این فایل مشکل داره دانلود میشه از فشرده هم خارج میشه ولی موقع اجرا اروور میده
این فایل مشکل داره دانلود میشه از فشرده هم خارج میشه ولی موقع اجرا اروور میده
زیر نویس فیلمایی که گفتی رو دارم به علاوه ی بقیه فیلمای استاد کیشلوفسکی (10) ، برگمن(12) ، آلن (8) و... رو هم کم کم سعی می کنم دربیارمو بذارم ، فعلا اینو داشته باش تا بعد
Blind Chance__1987
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوست عزیز
حق با شماست فایلش خرابه
من از طریق سایت مربوطه پی گیری میکنم
با تشکر
RAYMOND
با سلام به دوستان عزیز
با توجه به اینکه مدیر جدید برای این تاپیک انتخاب شده و همگی خوشحال هستیم . من هم به نوبه خودم به مدیر جدید تبریک و خسته نباشید میگم.
با توجه این مطلب یکی از فیلمهایی که واقعآ دوست دارم زیرنویسش رو در اینجا قرار میدم . امیدوارم دوستان لذت ببرند.
در ضمن من تعدادی فیلم دارم که فکر کنم زیرنویسش تو هیچ سایتی نیست . سعی میکنم حداقل هر 2 روز یکبار ا عدد برای دوستان قرار دهم . سایر دوستان هم بگردند دنبال زیرنویس جدید.
دوست دارم این فروم بهترین فروم دنیا بشه.
RAYMOND
زیرنویس فیلم [National Treasure_Book Of Secrets_[2007 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع و پسورد : RAYMOND_JOON
واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم دستت درد نکنه منم فقط فیلم 1900 را داشتم زیر نویسشو میزارم بقیه زیر نویساتم ممنون میشم بزاری
یه تقاضا هم دارم فیلم Luna, La 1979 اثر کارگردان Bernardo Bertolucc
iزیر نویس انگلیسی هم واسش گیر نیاوردم اگر کسی زیر نویس انگلیسی یا فارسی از این فیلم داره لطفا کمک کنه بازم ممنون از ghost dog عزیزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیر نویس فیلم 1900 در 2 dvd
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
زیرنویس فیلم the eye10
Last edited by behroz3666; 12-03-2008 at 00:14.
دوستان سلام
ما قرار بود فیلم The Sweetest thing رو با دو نفر دیگه زیرنویس کنیم من کارم رو کردم ولی اون تای دیگه جا زدن خلاصه یک سومش انجام شده مونده دو سوم بقیه اش!
الان سر خیلی شلوغه میزارمش اینجا یکی تمومش کنه ، بزار واسه دانلود :
مرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما :
با سلام
زیرنویس فیلم redline خدمت شما
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم The Game Plan با زمان بندیه درست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)