تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 413 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به نظر مي رسد سرمربي بارسا براي تذكر به برخي بازيكنان بزرگ تيمش دچار مشكل مي شود. گوارديولا به دليل جواني و همدوره بودن با برخي بازيكنان قديم بارسا كه همچنان در كادر فني و حتي تركيب تيم فعال هستند براي تذكر به آنها دچار مشكل ميشود. او در تمرينات هرگز به اتوئو تذكر نمي دهد و اين مهاجم كامروني با وجود تاخيرهاي چندين و چند دقيقه اي هرگز دچار مشكل انضباطي نميشود. كارشناسان معتقدند گوارديولا همان مشكلي رابا بازيكنان بارسلونا دارد كه رايكارد در 2 سال آخر با آنها داشت. پپ به شدت كم حرف است و در تمرينات معمولا كار را به كمك مربي خود مي سپارد.
    منبع: روزنامه خبر ورزشي

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

یوفا: سرمربي بارسلونا در آستانه هفته دوم لاليگا از هواداران خواست بابت نتايج هفته‌هاي آينده منطقي و صبور باشند.

به گزارش یوفا پپ گوارديولا اظهار داشت: بارسلونا براي پيدا كردن جايگاه خود نياز به زمان دارد. تغييرات عميق تاكتيكي در تيم لحاظ شده و بازيكنان من براي سازگاري با جو ليگ نياز به زمان دارند.

وي افزود: شكست دادن راسينگ آسان نيست. نبايد تصور كنيم بايد در همه بازي ها پيروز شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خوان لاپورتا اعتراف كرد كه مدیر بارسا بودن برای او به مانند هدایت یك قطار در راه آهنی مرتفع و پر پیچ و خم بوده است كه او در زندگی خود هم فراز و نشیب های زیادی را برای این كار تحمل كرده است.

مرد شماره یك نیوكمپ با دیده شدن اسمش كنار دو عنوان قهرمانی در لیگ و یك عنوان لیگ قهرمانان در مدت زمان حضورش به عنوان این سمت، مشكلات خانوادگی از قبیل انگ غیر صمیمی بودن با خانواده را یدك می كشد.

پس از اخذ منسب رئیس باشگاه بارسلونا در سال 2003، بارها و بارها عوامل مدیریتی او را به گونه ای تهدید به اخراج از شغلش كرده بود تا اینكه همین تابستان هم او از دو دسیسه برای اخراج از منسبش نجات پیدا كرد. او به اسپورت گفت: «همه تقصیر ها به گردن تجربه است. در زندگی من بعضی چیز ها بودند كه من می بایستی برای حل آنها و یا كنار آمدن با آنها، در آن شرایط زندگی كنم و باید چیزهایی یاد می گرفتم و در واقع این همان شرایط بودند كه به من شخصیت دهی می كردند.»

«افراد كمی هستند كه یك مشكل برای مدت زمان كوتاهی به آنها حمله می كند و آنها برای حل آن زمان زیادی احتیاج ندارند. من در این پنج سال كه اینجا بودم، چهار سال از مردم برای بقا در منسبم رای دریافت كردم. اما نشان داده شده است كه باشگاه در راستای اهداف دموكراسی در سطح داخلی و با شرایط متعادل سازی، اقدامات ارزشمندی صورت داده است، كه باید به این امر هم احترام گذاشته شود.»

در مورد ارتباط با خانواده، كه بدترین بعد كاری لاپروتا بوده است، او از هر گونه تبرعه ای برای ترس از دست دادن مقام و اجبار به انجام یك سری رفتار خودداری کرد. او ادامه داد: «این بدترین قسمت قضیه است. برهه هایی از زمان هستند كه بسیار ترس برانگیز اند. اما اینها موارد بخصوصی هستند. این واقعا ناراحت كننده است، در مورد خانواده و فرزندانم.»

لاپورتا توضیح داد كه مختص بودن برای كارش، حقیقتا بر زندگی شخصی او اثر گذاشته است، اما او نخواست از جدایی همسرش سخنی به میان آورد. او افزود: «من در سال های ابتدایی از خانواده فاصله گرفتم تا باشگاه را راه بیاندازم، و حالا دارم بهای آن را می پردازم. هیچ جایی نیست كه شما بتوانید ریاست بارسا را فرا بگیرید. بنابراین باید از خیلی از مسائل زندگی فاصله بگیرید تا خودتان چیزهایی فرا بگیید.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

هافبك اسپانیا، اندرس اینیستا به طور شگفت انگیزی خوب بازی كرد و اسپانیایی ها با نتیجه 1-0 بر بوسنی هرزگورین غلبه كردند، ولی او تمركز بر روی نتیجه را به جای نمایش یا میزان گل برگزید.

بیشتر بی طرف ها به نظر می رسید موافق باشند كه اسپانیا شایسته پیروزی با فاصله بیشتر از تنها یك گل بود، گرچه برخی كمبود لبه تیغ از قهرمانان اروپا را مورد پرسش قرار دادند. اینیستا، البته، توجهش بیشتر به این واقعیت كه یارانش توانستند كار مقدماتی جام جهانی شان را با سه امتیاز آغاز كنند، معطوف بود.

این بازیكن بارسلونا گفت: «ما شانس هایی برای گلزنی بیشتر از یك بار داشتیم، ولی بازی های دیگری هستند كه در نیمه اول گل می زنی و سپس موارد تغییر می كنند. مهم ترین چیز باید روشن شود: یك گل زدیم، سه امتیاز گرفتیم و همین مهم است.» با نگاه به پیكار بوسنی، او افزود: «من فكر می كنم این بازی خوبی بود. در نیمه دوم بازی سرعتی تر انجام دادیم و یك گل بدست آوردیم.»

«اكنون نگاه به چهارشنبه (برابر ارمنستان) داریم، با همه انگیزه برای خوب بازی كردن.» اینیستا به زادگاهش آلباسته برای دومین بازی مقدماتی برابر ارمنی ها باز خواهد گشت.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، رافائل مارکز بازیکنی مکزیکی بارسا در مصاحبه ای تمام شایعات موجود مبنی بر ترک بارسا را رد کرد و از ماندن در بارسا احساس رضایت دارد. بعد از پیروزی برابر جامایکا در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی وی در مصاحبه ای از وضعیت خود گفت: «من از ماندن در بارسا احساس رضایت دارم. هدف من بازی کردن در بارسا بود و مربی هم از من چنین تقاضایی کرد. من اعتقاد دارم بعد از 2 فصل ناکامی، تیم فشار سنگینی را تحمل میکند. البته به عنوان بازیکن قول می دهم تمام جام های پیش رو را از آن خود کنیم. این یک رقابت مهم برای من محسوب می شود و من یکی از بازیکنهای با تجربه بارسا هستم و می خواهم با تمام وجود برای این تیم بازی کنم.»

شایعاتی مبنی بر ترک وی در تابستان به گوش می رسید، اما این بازیکن تاکید کرد که با پپ گورادیولا جهت ماندن در بارسا به توافق رسیده است: «قبل از شروع فصل ملاقاتی با وی داشتم هر دو نظرات خود را بیان کردیم. این ملاقات به خوبی به پایان رسید و من توانستم اعتماد مربی رابرای ماندن در تیم جلب کنم.»

وی سپس در مورد نگرانی از خریدهای جدید و احتمال نیمکت نشینی در تیم گفت: «این موضوع باعث نگرانی من نمی شود. من همیشه به سختی کار کرده ام تا یکی از اعضای مهم تیم شوم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، خوان لاپورتا، رئیس جوان بارسا اعلام کرد، که هرگز به فروش اتوئو فکر نکرده است و نمی خواهد تا انتهای دوران ریاستش در بارسا، کوچکترین تفکری روی فروش مهاجم کامرونی اش داشته باشد.
    لاپورتا در این باره گفت: «ما هر سال با پیشنهادات بسیاری برای ستارگانمان روبه رو می شویم که ارزش تفکر دارند، اما درخواست هایی که برای نوابغ ما، مانند اتوئو ارسال می شوند، حتی بررسی نخواهند شد، زیرا از دست دادن چنین ستارگانی، جبران ناپذیر خواهد بود.»
    وی در پایان اطمینان داد: «اخیرا شنیده ام، افرادی می گویند، که من به تعویض روبینیو و اتوئو رای مثبت داده ام، اما جالب این است، که اگر مادرید تمام ستارگانش را به ما پیشنهاد دهد، یک تنه مقابل حفظ کردن ساموئل اتوئو خواهم ایستاد!»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

قهرمانان اسپانیایی یورو 2008، داوید ویا و ژاوی هرناندز دیروز در طی مراسمی رسمی برای اعطا و دریافت جوایز به ترتیب حاضر شدند که آنها این قهرمانی را در اواخر تابستان به دست آوردند.

هافبک بارسلونا ژاوی هرناندز، به عنوان بهترین بازیکن یورو 2008 انتخاب شده بود، در حالی که مهاجم والنسیا داوید ویا به خاطر به ثمر رساندن 4 گل در این مسابقات و کسب عنوان بهترین گلزن این رقابت ها، کفش طلایی را برای خودش برداشت.

دیروز هر دو به طور رسمی در مراسم اعطای جوایز به همراه رئیس فوتبال اسپانیا و همچنین آنجل ماریا ویلا نائب رئیس یوفا و مدیر فنی تیم ملی اسپانیا، فرناندو هیرو و مربی جدید تیم ملی ویسنته دل بوسکه در این مراسم حضور داشتند. ژاوی در هنگام سخنرانی خود گفت: «من می خواهم از اعضای یوفا به خاطر دادن این هدیه تشکر کنم و همچنین آن را به تیمم اهدا نمایم.»

او ادامه داد: «زیرا من این هدیه را بوسیله آنها بدست آوردم. بدون هم قطارانم من در زمین فوتبال کسی نیستم.»

نفر بعدی سخنرانی ویا بود که ادامه داد: «من با داشتن کفش طلایی احساس افتخار می کنم. من در آخر رقابت های یورو 2008 گفتم که من فقط به خاطر تیمم توانستم بهترین گلزن این دوره بشوم. او در پایان نتیجه گرفت: «من این جایزه و افتخار را به تمام دوستانم اهدا می کنم و هر کسی که ما را پشتیبانی و یاری می کند و من امیدوارم که در رقابت های بعدی، ما بتوانیم جایزه های بیشتری ببریم.

در آخر مربی تیم گفت که ما با جدیت به ادامه کارمان بر می گردیم و بازیکنان و تیم را برای بازی بعدی مسابقات ورودی جام جهانی با ارمنستان در روز چهارشنبه آماده می کنیم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

كاكا: دوست دارم "مسي" مرد سال فوتبال جهان شود

ستاره‌ي كنوني فوتبال برزيل، ليونل مسي را به عنوان فرد مورد علاقه خود براي به دست آوردن توپ طلاي فوتبال جهان نام برد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران‌ (ايسنا)،‌ كاكا مرد شماره يك ميلان به روزنامه گاتزتا دلو اسپورت گفت: «مسي در حقيقت يك بازيكن بزرگ است. كريستيانو رونالدو هم بازيكن بسيار خوبي است و شايستگي اين عنوان را دارد اما، من مايلم كه مسي امسال توپ طلا را به دست آورد.»

كاكا ادامه داد:« او (مسي) توانايي‌هاي باورنكردني دارد و مي‌تواند به طور خارق العاده‌اي توپ را كنترل كند. اين مساله او را به يكي از بهترين بازيكنان جهان تبديل مي كند. فكر مي‌كنم او از آن دسته بازيكناني است كه شما همواره دوست داريد در تيم خود داشته باشيد»

كاكا پيرامون وضعيت خودش نيز گفت: «هدف من اين است كه هرچه زودتر به شرايط آرماني بازگردم و تلاش كنم كه دوباره در پاريس و زوريخ جايزه بهترين بازيكن سال فيفا را بدست آورم. اما براي اينكه اين اتفاخ رخ دهد بايد به طور مداوم بازي هاي خوبي از خود به نمايش بگذارم.»

كاكا در مورد حضور رونالدينيو در كنار خود در ميلان گفت: «بدون شك او يكي از بهترين خريدهاي اين فصل ليگ ايتاليا خواهد بود. مسير ما دو نفر در زندگي به طور كاملي متفاوت بوده است اما معني اش اين نيست كه نمي توانيم دوستان خوبي براي يكديگر باشيم. مهمتر از همه معني اش اين نيست كه نمي توانيم در كنار يكديگر بازي كنيم.»

هافبك تيزهوش ميلاني ها در ادامه پيرامون پيشنهادهاي رسيده از باشگاه هاي بزرگ فوتبال جهان در فصل تابستان گفت: «در ابتدا مساله رئال مادريد بر سر زبان ها بود و حالا همه در مورد انگليس صحبت مي كنند. وضعيت نقل و انتقالات به اين ترتيب است اما من تاكيد مي كنم كه هيچ جا نمي روم.»

كاكا در پايان خاطرنشان كرد: «روابط من در اين باشگاه با همه خوب فوق العاده است مگر اينكه كسي يك روز برنامه هاي خود را تغيير داده و تصميم به فروش من بگيرد. من مايل به جدايي از اين تيم نيستم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از ساکرنیوز، جرارد پیکه، ستاره خط دفاعی بارسلونا در دیدار دوستانه تیم زیر 21 ساله ها، برای کشورش یک گل زیبا به ثمر رساند.
    پیکه بعد از مسابقه گفت: «من همه چیز را مد نظر خواهم گرفت؛ هدف من، تبدیل شدن به بهترین مدافع گلزن دنیا در چند سال آینده است! ترجیح می دادم تا کنون این هدف را فاش نکنم، اما اکنون که در بهترین باشگاه دنیا بازی می کنم، می خواهم فاش سازم، که می خواهم بهترین مدافعی شوم، که به دروازه حریف گل می زند.»
    وی همچنین در شبه طنزی، درباره بازی با آلوس گفت: «با این حساب، حضور من و آلوس کنار یکدیگر، خط دفاع هرتیمی را نابود خواهد کرد!»
    او تا کنون برای بارسلونا 2 گل به ثمر رسانده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مشكل اصلي گوارديولا براي هدايت بارسلونا
    بزرگي بازيكنان و كم حرفي مربي
    خبرگزاري فارس: به نظر مي‌رسد سرمربي بارسلونا براي تذكر به برخي بازيكنان بزرگش دچار مشكل مي شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون، پپ گوارديولا به دليل جواني و هم دوره بودن با برخي بازيكنان قديمي بارسلونا كه همچنان در كادر فني و حتي تركيب تيم فعال هستند، براي تذكر به آنها دچار مشكل مي شود.
    وي در تمرينات هرگز به اتوئو تذكر نمي‌دهد. اين مهاجم كامروني با وجود تاخيرهاي چندين و چند دقيقه اي، در بيشتر تمرينات، با كوچكترين مخالفت انضباطي روبرو نمي شود.
    كارشناسان معتقدند پپ گوارديولا همان مشكلي را با بازيكنان دارد كه ريكارد در دو سال آخر با آنها داشت.
    گوارديولا به شدت كم حرف است و در تمرينات معمولا كار را به كمك مربي خود مي سپرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •