من که از این استفاده نکردم اما تجربه ثابت کرده Logitechبيشتر از حقش پول ميگيره. گروونه.ضمنا كسي از اين اسپيكر استفاده كرده ببينه كيفيت صداي اون چجوري هست و باتري ميخوره يعني باطري مخصوص كه شارژ بشه يا همون باطري معمولي هست مي ارزه 40 تومان بدم بگيرم يا نه؟
اما خودم يک اسپيکر Zenithخرديم توپ ، توپ. بخر پشيمون نميشی. تقريبا همينشکليه.5000 تومان.
نه عزيز بورو تو ستينگ يه جايی نوشته تم و والپيپر.راستی صفحه ی پی اس پی همینجوری همیشه آبیه نمیشه بک گراندی چیزی انداخت روش یا شکل منوهاشو عوض کرد ؟
اونجا تغيير بده.
والا چه ميدونم. فکر نکنم هنوز به مرحله توليد انبوه رسيده باشه چون اگر ميرسيد تو E3 2007اعلام ميکردن 100%مازيار جان جريان اين دستگاهي كه سوني اركسون داشت براي psp مي ساخت چي شد خبري نداري؟
کاملا با جاويد موافقم. يارو چرت زياد گفته . درست کردن پی اس پی و 3 چراغ ایکس باکس به صرفه نيست اصلا.دستت درد نكنه mazi جان بابت توضيحات . مغازه هاي توپخونه گارانتي نميكنند مشكلي كه پيش نمياد بدون گارانتي ؟ . راستي منم به يارو گفتم كه دو نوع بريك داريم ولي گفت هر نوع كه بريك بشه باز ما درستش ميكنيم . يارو ميگفت ما تنها مغازه تو ايرانيم كه سه چراغ xbox رو هم درست كرديم . حالا نميدونم ديگه راست گفته يا نه .