كسي اينجا نيست انگار بعد از 2 روز يكي جواب منو بده!!!!!
كسي اينجا نيست انگار بعد از 2 روز يكي جواب منو بده!!!!!
شما دوست عزیز به این فایل ها احتیاج دارین اگه سید گوشیتون 49 باشـــه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از فلش رو پلیزوایت گیر میکنه که اونم یه پچ هست مشکلتون حل میشــه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه راهنمایی دوست خوبـــم بفرمایید نکنه لینکش رو میخوای
چی میشـــه چه اروری میده . یهو خارج میشـــه . پلیــر بالا نمیاد ...
ببخشیـــد دیر شـــد
کجا فریمور R8BA024 قدیمیـــه
اگه کنده برای شمــــا این فریمور هم از لحاظ سرعت خوبــــه R8BF003 یه امتحانی کن
موفق باشید!![]()
من k750i دارم براي تغيير فر يمور با اين مشخصات
ChipID :8040 ,EMP protocol :0301
OLD EROM ,OVERRIDING COLOR
OLD EROM ,OVERRIDING CID
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected :49
Speed :921600
Flash ID check :890 D
Flash props sent ok
OTP LOCKED :1 CID :36 PAF :1 IMEI : CERT :RED
FLASH CID :36 COLOR :BROWN
MAPP CXC article : R 1AA 008 prgCXC 125952 _EU _1 _CL
MAPP CXC version :R 1 AA 008
Language Package :EMEA _6
CDA article : CDA 102295/7
CDA version : R 2A
Default article : cxc 125953
Default version : R1 AA 008
ميشه از همين فايلها (مين و fs و فريمور)كه براي دانلود گزاشتين استفاده كرد
در ضمن اين فايل ssw چيه ؟
ترقران يك اموزش بدين همه بفهمند من تمام اين فايلها به اضافه پي دي اف اموزشتون رو دانلود كردم شما اينجا چهار فايل گزاشتين كه تو اموزش فايل custom pack هم وجود داره يعني با يد به برنامه اضافه بشه ايا واقا custom pack لازمه؟
اگر من فايل fs , main رو توبرنامه بيارم وبدون custom pack فلش كنم مشكلي پيش نمياد و فريمور تغيير ميكنه
جواب ندادين فايل rest_K750_R1CA021 وk750w800_r2e_dcu.49r.ssw مال چيه؟
ترخدا يك اموزش كامل بدين؟(كمممممممممممممممممم مممممك)
برای یافتن firmware گوشی w960 با توجه به اینکه فلش راست و چپ ندارد چه کاربایدکرد؟
سلام دوستان..
من مشکلی که برام پیش اومده اینه که از وقتی فرم ور k750 رو به w800 تبدیل کردم دوربین گوشی دیگه زوم نمیکنه...
یعنی زوم میکنه و لی وقتی عکس رو کپچر میکنه تو حالت عادی و از همون فاصله عکس رو ذخیره میکنه؟؟
میشه راهنماییم کنید؟
بعضي از فريمورها همينجوري هســتش زوم ميشه ولي عكس از حالت عادي ميگيره بدون زوم شما از كدوم فريمور استفاده ميكنيد
ميتونيـــد درايو دوربين هم بريزيد تا درســـت بشـــه همين مشكل رو خودم داشتـــم
موفق باشيد!![]()
ورژن فرموری که ست آپ کردم
W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA برای مین
W800_R1BC002_FS_EMEA6 برای FS
W800i_CDA102430_6_EMEA_6 و اینهم برای کاستمیاز
البته بعلاوه پچ please wait .....
من پرسوجوهامو تا حدی که خیالم رو راحت کنه انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که این مطمئن ترینشونه(البته از نوع هک)اما انگار بازهم....
درایور برای دوربین؟؟
میشه بشتر راهنمایی بفرمایین یا لینک(البته خودم هم به دنبالش میگردم ) به این دلیل که گوشی شما هم این مشکل رو داشته...
ممنون میشم![]()
کمی توی فروم سرچ کن درایور دوربین گوشیتو پیدا کن و مثل منو بری روی گوشی به احتمال زیاد مشکلت درست میشه!
سلام
گوشی من k800 هستش دیروز در حین کار با برنامه Far manager براش یک مشکلی پیش اومد مجبور شدم با fs ==> K800_R8BF003_FS_S_ASIA_LEVAN_RED53.fbn فلشش کنم ولی نسبت به قبل احساس میکنم یکمی کند شده و برای ریختن پچ هم با برنامه فار دچار مشکل شدم.
fs اصلی گوشی من K800_R8BF003_FS_M_EAST_N_AFR_RED53.fbn این هستش میخواستم عاجزانه خواهش کنم اگر کسی این FS با ارزش را دارد اینجا قرار بده.
البته این را هم بگم که دنبال این fs توی اینترنت نگردید که گشتم نبود نگرد نیست، مطمئن باشید! عمرا که باشه !!
درخواست FS:
K800_R8BF003_FS_S_ASIA_LEVAN_RED53.fbn
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)