سلام
فرق ps3 رجینpal با j در چی هست؟ و کدوم بهتره
با تشکر
سلام
با تشکر
چون فیلم هایی که تو ایران موجوده اکثرا pal هستند..و با j نمیشه این فیلم ها رو نگاه کرد..سلام
با تشکر
بعد فکر کنم یک ترانس هم برای j می خواد که برق رو تبدیل کنه..
کلا برای ps3 ریجن زیاد مهم نیست .. ولی با این وجود قیمت پال تو بازار از j یک 40 تومنی گرونتر هست..
سلام
قیمت بازیهای ps3 چنده؟
فرق مدل 60 گیگا و 80 گیگا تو چیه؟
پورت usb و مموری ریدر چیه؟
با تشکر
سلام به همه دوستای گلم. یه ps3 داشتم واسه فروش گفتم تو p30 از دوستان کسی خواست در خدمتیم
یه دستگاه ps3 40 gb مشکی با یه دسته شوک دار اضافه و دو بازی mgs4 , fifa08 در حد اکبند با کارکرد بسیار
کم و کیف فابریک و یه کابل hdmi که همه رو از چین خریدم واسه فروش دارم
فقط من اینو از چین اوردم واسه ندادن گمرک جعبشو نیاوردم
ریجن دستگاه و بازی ها هم 3 یا asia/j هست
فرق داره.از 20-25 هست(بازی های قدیمی داغون!) بگیر برو تاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا ... 120 تومنیشم دیدم!
60 گیگ خیلی قدیمیه و دیگه تولید نمیشه.بازی های PS2 رو ساپورت سخت افزاری میکنه(Emotion Engine) و فرق اساسی دیگه ای فکر نمیکنم داشته باشن.الآن 80 گیگ توصیه میشه.
پورت USB برای وصل کردن Printer,PSP,Controller,Keyboard,Mouse,Webcam, و غیره هست که با همین پورت به کامپیوتر وصل میشن ولی رو پلی 3 درایور نصب کردنم نداره!(البته دسته های خودش بیسیم هستن،ولی کنترلر USB هم بهش وصل میشه.مموری ریدر هم مال خوندن کارت های حافظه SD,MMC,Stick,CF هست.
خواهش میکنم.![]()
راهی هست که update کنسول رو با رایانه از اینترنت بگیریم ؟
يه بار ديگه اين سوال كردي و گفتم اره.از خود سايت سوني
سلام بچه ها .
یه سوال داشتم اینکه میشه update دستگاهرو از کسه دیگه ای که روی سی دی زده بگیرم و بعد با انتقال اون به فلش روی ps3 بریزم و آپ کنم یا نه ؟
اگه میشه جایی تو تهران هست که update رو سی دی یا دی وی دی بفروشه ؟
اره ميشه.ولي از تهران رو خبر ندارم.
از bc چه خبر؟
HNY
ممنون .
بچه های دیگه چی اونا از تهران خبر ندارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)