ
19-فریرا
33-الکس
18-بریج
15-مالودا
24-رایت فیلیپس
36-دی سانتو
Last edited by vampire3250; 24-07-2008 at 11:30.
من تو یه پستی گل زنان چلسی تو این بازی دوستانه رو اشتباه وارد کردم ...
شرمنده ...
گلزنا اینا بودن :
کالو (نیمه اول) ، لمپارد (شوت از فاصله 30 یاردی) ،دی سانتو ، رایت فیلیپس (نیمه دوم)
ترکیب چلسی در نیمه اول و دوم :
ترکیب در نیمه اول بصورت 2-2-2-4 :
6-بوسینگوا (19-فریرا "21)
6-کاروالیو
26-تری
3-اشلی کول
5-اسین
12-میکل
8-لمپارد
20-دکو
39-آنلکا
21-کالو
ترکیب در نیمه دوم بصورت 3-3-4 :
23-کودیچینی
19-فریرا
6-کاروالیو
33-الکس
18-بریج
20-دکو (2- ایوانوویچ "62)
12-میکل
8-لمپارد ( کاپیتان)
21-کالو (24-رایت فیلیپس "57)
26-دی سانتو
15-مالودا
تو این بازی بوسینگوا و ایووانویچ در خط دفاع,دکو در خط هافبک و دیسانتو در خط حمله اولین بازیشونو واسه چلسی کردن که دی سانتو تو اولین بازیش 1 گل زده ...
فعلا که شروعش خوب بوده ...
ببینیم یکشنبه چیکار میکنن![]()
میگم این دی سانتو رو از جایی گرفتن ؟؟تا حالا اسمشو نشنیده بودم!
منم تا حالا اسمشو نشنیده بودم ...
من اول فکر کردم گوانژگ گل به خودی توسط دی سانتو زده ... نگو دی سانتو از خودمونه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)