ممنون از جوابت.از لحاظ مشخصات که خیلی سرتره این دایموند.نمایندگیش توی علاالدین کجاست؟
ممنون از جوابت.از لحاظ مشخصات که خیلی سرتره این دایموند.نمایندگیش توی علاالدین کجاست؟
من از نمایندگی نخریدم (چون بدونه گارانتیه) با گارانتی 450-60
باتریش بیچارت می کنه !
آقا یه سوال من گوشی مو با اومنیای بابام عوض کنم ؟
سلام به دوستان گرامی
چند سؤال حسابی منو در گیر کرده... میخوام htc Touch 3g بخرم ولی موندم ال سی دی 2.8 اینچی کوچک نیست؟
و اینکه حتماً می خوام مشکی باشه ولی دکمش طلاییه و تو ایران قاب مشکی روش گذاشتن ... آیا میشه مشکی کاملش رو پیدا کرد ...؟
زیر 400 تومن ویندوز موبایل بهتر از این چی پیشنهاد می کنید؟
سلام
در مورد خرید HTC HD ,چند تا سوال داشتم :
1- آیا به قیمتش می ارزه ؟ (الان با گارانتی یاس 715000 تومنه ) و اینکه آیا با این قیمت انتخاب بهتری هست ؟؟
2- فکر می کنید اگه صبر کنم قیمتش چقدر کمتر بشه ؟؟
سلام.
گوشی خوبیه اما اینکه به قیمتش میازره یا نه بستگی داره شما بخوای چه استفاده ای ازش بکنی.
اما فکر نمیکنم قیمتش به این زودیها خیلی از این بیاد پایین تر مگر اینکه HTC بیاد یک گوشی خیلی قویتر از این بده تو بازار.
سلام دوستان
من میخوام نظرتون رو در مورد htc magic بدونم؟
گوشی خوبی هست؟
تو رنج قیمت 750 تومن به غیر از magic چه پاکتی بهتر هست؟
مرسی..
سلام
لطفامعتبرترین فروشگاها برای محصولات HTC را اگر میدونین با آدرس و تلفن بگین.
سلام
می دونی که Magic سیستم عاملش Android هستش و windows mobile نیست؟
اگه با علم به این مساله و اینکه این گوشی مثل iphone و G1 تبادل دیتا با بلوتوث و همچنین فیلمبرداری نداره انتخابش کردی و با این مسائلش کنار میای می تونم بگم انتخاب بسیار خوبی کردی... یه گوشی آینده دار برداشتی که Htc روی سیستم عاملش خیلی سرمایه گذاری کرده.
ولی اگه windows mobile می خوای توی این رنج قیمت HD و Touch pro2 گزینه های بسیار خوبی هستند.
موفق باشی
بله میدونم عزیز
ولی اطمینان داری که سخت افزار بلوتوث رو داره یا نه؟
بله. بر خلاف آیفون قابلیت سخت افزاری انتقال دیتا رو داره و اینجور هم که پیداست مشکلش برطرف شده.
من اینو توی کامنت های HTC Dream توی سایت Gsmarena خوندم.
در ضمن خودمم حدود 5-4 روزه که G1 خریدم. اگه سوالی داشتی در خدمتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)