من فلش 32 سوني گرفتم كه اطلاعات نگه نمي داره . چيپستش هم سامسونگه . با نرم افزار hp فرمت هم نمي شه راهي هست اين فلش درست بشه يا فلش قلابيه ؟ اينم 4 عكس ازش:
![]()
من فلش 32 سوني گرفتم كه اطلاعات نگه نمي داره . چيپستش هم سامسونگه . با نرم افزار hp فرمت هم نمي شه راهي هست اين فلش درست بشه يا فلش قلابيه ؟ اينم 4 عكس ازش:
![]()
آیا شماره سریال داره؟
چاپی هست یا حک شده؟
میشه بگید چقدر خریدید؟
شماره سريال تو عكس مشخص كردم حك شده بغير از اين شماره سريالي ديگه اي پيدا نكردم.
اين فلش رو برام هديه از كيش اوردن.
![]()
Last edited by amir082; 19-04-2010 at 20:20.
TwinMOS Mobile Disk L2 32GB Flash Drive
طراحی های کامپکت
+ ظرفیت بزرگ
سرعت خواندن و نوشتن + عملکرد
+ اتصال و اجرا
+ به دنبال خوب
+ 2 سال ضمانت
پانوشت من مدل 16 گيگابايتي اين فلش رو دارم سريعترين فلشي بوده كه داشتم . گاانتي خوب تعويض 5 دقيقه اي . زيبائي ظاهري عالي . فقط نبايد از پنل جلوي كيس استفاده كنيد . درصد بالاي ريكاوري و بر گشتي كم
آقا صد درصد فلش قلابیه من یه 16 گیگ شو از کیش آوردن که یک ماه نکشید سوخت...
در ضمن اینا 32 گیگ یا 16 گیگ نیستند یه نرم افزار خاص روی فلش نصب میکنن که این فلش رو به سیستم عامل 32 گیگ یا 16 گیگ معرفی میکنه و ما غافل از اینیم که اینا 2 گیگ هم نیستن شما اگه فلشت هنوز زندس یا فایل با حجم بالا توش بریز میبینی جا نمیشه یه فایل مثلا 5 گیگا بایتی....![]()
راهي نيست بشه از همون 2 گيگش هم استفاده كرد ؟
با سلام من یه فلش 4 گیگ کینگ مکس دارم که اخیرا وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم اونو میشناسه ولی وقتی می خوام بازش کنم میگه باید فرمت بشه؟؟؟
وقتی این کار رو می کنم تا آخر فورمت میره ولی بعدش میگه نمی تونه فورمت رو کامل تموم کنه؟؟؟
و دوباره که اجکت میکنم و واردش میشم همین مشکل رو داره؟؟؟
آیا قابل تعمیر هست؟؟؟
نکته:من با توجه به گذراندن دوره تعمیرات موبایل و داشتن وسایلی مثل هیتر و ابزار جانبی توانایی تعویض قطعات smd رو دارم؟؟
اگه با تعویض قطعه درست میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
سلامبا سلام من یه فلش 4 گیگ کینگ مکس دارم که اخیرا وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم اونو میشناسه ولی وقتی می خوام بازش کنم میگه باید فرمت بشه؟؟؟
وقتی این کار رو می کنم تا آخر فورمت میره ولی بعدش میگه نمی تونه فورمت رو کامل تموم کنه؟؟؟
و دوباره که اجکت میکنم و واردش میشم همین مشکل رو داره؟؟؟
آیا قابل تعمیر هست؟؟؟
نکته:من با توجه به گذراندن دوره تعمیرات موبایل و داشتن وسایلی مثل هیتر و ابزار جانبی توانایی تعویض قطعات smd رو دارم؟؟
اگه با تعویض قطعه درست میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
فکر می کنم بتونی از توی safe mode درستش کنی برادر
یعنی اونجا فرمتش کن //
من 2 گیگ رو مثال زدم این نوع فلشها مشکلش اینجاست فایلی که روش میریزی رو نگهنمیداره!!!!!!!
یعنی روی سیستمی که باهاش داری روش میریزی خوبه و باز میشه(چون سورس فایل تو اون سیستم هسن) ولی روی یک سیستم دیگه نه!
نه نمیشه اصلا نمیصرفه که بخوای بگردی که قطعاتش رو گیر بیاری که بخوای تعمیر بکنی خیلی از قطعاتش اصلا تو بازار پیدا نمیشه دلیلش هم اینه که چیزی که نهایتا 10000 تومن هست ارزش وقت گذاشتن رو نداره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)