چجورياست؟
كي مياد؟
چجورياست؟
كي مياد؟
نه تو رو خدا.....
ای بابا
غیر انتفاعی ام کجا بود فرشید جان...
در هر حال، ممنون دوست من
موفق باشیــــــــ![]()
با اعلام نتايج اوليه آزمون كارداني به كارشناسي؛
اصلاحات مربوط به دفترچه انتخاب رشته منتشر شد
انتخاب رشته مجازين از چهارشنبه آغاز ميشود
اصلاحات مربوط به انتخاب رشته آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 88 اعلام شد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اصلاحات مربوط به دفترچه راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 88 ميرساند بر روي پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشانيقرار گرفته است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لذا داوطلبان مجاز به انتخاب رشته بايد قبل از تكميل فرم اينترنتي انتخاب رشته اصلاحات مربوطه را مطالعه و سپس به انتخاب رشته اقدام كنند.
گفتني است نتايج اوليه آزمون آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 88 از طريق سايت سازمان سنجش منتشر شده و مجازين ميتوانند از چهرشنبه 4 شهريور نسبت به انتخاب رشته اقدام كنند.
بچه ها كسي جواب منو نميده ؟؟؟با اين تراز ها ميشه جايي قبول شد؟
کسی می تونه این دانشگاه های قزوین و آبیک رو از نظر سطح دانشگاه رتبه بندی کنه ( کدوم اول کدوم دوم و .... )
رجاء-قزوين
دهخدا-قزوين
غزالي-قزوين
کوثر-قزوين
بصير-آبيک
جمشيد کاشاني - آبيک
با سلام
راستش نمیدونم این مضوع رو باید اینجا بگم یا جای دیگه ...
من امسال در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته عمران شرکت کردم و الان هم رتبم اوومده 5296 بدون سهمیه ...
حالا دوستان کمک کنن راهنمایی کنید چی رو بزنم کجا قبول میشم ...
لینک رشته ها هم تو این سایت هست اگه لازم شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا جواب بدین
mer30![]()
با سلام من دانشجوی رشته کامپیوتر در مقطع کاردانی بودم الان قصد ادامه تحصیل دارم
می خواستم بدون کنکور برم دانشگاه کسی یتونهمنو راهنمایی کنه
الان رو سایت سنجش هست
از ادارت پستی هم میتونی بخری که بخری بهتره
هرجا بزنی قبولی
رتبه شما بد نیست میتونین با کمی دقت در انتخاب شهر قبول بشین
شهرهایی مه تراز پایینتری دارن انتخاب کنین ( بهتره با یه مشاور مشورت کنین )
شهرایی که دوست داری به ترتیب علاقه بزن
دانشگاه آزاد یه سری بزن
فرشید جان منتظرم ...
سلام روفقا
کسی میدونه بردسیر تو کرمان چه جور شهریه یا دانشگاه شهید باهنر کرمان خوبه یا نه یعنی راست میگن اونجا پوست میکنن تا مدرک بدن. کسی که تهرانی بهتره واسش غیره انتفاعیه آملو اول بزنه یا شبانه بردسیر کرمان که وابسته به شهید باهنر کرمانه و ضمنا احتمال قبولی این دوتام مثل همه و شما باشین کودومو انتخاب میکنید.طرف مونده مدرک گرفتن سه سوتو و شهر خوب از نظر اب وهوا رو بچسبه یا مدرک روزانه شهید باهنر البته با سختی راه دور و پیر شدن تا گرفتن مدرک و با آبو هوای بدو.لطفا اگه میتونید کمکم کنید وخواهشن فوری فوتی نظر بدین.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)