یک برنامه بسیار جالب که با استفاده از اون می تونید همراه پیام (SmS)هاتون تصاویر متحرک و انیمیشن برای دوستانتون بفرستید! برای استفاده از این برنامه باید هر دو طرف ارسال کننده و گیرنده این برنامه رو روی گوشی هاشون نصب کرده باشند. برنامه بسیار جالبیه که خودم روی گوشی های N73, N80 تستش کردم و بخوبی جواب داد. فقط یادتون باشه در هنگام باز کردن برنامه٬ پیام خطایی مبنی بر اینکه "از این برنامه فقط در هنگ کنگ می تونید استفاده کنید" ظاهر میشه که به این پیام توجهی نکرده و با زدن کلید OK کارتون رو ادامه بدید.
» بعد از نصب برنامه٬ یک آیکون به منوهای شما اضافه میشه که با کلیک کردن روی اون٬ وارد برنامه میشید٬ در اینجا از منوی ظاهر شده باید فرمان Install A.SmS رو انتخاب کنید تا برنامه روی بخش Messaging گوشی نصب بشه. بعد از این برنامه خارج بشید (دیگه با این برنامه کاری ندارید مگر اینکه بخواهید این برنامه رو از طریق B.T برای دیگران بفرستید که در اینصورت از منو٬ Share A.SmS رو انتخاب می کنید) از این به بعد در بخش Messaging شما و داخل بخش New Message یک بند جدید تحت عنوان Animated Message اضافه شده که با انتخاب اون می تونید ضمن نوشتن پیام مورد نظرتون٬ از طریق Options>Insert Emoticon و یا Options>Add Animation شکلک های متحرک و یا انیمیشن دلخواه رو به پیامتون اضافه کنید. ضمنا استفاده از این اشکال تاثیری در محاسبه تعداد پیام ها نداره و فقط شما رو از نظر تعداد حروف برای نوشتن پیام محدود می کنه یعنی برای محاسبه فقط ۱ پیام٬ از حدود ۷۰ کاراکتر (حرف) می تونید استفاده کنید.
(اين برنامه مدتهاست روي N73 خودم نصب هست و بخوبي داره كار ميكنه. ضمنا لينكش رو هم همين الان تست كردم، كار ميكرد)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Nokia latest high animation-emotion messaging, can use on mostly all symbian S60 3rd edition phone. Its like Msn, play animation-emotion icon, send message using sms, and can update the icon.
Only the point is if u want to send it to your friend then your friend must have install the same application too..
Once you install it and your messaging of your phone will add a new function name animation message, if u try to send with it it will pop up that this software will only can be use in hong kong, just ingore it.
Tested on N73, N80, N95 & 3250
رامين