تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 308 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

1 SMS Wizard

برای شکلک دار کردن اسمس برنامه ای برای ان 73 دارین؟

یک برنامه بسیار جالب که با استفاده از اون می تونید همراه پیام (SmS)هاتون تصاویر متحرک و انیمیشن برای دوستانتون بفرستید! برای استفاده از این برنامه باید هر دو طرف ارسال کننده و گیرنده این برنامه رو روی گوشی هاشون نصب کرده باشند. برنامه بسیار جالبیه که خودم روی گوشی های N73, N80 تستش کردم و بخوبی جواب داد. فقط یادتون باشه در هنگام باز کردن برنامه٬ پیام خطایی مبنی بر اینکه "از این برنامه فقط در هنگ کنگ می تونید استفاده کنید" ظاهر میشه که به این پیام توجهی نکرده و با زدن کلید OK کارتون رو ادامه بدید.
    » بعد از نصب برنامه٬ یک آیکون به منوهای شما اضافه میشه که با کلیک کردن روی اون٬ وارد برنامه میشید٬ در اینجا از منوی ظاهر شده باید فرمان Install A.SmS رو انتخاب کنید تا برنامه روی بخش Messaging گوشی نصب بشه. بعد از این برنامه خارج بشید (دیگه با این برنامه کاری ندارید مگر اینکه بخواهید این برنامه رو از طریق B.T برای دیگران بفرستید که در اینصورت از منو٬ Share A.SmS رو انتخاب می کنید) از این به بعد در بخش Messaging شما و داخل بخش New Message یک بند جدید تحت عنوان Animated Message اضافه شده که با انتخاب اون می تونید ضمن نوشتن پیام مورد نظرتون٬ از طریق Options>Insert Emoticon و یا Options>Add Animation شکلک های متحرک و یا انیمیشن دلخواه رو به پیامتون اضافه کنید. ضمنا استفاده از این اشکال تاثیری در محاسبه تعداد پیام ها نداره و فقط شما رو از نظر تعداد حروف برای نوشتن پیام محدود می کنه یعنی برای محاسبه فقط ۱ پیام٬ از حدود ۷۰ کاراکتر (حرف) می تونید استفاده کنید.
    (اين برنامه مدتهاست روي N73 خودم نصب هست و بخوبي داره كار مي‌كنه. ضمنا لينكش رو هم همين الان تست كردم، كار مي‌كرد)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Nokia latest high animation-emotion messaging, can use on mostly all symbian S60 3rd edition phone. Its like Msn, play animation-emotion icon, send message using sms, and can update the icon.
    Only the point is if u want to send it to your friend then your friend must have install the same application too..
    Once you install it and your messaging of your phone will add a new function name animation message, if u try to send with it it will pop up that this software will only can be use in hong kong, just ingore it.
    Tested on N73, N80, N95 & 3250

رامين
    Last edited by rahnemoun; 31-01-2008 at 18:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من گوشی نوکیا n73 لیبل فنلاند دارم رقم هفتم وهشتم 01 می باشد ایا گوشی مشکل دارد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

من گوشی نوکیا n73 لیبل فنلاند دارم رقم هفتم وهشتم 01 می باشد ایا گوشی مشکل دارد

شما باید خودت بفهمی مشکلی داره یا نه صدا و دوربین و خوب کار کردن گوشی.شما هر چیز غیر عادی در گوشیتون دیدی اینجا مطرح کن تا بچها کمکت کنن.
    رقم سریال گوشی من هم 01 مهم اینه که گوشی خوب باشهکه هست و مشکلی باهاش ندارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

13 انتقال اس ام اس

دوستان عزیز سلام

من مدتها خواننده مطالب خوب شما بودم اما به مشکلی خوردم که فکر می کنم بدون کمک شما نمی تونم حلش کنم.

تنظیمات گوشی من جوری بود از ابتدا که اس ام اس هایی که برام میومد توی حافظه خود گوشی ذخیره می شد. اما 1-2 روزه که همش پیغام فول بودن ظرفیت رو می ده . البته تنظیمات رو تغییر دادم تا اس ام اس های جدید روی مموری بشینه اما می خوام فولدرهای اس ام اسی که روی مموری گوشی دارم منتقل کنم به مموری کارتم . می شه این کار رو کرد ؟

در ضمن تعداد پیام هام سر جمع به 200 تا نمی رسه و هیچی هم روی مموری گوشی ندارم که بخواد کل حافظه رو مشغول کنه . اما در جستجو متوجه شدم فایلی در حافظه گوشی هست به اسم lifeblog.db که نزدیک به 30 مگابایته . پاک نمی شه . توی application هام هم چنین برنامه ای نیست تا remove کنم .

میشه لطف کنید یه راهکار به من ارائه کنید

بی نهایت ممنونم

داره خودمونی میشه Persian Warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقا به نظر شما ان 73 بهتره يا ان 81 8گيگ.....................

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

n81 جدیدتر و بهتره به جز دوربین همه چیزش سرتر از n73 هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

بستگی داره که چی از گوشیت بخوای.
    اگه دوربین 2MP واست کافیه 100% N81 8Gb سرتره
    هرچند به نظر من مقایسه این 2 تا اشتباهه
    N73 یک سال و نیمه که اومده تو بازار وی N81 8Gb چند ماهی بیشتر نیست

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ولی خیلی تعریف میکنن از بلندی و کیفیت صدای ان81
    کاش دوربینش 3.2 بود ...

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ادیت شد.....

داره خودمونی میشه yeg86naz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Sun City

پيش فرض

دوستان عزیز سلام

من مدتها خواننده مطالب خوب شما بودم اما به مشکلی خوردم که فکر می کنم بدون کمک شما نمی تونم حلش کنم.

تنظیمات گوشی من جوری بود از ابتدا که اس ام اس هایی که برام میومد توی حافظه خود گوشی ذخیره می شد. اما 1-2 روزه که همش پیغام فول بودن ظرفیت رو می ده . البته تنظیمات رو تغییر دادم تا اس ام اس های جدید روی مموری بشینه اما می خوام فولدرهای اس ام اسی که روی مموری گوشی دارم منتقل کنم به مموری کارتم . می شه این کار رو کرد ؟

در ضمن تعداد پیام هام سر جمع به 200 تا نمی رسه و هیچی هم روی مموری گوشی ندارم که بخواد کل حافظه رو مشغول کنه . اما در جستجو متوجه شدم فایلی در حافظه گوشی هست به اسم lifeblog.db که نزدیک به 30 مگابایته . پاک نمی شه . توی application هام هم چنین برنامه ای نیست تا remove کنم .

میشه لطف کنید یه راهکار به من ارائه کنید

بی نهایت ممنونم
    شما برای اینکه با پیغام کمبود فضا برای اس ام اس مواجه نشید میتونید به این آدرس بری
    massaging\options\settings\other\no.ofsavedmsgs
    وعدد مقابل آن را به 999 تغییر بدید تا مشکلت حل بشه
    برنامه lifeblog هم از برنامه های اصلی گوشی که فقط آدرس اس ام اس ها و عکس ها و فیلمهای شما رو در خودش نگه میداره تا با اجرای اون شما بتونید بر اساس تاریخ مشاهده کنید و حجمش بر اساس بیت به 4000 تا 5000 میرسه و قاعدتا نباید مشکلی ایجاد کنه وقتی شما از عکسهای روی گوشیت کم کنی میتونی در برنامه lifeblog با manual cleanup حجم اون رو کم کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •