خوب ديگه سرويست در حالت ايده آل هست
خوب ديگه سرويست در حالت ايده آل هست
یکی از دوستان لطف کنه یه توضیح کامل در مورد این سرویس های ویژه ی (Special Services) فن آوا بده ، فکر کنم من درست متوجه نشدم جزییاتِ این سرویس هارو...![]()
کجاش ایده آله؟
من سرویس S5 دارم سرعت روزانه ام باید در حدود 100 باشه.
قبلا روی ۳۰ کیلو فیکس شده بود اما الان یکم بهتر شده بین 50 تا 60
![]()
من با برنامه های دانلود منیجر و اکسلریتور مثل ، Flashget ، IDM ، DAP ، IDA ، GetRight بین 52 تا 56 کیلو بایت میگیرم که متوسطش رو اگر بگیریم میشه 54 که میشه 54x8=432 کیلوبیت بر ثانیه.
منظورتون من بود دیگه؟؟ سو استفاده؟؟
.
.
.
.
.
در هر صورت اومدم بگم که دیشب سرعت شبانه خوب شده بود . مثل قدیم 55-60 بود و 913 مگ تونستم بگیریم.
به خاطر همین پورت های جدیده؟
نه عزيز سو تفاهم نشه منظورم شما نبوديد كلي بود
همكار انجمن عزيز هرچي پست با اون اكانت ميدم پاك ميكنه چرا نميدونم ولي همونو با اين اكانت ميدم هيچي
بگذريم اگر خدا قبول كنه بله براي پورت جديد هست
متاسفانه بازم سرعت شبانه خراب شد. همون 25-20 . ظاهرا فقط یه شب بود
به خاطر اسم یوزرتون هست خب. تابلوئههمكار انجمن عزيز هرچي پست با اون اكانت ميدم پاك ميكنه چرا نميدونم ولي همونو با اين اكانت ميدم هيچي
بگذريم اگر خدا قبول كنه بله براي پورت جديد هستیعنی چی مدیریت؟ هر کی ندونه فکر می کنه مدیر کل معظم سایت P30World داره پست میده
حداقلش، تا بیشتر از نایب چندم مقام معاونت رو باید از سرتون بیرون کنین![]()
با تست هایی که تا الان گرفتم همه دوستان هم متوجه شدن که سرویس فن آوا لا اقل تو مشهد فوق العاده stable و بدون تغییرات شدیده ، مناسبت ها ، صبح و ظهر و شب بودن و تابستون و زمستون و تعطیلی و ... گویا هیچ بالا پایینی رو باعث نمیشه و البته ازین طرف سرعت روزانه اشانتیونی 2 مگ و Burst هم در کار نیست ، همون چیزی که داری همونه فیکس و ثابت . به نظر من ثبات سرویس خیلی مهمه و ازین بابتش من کاملا راضیم. قطعی هم خداییش خیلی کم داره ، تقریبا صفر.
بازم میگم ، بقیه مراکز مخابراتی مشهد و بقیه شهرهای دیگه رو خبر ندارم.
ساعت 6 صبح:
Last edited by Masoud.Neshat; 25-08-2010 at 04:58.
سرعت دیشب 20 الی 30 دانلود 500 مگ
افتضاح
هر روز بدتر از دیروز
بله خوب فكر كردم پورتت 512 هست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)