تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 197 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من دير رسيدم! در جواب حرف هاي دوستان بايد بگم امين يكي از بهترين و با انضباط ترين و خوش اخلاق ترين مديرانيه كه تو عمرم ديدم...

در كل بايد بگم كه خيلي گله. هيچ جاي كار هم تو اين مدتي كه من تو فروم هستم نديدم كه اشتباه كنه و يا كسي رو از خودش برنجونه. هركسي هم كه باهاش برخورد شده مصوبش خودش بوده.

آخر فروم باز Lovelyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    همین دورو برا!

پيش فرض

من نميدونم چرا تازگيها هركي به يه تاپيك ميرسه به جاي دنبال كردن موضوع اصلي تاپيك باشه مياد در مورد بن شدن اين و اون حرف ميزنه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در خانه دوست

پيش فرض

امین جواب میده میگی چرا همش جواب میده...وقتی یکی هم تاییدش میکنه میگی بزار خود امین جواب بده...ضمن اینکه اونجایی رو که گفتی دوستان قضاوت کنن رو من جواب دادم...بهتره اول یه دور پستهای خودت رو چک کنی ببینی چی گفتی بعدا بیای اینجا جو سازی کنی...ضمن اینکه نوشته های شما کم کم داره از نقد فاصله میگیره و به تکرار مکررات تبدیل میشه...جالبه اینجاس که با حرف هیچ کس هم قانع نمیشی...البته نمیخوای که بشی
    من پیشنهاد اول و آخر رو بهت دادن...اگه دنبال دلیل بن شدنی میتونی به میثم یا مهران پی ام بدی...وگرنه اینجا چیزی بدست نمیاری...اگه هم دنبال بر هم زدن نظم انجمنی که عاقبت به خیر بشی...
    مخلصیم
    اگه تنها اون دوستمون اين بحثا رو ميکرد ميشد جو درست کردن ، اما اگه صفحه هاي قبل مطالعه بشه ميبيني که موضوع حرف يکي دو نفر نيست . البته خب شما و دوست ديگرتون با دادن پست هايي اينچنيني شايد به درست کردن جو بيشتر متهم باشيد ...

حرف هيچ کودوم ؟! ، جز دو نفر مگه کسي ديگه هم نظر خلاف جهت داده ؟ که البته ؛ يکي از دوستان امين در قرار ملاقاتا و دوست ديگر هم که آواتارش پستهاش رو توجيح ميکنه

اگه اين پست من خلاف قوانين بود و نبايد حرفي ميزدم به پاي اين بگذاريد که دو تا از همکاران انجمن که بايد نمود قوانين انجمن باشند ، قوانين اين تاپيک رو نقض کردند ، پس عمل من کاملا توجيح پذيره ..

گر گله اي هست دگر حوصله اي نيست ......

سپاس

Last edited by kingweb; 16-11-2007 at 21:08.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دو تا از همکاران انجمن که بايد نمود قوانين انجمن باشند ، قوانين اين تاپيک رو نقض کردند ، پس عمل من کاملا توجيح پذيره ..
    جواب های هوی هست
    با جماعت قانون شکن باید مثل خودشون رفتار کرد..

دوست ديگر هم که آواتارش پستهاش رو توجيح ميکنه
    البته بحث اواتار که جای خود داره
    مارلون براندو با سیبیل و ریش مسخره...به عنوان آواتار چندتا کاربر که از مرادشون تقلید کرده بودند

یا پیرمردی سیه رو زشت چرده به عنوان اواتار برخی دیگر...

البته فکر نمی کنم کسانی که به امین عزیز گیر داده اند به خاطر رضای خدا یا ثواب اهل قبور گیر دادند...به خاطر رفقاشون بوده...
    پس حرفی بزنید که جواب نداشته باشه..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

جالبه
    قشنگه
    مفیده

نقد تموم شده
    ولی هنوز افرادی رو می بینیم که از روی تعصب از دوستان خودشون طرفداری می کنن .
    کسی رو کاملا بی طرف ندیدیم !!

تموم کنید این مسخره باز ها رو

جز کوچک کردن خودتون کار دیگه ایی نکردید . اینجا تاپیک نقده نه تاپیک جنگ و جدال ( نقد هم که تموم شده )

در ضمن امین جان اون پاسخی رو که به من دادی نمیدونم کجاهاش شوخی بود و کجاهاش جدی

شرمندم که مجبور شدین برخلاف میلتون پست بدین
    ولی من طرف هیچ کس نیستم اینو به خاطر بسپار
    کاملا احساس میشد که یه "سوپرمن" باید بیاد تو تاپیک و حرفهایی که هیچکس جرئت نمیکنه رو به زبون بیاره
    جمله ی اولی رو که نوشته بودی اصلا برازنده یه مدیر نبود
    من از طرف هیچ کسی نیومدم اینجا که پست بدم و نقد کنم من از طرف خودم میام با پای خودم میام نه از طرف کسی یا حزبی و گروهی و اسیر این بچه بازی ها هم نیستم و سرم تو لاک خودمه
    البته اخرش نوشته بودی شوخی + جدی
    طنز و جدی قاطی بود تو این پست
    منم جدی نگرفتم

لازم بود که ایجا بگم ( در ضمن منظور بنده از همکاری در انجمن گرافیک همکاری به صورت رسمی نبود و خودم میدونم شما همکار متفرقه بودی من از اون جهت گفتم که شما تو اون بخش فعالیتت بیشتر بود )
    من نه کاربر فعال گرافیک بودم و نه همکار اووون قسمت
    ولی سعی کن در ادبیاتت یکم بیشتر دقت کنی و مرز بین شوخی و جدی رو تعیین کنی . از یه مدیر ادبیات بهتری رو انتظار داریم

یه نکته : اونوقت که پیغام خصوصی بهت دادم و گفتم آقای x مزاحم یکی از خانم های فروم شده
    خیلی مودب بهم پاسخ دادی منم تو دلم گفتم خیلی مدیر با ادبیه
    ولی این پاسخ گویی های شما کمی با اون موقع متفاوت بود و نمیدونم چرا ؟؟

من نقد می کنم و کاری به کار کسی ندارم ولی مثل اینکه دوستان میخوان با هم بجنگن تا اینکه نقد کنن . نقد شونده باید پاسخگوی نقدها باشه نه دور و اطرافیاش
    ضمن اینکه دوستان دیگه هم باید درباره فعالیت های این مدیر نقد کنن نه درباره مسائل دیگه که ربطی به موضوع تاپیک نداره ( در صورتی هم که داشته باشه دیگه تموم شده و رفته )

موفق باشید .

در ضمن دوستان فقط دارن خودشون رو می بینن لطفا خودتون رو جای طرف مقابل هم قرار بدید
    اسم نمیبرم ولی چند نفری هستن که دارن باند بازی می کنن چه از اینور و چه از اونور و فکر می کنن حق با خودشونه .

و در پایان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by bb; 16-11-2007 at 22:26.

در آغاز فعالیت KingFace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لقب برای امین

Amin The Great

به نظر من گشت ارشاد بهتره...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

لقب برای امین

Amin The Great
    احساس نمیکنی دیگه خیلی ....

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به نظر من لقب آقا امین این باشه :

Movie Master

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب با اجازه ما هم بنقديم:

نقد بنده به دو بخش تقسيم ميشه:1- خصوصيات مثبت فعاليت‌ها 2-چيزايي كه به نظر من بهترشم وجود داره

اول دو رو ميگم:
    -قبول دارم كه كارت خيلي سخته و با افراد زيادي در ارتباط هستي اما من به هركس ديگه اين همه پ خ و.... داده بودم الان اينقدر با هم رفيق شده بوديم كه داشتيم توي كافي شاپي چيزي فوتبال بازي ميكرديم يعني در اين حد رفاقت بالا گرفته بودا.
    -يه پ خ بهت حدود 6 ماه پيش دادم البته از خيرش گذشتم اما هنوز هم جوابي جز اين دريافت نكردم: هر وقت وقت كردم يه نگاهي بهش مياندازم (قبول دارم كه وقت نداري ولي خوب قول نده مردم رو الكي دلخوش نكن)
    -اين نقد بيشتر برميگرده به اطرافيانت...البته اصلش به خودت برميگرده فرعشم به خودتا....ولي دوستاي زيادي كه داري بهش دامن زدن اونم اينكه يه جمله عجيب گفته بودي توي يه تاپيكي كه من هرچي فكر كردم نتونستم هضمش كنم كه با چه استدلالي گفته شده؟عجيب‌تر اينكه جز يكي يا نهايتا دو نفر كه مخالف شما بودن بقيه فرت و فرت جمله شما رو نقل قول كرده بودن و عبارتايي مثل: 100% ، تاييد ميشه ، كاملا ، موافقم و....رو زيرش چسبونده بودن البته دليل اينكه من با شما در اون تاپيك مخالفت نكردم و اينا رو اونجا نگفتم اين بود كه وقتي رسيدم تاپيك قفل شده بود جمله هم اين بود:
    "عزيز نماز خوندن و روزه گرفتن ربطي به مذهبي بودن نداره"

-درسته كه كارات زياده اما چرا توي انجمن فيلم فعاليت علمي و تئوري چنداني نداري؟مثلا بياي مبحثي رو در سينما آموزش بدي و...البته بعد نرم‌‌افزاري فعاليتت استثناي خيلي خوبيه.
    -يه نقد ديگه كه بعيد ميدونم قبول كنه...(از امضاش معلومه)اينه كه ميتونه توي عكسايي كه توي پست‌ها يا امضاهاش قرار ميده ... يه تجديدنظي انجام بده (البته بدون اينكه ديگران رو متهم كنه كه :بچه‌اند و...(يه چنين عبارتي يا چيزي شبيه اينو ازت ديدم اگه اينطور نيست ببخشيد)
    -چرا اينقدر در پي سي فعالي؟همه نگران كمرنگ شدن فعاليتتن اما من خوشحالم باور كن!!!درسته پي سي يكي از اركان خودشو از دست ميده اينو تعارف نميكنم اما پسر جون(چون ازم كوچيكتري اينطور گفتما)فكر زندگي خودت باش فكر آينده ...(البته تناقضي با نقداي قبلي ممكنه احساس كني كه من همينجا شفاف سازي مي‌كنم : نقد اصلي همين بنده حالا اگه اينو گوش نميدي و مي‌خواي به فعاليتت ادامه بدي خوب نقداي بالا رو هم مد نظر داشته باش و به قول شاعر همچنان كه هستي در فعاليتت:"مردانه باش")
    -

حالا اولي رو ميگم:
    -يك اعتراف كه تا حالا نگفتم و اونم اينكه اصلا دليل فعاليت من بخش فيلم بود و اون زمان كه اينترنت پر سرعت داشتيم بهره‌ي خوبي ازش بردم و واقعا انجمن رو خيلي خوب و مفيد داري اداره ميكني ممنون از اين بابت.
    -هيچ پ خ‌ايي رو بي جواب نميزاره واقعا اخلاق خوبيه و معمولا كوتاه و مختصر جواب ميده
    -انجمنش نظم خيلي خوبي داره
    -اعتماد به نفس فوق‌العده ايي داره توي مسابقات عموما اينطور شركت ميكنه: "جواب:..."
    -رفتار ايشون نشون ميده خيلي ها از مديراي با جذبه خوششون مياد چون فوق العاده طرفداراي زيادي داره ...ما كه بخيل نيستيم اينو ميذاريم توي بخش اول نقدمون
    -درسته كه مديره و خيلي سرش شلوغه اما به خيلي از تاپيكا و انجمنا سر ميزنه و شركت ميكنه و توي اونا پست ميده...مثلا عكس بچگي‌هاي اعضا پي سي كه من عكس گوگوري مگوري و خوشگل دوران بچگيش رو سيو كردم پس در بخش اول خوشتيپي رو هم اضافه ميكنيم.
    -احساس مي‌كنم اصلا خودشو به عنوان مدير نميگيره
    -خيلي چيزاهاي ديگه كه بقيه دوستان گفتن

البته چون در مورد مسئوليت هاي ايشون توي انجمن‌هاي ديگه ميخواستم صحبت كنم اما در پست قبلي دهن مارو بستن ديگه صحبتي نمي‌كنم و فقط لقب:"مامورمخفي پي‌سي" رو بهش ميدم.

اميدوارم چيزي رو جا ننداخته باشم
    اين از نقد ما اميدوارم مفيد بوده باشه و باعث رنجش خاطر نشده باشه كه:

نكته‌ها چون تيغ پولاد است تيز
    گر نداري تو سپر ، واپس گريز
    پيش اين الماس بي اسپر ميا
    كز دريدن تيغ را نبود حيا
    مولانا

با توجه به اينكه نقدهاي امين يكم متفاوت بود اگه نقدها با توهين همراه بوده به شخصه به عنوان مسئول تاپيك ازت عذرخواهي ميكنم البته باور كنيد پست هيچ كدوم از دوستان منظورم نيست چون من خيلي از نقدها رو نخوندم خصوصا اونا كه طولاني بود فقط چون جناب آكوا خبر بي سابقه‌ايي در طول فعاليت اين تاپيك داد و اونم قفل شدن اون براي چند ساعت بود احساس كردم ممكنه مشكلي بوجود اومده باشه

خوب حالا منتظر افشاگري من باشيد.!!!
    سلام
    بریم سر اصل مطلب
    -من وقت و توان و همینطور علاقه به اینکه با همه صمیمی بشم رو ندارم متاسفانه
    من واسه خاله بازی تو فروم نمیام
    سو تعبیر نشه منظورم شما نیستی
    کلی دارم توضیح میدم
    من چه تو دنیای واقعی و چه تو دنیای مجازی سعی میکنم دوستان معدودی داشته باشم که بتونم باهاشون صمیمی بشم (یا صمیمی یا معمولی)
    کل انسانها واسه من به 3 دسته کلی تقسیم میشن : صمیمی ... معمولی ... بی ارزش
    که تعداد اندکی در دسته های 1 و 3 قرار میگیرن و تقریبا اکثرا تو دسته دوم (البته با درجات مختلف) و البته امکان صعود و یا نزول (و همینطور استفاده از ماشین حساب) برای همه آزاد هستش
    فکر کنم ما کلا 3-4 تا پی ام رسمی رد و بدل کرده باشیم ... کار به گل کوچیک و دروازه هندبالی نکشید

- شرمنده یادم نمیاد
    تو پی ام یادآورری کنید لطفا
    البته قول که ندادم ! گفتم وقت کنم نگاه میکنم (چی رو یادم نمیاد!)
    متاسفانه تعداد پیغام ها زیاده نمیتونم خودم بگردم دنبالش

- ببین عزیز
    من تقریبا همه کسانی که پست من رو تایید کرده بودن یادمه
    اما هیچکدومشون رو نمیشناختم (نه اینکه تا حالا آواتارشون رو ندیده باشم ! یعنی اینکه هیچکدوم از عزیزان دوست من نبودن !!)
    نمیدونم چرا اینجور فکر میکنیم
    که هر کی پست ما رو تایید کنه حتما دوست ماست
    و هر کی با پست و نظر ما مخالفت کنه حتما دشمن ماست !
    پست طرز فکر و نظر و اعتقاد هر کس این وسط چی میشه ؟

"عزيز نماز خوندن و روزه گرفتن ربطي به مذهبي بودن نداره"

در مورد این جمله
    من نظرمو گفتم
    شما مخالفی ؟ مهم نیست نظرت محترمه
    اما این چیکار میکنه تو تاپیک نقد ؟ نقدش این میشه که چرا شما مثل من فکر نمیکنی ؟!!
    به هر حال خیلی ها هستن که نماز میخونن و روزه میگیرن اما دین زده و مذهب گریزن (مثل خودم)

- باید دید اصلا مخاطب داره این موارد ؟ یا اینکه من از پسش برمیام ؟
    من 3-4 تا تاپیک بیوگرافی زدم که نظیرشو جایی نمیتونی پیدا کنی
    اگه پیدا کردی بدون کپی شده
    واسه هر کدوم حداقل 1 هفته وقت گذاشتم اما همشون با بازدید ناقابل 4-5 هزار نفر تو صفحات میانی انجمن فیلم دارن خاک میخورن
    اما اگه من تاپیک بزنم عکسهای دیدنی یانگوم (فقط یک مثال هستش قصد بی احترامی به طرفداران سریال مورد نظر رو ندارم) تاپیک قطعا بالای 100 هزار بازدید خواهد داشت و استیکی سر خود میشه ! همیشه به خاطر پستهای جدید اول انجمن میمونه
    پس مخاطب خیلی مهمه

- 100% قبول نمیکنم (ربطی به امضام نداره ... امضا فقط شوخیه ... فکر کنم از شکلک های جلوش معلوم باشه)
    هر کس سلیقه و طرز فکر خودش رو داره که تو چارچوب قوانین اینجا نشون میده
    تا حالا مورد اعتراضی نداشتم که پشتش به کسی بگم بچه ... حداقل اینطور یادمه

- چراشو نمیدونم
    کلا فروم دوست دارم
    تو فرومهای خارجی زیادی عضوم
    اما تو ایرانی ها فقط پی سی
    خیلی ممنون که به فکر زندگی و آینده من هستی
    البته قراربود اینجا نقد فعالیت های من باشه نه زندگی واقعی من
    شاید به خاطر این باشه که امین واقعی و مجازی به هم نزدیکه
    اما من هستم با همون قاطعیت و جدیت و گذشته (حداقل فعلا) از اولین دقیقه ای هم که به هر دلیلی نتونم بیام استعفا میدم که نظم انجمن حفظ بشه و ادمین ها و کاربران رو با وعده های الکی سر کار نزارم

در مورد نقد اول (البته به عنوان قسمت دوم نوشته شده )

ممنون عزیز لطف داری
    خوشحالم از مطالب انجمن فیلم استفاده میکردی
    -------------------------------------------------------
    در مورد پستهای تو تاپیک هم
    مهم نیست
    شما این وسط تقصیری نداشتی

مرسی و
    موفق باشی عزیز

جالبه . خيلي توجيه ميكني اصلا مستقيم جواب نميدي . دچار خود گنده بيني فلسفي شدي. نقد من گوهي آي دي ياهوم هست هروقت خواستي بيا تتا توي يك ثانيه صدتا از اين نقد هاي بي جواب برات بذارم مدير محترم.كافر همه را به كيش خود پندارد ديگه درسته ؟؟؟ چون خودت هميشه باند بازي اشتي و دوستان و خانومان شفيق كمكت ميكنند تو حل مسائلت فكر ميكني همه دارن برات توطئه ميكنند و گروهي نقد مينويسند و.............. سعي كن ي كمتنهايي و آرامش داشته باشي تا از اي حالت دريايي خيلي غرق بعضي مسائل شدي .

1-يك كم حيا هم بد نيست هرچي رو كه دوست داري رو بعنوان مدير به خورد ملت ميدي و هر چي از دهنتون در مياد ميگي بعد ميگي كه هدف حكمت و اندرز بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ظاهرا اين قسمت نقدم رو اصلا نخوندي يك كم بيشتر دقت كن تا بهتر توجيه كني . ملت فكرشون از شما بازتره پس ازشما بهتر ميفهمند كه بدجور داري توجيه ميكني كارتو نو.

خودت هم خوب ميدوني منظورت چي بوده و كي بوده ! پس حاشا نكن

پس اگر اين توجيهته كه از اون حكايت فقط قصد عبرت داشتي و توهين نبوده من هم اين حكايت رو اندر وصف حال ميگم حالا اين هم مهم نيست كه اندر وصف كي ميگم چون كاربراني كه ميخوانند بر اين امر واقفند :

دردناک است که در دام شغال افتد شير
    يا که محتاج فرومايه شود مرد کريم

خوب البته من نميخوام بگم كه منظور از شير و مرد كريم دوستان بن شده ي ماست و خداي نكرده .............. هدف حكمت آموزيه .جواب هاي هوي است

در ضمن به اندازه ي روزهاي عمرت حكايت بلديم . پس فكر نكي يك حكايت گفتي شاهكار ادبي راه انداختين مدير محترم

2-پس مثل اينكه بدون اينكه پست بچه ها رو ببيني تاپيك رو قفل كردي. من كل صفحات رو سيو شده دارم خواستي بگو در عرض ديد عموم بذارم تا بازهم به كاربران لبخند هديه كنيم و قهقهه.مثل اينكه نديدي توي اين 7 يا 8 صفحه همه داشتند ميخنديدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اون تاپيك هم باشه مال خودتون كه هروقت خواستي و حال نكردين قفلش كنيد باز بازش كنيد بفرتيش ترش برگردونيدش و ..........................

سكه ي شاه ولايت هرجا رود پس آيد

چون ميبينم خيلي عرفاني هستي جواباتو با شعر و حكايت ميدم

نه حتي برخورد نميشد بلكه همون پست ها هم سرجاش باقي ميماند اينو بيشتر از خود شما مطمئنم

بن شدن دوستان رابطه ي مستقي داره با اون تاپيك. اگر نگاه كني بجز اين تاپيك بر فرض مثال حاج مهدي تو يك ماه اخير هيچ پستي نداده بود هيچ تاپيك نزده بود فقط تو تاپيك سوتي بازار و نقد كاربران تو همون روز چند تا پست داده بود

حالا بگو چرا بن شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3-دقيقا همينه.كاش پريشب بودي وميديد كه همه باند بازيتو با مهران مافا و رفاقت هاي جون جونيتون با بعضي كاربرهايي كه بخاطرشون كار دست ملت داده بوديد رو تاييد كرده بودند نه يكي دونفر بلكه تعداد زيادي از كاربران

.اتفاقا اين صفحات رو هم سيو دارم خواستي اينها رو هم تو دسترس عموم قرار بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هرچند خودت يك نفر كل پي سي ورد رو جواب ميدي و احتيجي نيست حرفي از دهان همه رو گوش كني.

4-اين ديگه خيلي بي ربط بود.

چون بعضي از كسانيكه توي تاپيك بازيها پست داده بودند و تخريب كرده بودند از قضا توي اين مجلس هم بدن بايد تاپيك يكي ديگه قفل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب ميخواستي بنشون كني يا اخطار بدي چرا تاپيك كسي ديگه رو بهم ريختي ؟؟؟ كاش بجاي پست هاي انجمن هاي غيره ............ پست هاي نامربوط تاپيك مجلس رو قرار ميدادي !!!اين بهتر بود.انتفاقا اون تاپيك رو هم كامل سيو دارم.

والسلام
    سلام
    بر استاد مغلطه
    پست شما تکرار پست قبلیتون هستش
    اما اشکل نداره
    من بازم جواب میدم

اول اینکه
    من اصلا خود بزرگ بین نیستم
    فقط وقتی با افکار پوچ مواجه میشم این احساس بهم دست میده !

بعدش
    البته وقتی 10-15 نفر مشخص از دوستان و رفقا و همشهریان !! به صورت تیم های سازماندهی شده میان اینجا پست میدن و همدیگه رو تایید میکنند ... این وسط 2-3 نفر هم بیان به طرفداری از من حرف بزنن زیاد بیراه نیست (مهم اینه با منطق باشه اوونی که میخونه نتیجه گیری میکنه)
    نمیدونم چرا شما فقط مقابل پستهایی که با شما مخالفت میکنند موضع میگیری (در مورد تیم مورد نظر : البته سازماندهی بالایی که نیست ... در حد اینکه سنگ پرتاب کنند ... سنگشون تموم شد فحش بدن ... باقی + بن شده ها با آیدی های جدید بیان تایید کنند)
    شما خیالت راحت
    1000 نفر هم جواب بدن
    من آخر سر میام به همه پستها جواب میدم (خودم میتونم گلیم خودمو از آب بکشم بیرون !!!)

یه یادآوری:
    خانومان شفيق كمكت ميكنند
    آقا یا خانوم بودن مهم نیست
    مهم اینه که مردونه حرف بزنه

از نظر من فقط کوته فکران برای قبول یا رد کردن حرفهای یه نفر به جنسیتش نگاه میکنند

1- حاشا ؟ کدوم حاشا ؟
    من شجاعت دارم
    از کسی هم ترسی ندارم
    متاسفانه چوب رو که ورمیداری گربه دزده فرار میکنه

حالا شما هم خواستی من یه کلاس ادبیات تشکیل میدم و اووون حکایت رو کامل و جزء به جزء براتون معنی میکنم
    (البته سواد ادبیم بالا نیست ... اما خب بالا و پایین بودنش نسبیه ... تو این شرایط میشه گفت بالاست)

در مورد حکایت و شعر مثل هم واقعا ممنونم ازت
    من یه دفتر یادداشت دارم که سخنان قصار و مثل و حکایت و شعر و سخنان جالب رو توش می نویسم
    ممنون که کمک میکنین کاملش کنم
    و اینکه شما اصلا ناراحت نباشین

چون من اووونفدر به خودم اطمینان دارم که تو

دردناک است که در دام شغال افتد شير
    شیر رو به خودم برمیگردونم
    و تو
    يا که محتاج فرومايه شود مرد کريم
    مرد کریم رو به خودم برمیگردونم

2- لبخندها و قهقه ها نوشه جانتون
    اما چه جالب همون 10-15 نفر مشخص !!!

2 دوست بن شده تاپیک و پست جدید زیاد داشتن اما همه به ترش منتقل میشد !!
    و کلکسیونی از اخطار و تذکر عمومی و خصوصی رو یدک میکشیدن

شما هم اگه زیاد علاقه داری که بدونی این افراد چرا بن شدن برای ادمین سایت یا سوپر مدیران پیغام بفرستین

3- به نظر من هم جمع شدن اووون 10-15 نفر دوست و یار قدیمی (که 90% امضاهاشون یجوره !!! ... 50% محل سکونتشون یجاست !!!) تو تاپیکهای مختلف و تایید و حمایت همدیگه کاملا اتفاقی هستش
    اصلا باندی در کار نیست

4- شما ربطشو کامل میدونی
    اما اشکال نداره
    من یه بار دیگه شمرده شمرده برات میگم عزیزم
    البته میدونم بازم متوجه نمیشی (چون نمیخوای)

ریشه اختلاف همون تاپیک بوده (تاپیک مجلس)
    کاربرانی که قصد تخریب داشتن تو همون تاپیک تشکیل گروه داده بودن (تاپیک مجلس)
    بحثهای یک تاپیک خاص اووونم از انجمن متفرقه رو به سایر انجمن ها کشیده بودن
    و ...

چه جالب که نقد شونده کم هم نمیاره
    برای هر چیزی یه جوابی داره , در این همه صفحه یک بار ندیدم بگه حق با شماست و من اشتباه کردم !
    نتیجه
    پس مطمئنا حق با شما نبوده

شما از اینکه به همه پستها جواب داده میشه ناراحتین ؟ یا از اینکه بعد جواب حرفی واسه گفتن ندارین ؟ (حرف جدید !)
    دقیقا میخواستم به این نکته اشاره کنم. اسم تاپیک رو بزارید تاپیک توجیهات و رفع سو تفاهمات. چون هر نقدی میشه یا توجیه میشه و یا اینکه به سوتفاهم تعبیر میشه. یعنی این همه آدم همه اشتباه کردن و نقدهاشون بی مورد بود.
    من پیشنهاد میدم اینجا نامگذاری بشه تاپیک "حمله به کاربران" یا "تخریب و تصفیه حساب"
    قراره به نقدها جواب داده بشه
    منم وقت میزارم جواب میدم
    این شمای خواننده هستی که باید ببینی کدوم توجیهه؟ کدوم دروغه؟ و کی داره غرض ورزی میکنه ؟
    براي مستند كردن حرف دو دوست خوبم اين نقل قولها رو براتون ميذارم و توجه كنيد كه خيلي جالب به نظر ميرسد. اين هم جزعي از نقد منه كه توجيه ميكنه ضعف هاشو

خوب دوستان قضاوت كنند چه جوابي داده شده !!!!!!!!! يعني تمام كساني كه حرف امين رو توهين ميدونند و اومدن اعتراض كردن چه در اين تاپيك و چه در سوتي بازار كه به نوعي ديگر معترض شدند ...همه در اشتباهند واين امين هست كه درست فكر ميكنه و بقيه مقصر

حالا اينو ببينيد

ببينيد فري جون چي پرسيده امين چي جواب داده ؟؟؟؟؟

ميگه چرا ميايي تو متفرقه سركشي ميكني بعد چه جوابي داده
    همه ؟
    کدوم همه ؟
    همون 10-15 نفر ؟
    همونجور که شما فکر میکنی حق با شماست و درست فکر میکنی منم همین فکر رو میکنم
    دیگران نتیجه میگیرن حق با کی بوده

لطفا پست رو درست نقل قول کنید :
    نقل قول نوشته شده توسط fery joon
    حتي به قول خودتون به انجمن بازي ها سر بکشيد
    من اول به این تیکه جواب دادم که من مدیر انجمن بازی ها هم هستم
    دوم اینکه
    همون چیزی که تو همون پست گفتم
    شرح وظایف و دسترسی ها و سلسله مراتب به ادمین ها مربوط میشه
    شما اعتراضی دارین حتما با ادمین ها در میون بزارید

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

پس مخاطب خیلی مهمه
    ببخشید امین خان. این یک سوالی هست که دوست دارم جواب بدین (تا امشب اینجا هستی)

به نظر شماکیفت مخاطب مهمتره یا تعداد آن.
    این سوالو پرسیدم چون جواب آن دو دیدگاه کاملا متفاوتی را ایجاد میکنه. البته فکر نکنم خیلی بی ربط به موضوع تاپیک باشه.

ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •