نه.من ماه پیش یه دوساعتی بازی کردم و دیگه بازی نکردم. بعد از اون یکسره اسکینای کانتر و چند تا بازیه دیگه رو دستکاری میکردم.
اگه اسکین واسه کانتر سورس و 1,6 خواستی میدونی که باید بیای کجا؟
یه سر بزن خوشحال میشم.
نه.من ماه پیش یه دوساعتی بازی کردم و دیگه بازی نکردم. بعد از اون یکسره اسکینای کانتر و چند تا بازیه دیگه رو دستکاری میکردم.
اگه اسکین واسه کانتر سورس و 1,6 خواستی میدونی که باید بیای کجا؟
یه سر بزن خوشحال میشم.
Last edited by R.P.G; 20-06-2008 at 16:58.
اره میدونم عزیز![]()
اقا من همه لپ تاپها رو جمع کردم ولی قسمت چیت بازی باز نشده چیکار کنم؟؟؟
salam
agha che hali dad dirooz neshestam pash hamin 1 saeat pish tamoom shod
too xb360![]()
be nazaram bahalk tarin jash oonja bood ke mishine poshte oon havapeyma zamino mizane![]()
تو چه سطحی داشتی باز میکردی؟salam
agha che hali dad dirooz neshestam pash hamin 1 saeat pish tamoom shod
too xb360![]()
be nazaram bahalk tarin jash oonja bood ke mishine poshte oon havapeyma zamino mizane![]()
سطح های بالاتر خیلی سختر و البته جذاب تر و واقعی تر البته هستند
سلام
مخلص R.P.G هم هستیم.
من میخواستم در مورد cheat بازی بپرسم. من همه لپ تاپ ها رو جمع کردم ولی cheat باز نشده.
چی کار کنم؟
با سلام به همهی دوستان
من ویندوزم رو عوض کردم وقتی می رم بازی رو اجرا کنم ارور می ده راهی نداره بدون نصب مجدد اجراش کنم؟!
لطفا کمکم کنید
سلام
پستهای مربوط به اسکین برای CoD4 بصورت یه تاپیک مجزا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان از زحمتی که کشیدید ممنون
سلام
خب شما دوباره نصب کن اگه بالا نمیاد از اون بازیهایی هستش که حتما یه سری فایلش رفته توی درایو C و پاک شده
نصبش هم که طولانی نیست خیلی سریع و راحته![]()
سلام دوستان
من ميدوم اين تاپيك موضوع اين نيست كه مشكلات رو توش مطرح كني
اما كلافه هر چي ميگردم دنبال تاپيكش پيدا نميكنم
من dvdبازي رو از شركپرديس گيم تهيه كردم وميگه بايد صبر كني تا صفحه سيا بره هر چي ما صبر ميكنيم تا صفحه سيا بره اما نميره
فضاي 8 Gbبراش گذاشتيم اما نصب نميشه
لطفا راهنماي نصب رو بگيد و اصلا بايد چند گيگ فضا بهش بدي
ممنمون ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)