تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 1404 اولاول ... 29791191251261271281291301311321331391792296291129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ضمنا كسي از اين اسپيكر استفاده كرده ببينه كيفيت صداي اون چجوري هست و باتري ميخوره يعني باطري مخصوص كه شارژ بشه يا همون باطري معمولي هست مي ارزه 40 تومان بدم بگيرم يا نه؟
    من که از این استفاده نکردم اما تجربه ثابت کرده Logitechبيشتر از حقش پول ميگيره. گروونه.
    اما خودم يک اسپيکر Zenithخرديم توپ ، توپ. بخر پشيمون نميشی. تقريبا همينشکليه.5000 تومان.
    راستی صفحه ی پی اس پی همینجوری همیشه آبیه نمیشه بک گراندی چیزی انداخت روش یا شکل منوهاشو عوض کرد ؟
    نه عزيز بورو تو ستينگ يه جايی نوشته تم و والپيپر.
    اونجا تغيير بده.
    مازيار جان جريان اين دستگاهي كه سوني اركسون داشت براي psp مي ساخت چي شد خبري نداري؟
    والا چه ميدونم. فکر نکنم هنوز به مرحله توليد انبوه رسيده باشه چون اگر ميرسيد تو E3 2007اعلام ميکردن 100%
    دستت درد نكنه mazi جان بابت توضيحات . مغازه هاي توپخونه گارانتي نميكنند مشكلي كه پيش نمياد بدون گارانتي ؟ . راستي منم به يارو گفتم كه دو نوع بريك داريم ولي گفت هر نوع كه بريك بشه باز ما درستش ميكنيم . يارو ميگفت ما تنها مغازه تو ايرانيم كه سه چراغ xbox رو هم درست كرديم . حالا نميدونم ديگه راست گفته يا نه .
    کاملا با جاويد موافقم. يارو چرت زياد گفته . درست کردن پی اس پی و 3 چراغ ایکس باکس به صرفه نيست اصلا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ارزون ترين umd فعلا 25 تومان من خودم umd فوتبال pes5 روگرفتم 26 تومان.
    رسول؟ چرا اینقدر پول دادی. مگه همراه با پی اس پيت UMDندادن. به دوستان بگم حواس شون جمع باشه پی اس پی بگيرين که همراش UMDرايگان هم بدن.
    بعد برين بقيه بازی هارو کپی بخرين

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

رسول؟ چرا اینقدر پول دادی. مگه همراه با پی اس پيت UMDندادن. به دوستان بگم حواس شون جمع باشه پی اس پی بگيرين که همراش UMDرايگان هم بدن.
    بعد برين بقيه بازی هارو کپی بخرين
    ممنون به خاطر توضيحات خوبت ولي روي psp من umd نبود ضمنا وليو پك هم بود روي وليو umd هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ممنون به خاطر توضيحات خوبت ولي روي psp من umd نبود ضمنا وليو پك هم بود روي وليو umd هست؟
    والا چه ميدونم . بستگی به انصاف مغازه دار داره. فکر کنم اینا بعضی از جعبه هارو عوض ميکنن.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آقا مازیار هیچ کجا UMD demo مجانی نمیده یعنی خیلی کمه معمولا 10 تومن باید پول بدی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه قيمت umd اينقدر گرونه . پس اين بازي هايي كه به اسم بازي psp با قيمت 1500 تومان ميفروشن چيه ؟ مگه روي umd نيستش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه آقا مهدی روی سی دی یا دی وی دی هستش

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه آقا مهدی روی سی دی یا دی وی دی هستش
    اگه رو سي دي يا دي وي دي باشه يعني بايد محتواي دي وي دي رو ريخت تو كامپيوتر بعد مثلا با رم ريدر ريختش تو رم psp ؟ همين طوره كه من گفتم يا طور ديگه ايي هست ؟
    ولي من كه ديدم بسته بنديش كوچيك هم بود . بايد ميني دي وي دي باشه ؟ درسته ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

آقا مازیار هیچ کجا UMD demo مجانی نمیده یعنی خیلی کمه معمولا 10 تومن باید پول بدی
    ببين دلبندم خيلی جاها UMDدمو نه, اصل از يک بازی رو مجانی ميدن. يکی همينی که خودم خريدم.
    برای همين هم به کسانی که ميخوان بخرن توصيه ميکنم با UMDرايگان بگيرن. چون ديگه لازم نيست بعدش 20 تومان پول بدن.
    اگه رو سي دي يا دي وي دي باشه يعني بايد محتواي دي وي دي رو ريخت تو كامپيوتر بعد مثلا با رم ريدر ريختش تو رم psp ؟ همين طوره كه من گفتم يا طور ديگه ايي هست ؟
    ولي من كه ديدم بسته بنديش كوچيك هم بود . بايد ميني دي وي دي باشه ؟ درسته ؟

همونطوری که گفتی ريخته ميشه. اما مينی دی وی دی نيست.
    خود UMDکوچيک هست اما اونايی که ما با 1500 ميگيريم دی وی دی هستن.
    چون هيچ کجای دنيا بجز خود سونی نميتونن UMDرايت کنن برای همين ما ایرانی ها برای اینکه بتونيم این مانع رو از سر راهمون بر داريم
    مجبور شديم از UMDيک Imageبگيريم و به صورت يک فايل رار رو دی وی دی رايت کنيم.
    بعد بايد پی اس پی رو به کامپيوتر وصل کنی و بازی هارو توش کپی کنی.به همين راحتی

داره خودمونی میشه sorenaex314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بابا یه m33 بریزین no umd رو فعال کنین دیگه umd رو هم بیخیال شید !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •