تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 148 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1471

نام تاپيک: سوالات و هرگونه مشکل در مورد زیرنویس و مباحث مربوط به آن در این تاپیک مطرح شود

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

یعنی دیگه هیچ راهی نداره ؟
    میخوای توی tv با sub ببینی؟اگه آره خب زیرنویس رو hard sub کن به فیلم و بذار ببین

2. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gmd

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مدل تلویزیون شما چیه؟

میتوانی هارد ساب کنی ولی هم وقت گیر است و هم کیفیت تصویر پایین می آید.

4. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gmd

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    اگر واقعا" این مشکلات را دارد بهتره از خیرش بگذریم.شاید راه بهتری پیدا شود.
    باز هم تشکر

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

مدل تلویزیون شما چیه؟

امیر جان اگه mkv باشه با برنامه mkvmerg میتونه زیرنویس رو هارد ساب کنه بدون افت کیفیت و توی زمان خیلی کم.ولی خب اگه دایویکس باشه یکم زمان بر هست و کیفیتش یکم میاد پایین بخواد با jet میکس کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

امیر جان اگه mkv باشه با برنامه mkvmerg میتونه زیرنویس رو هارد ساب کنه بدون افت کیفیت و توی زمان خیلی کم.ولی خب اگه دایویکس باشه یکم زمان بر هست و کیفیتش یکم میاد پایین بخواد با jet میکس کنه
    سلام
    مشکل من دیدن زیرنویس نیست . مشکل سایز کوچک زیرنویس است که با هارد ساب هم حل نمیشود یا من نتوانستم درست انجام دهم .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آرش جان، زیرنویس sub idx را که تلویزیون نشان نمیدهد. این دوستمان میخواست فیلم را در تلویزیون ببیند.
    همانطور که گفتم اگر زیرنویس را تبدیل هم کنی، نمیتوانی روی تلویزیون ببینی. چون تقریبا هیچ تلویزیونی زیرنویس sub idx را نمایش نمیدهد.
    امیرعزیز با پلیرهای خارجی(مثل رسیورها و هوم تیترها) که خیلی هاشون نشون میده و با پلیر داخلی تلویزیون هم اگر ماکس بشه (برای مثال بصورت MKV) چرا نشون میده.
    ولی خوب با تستی که الان کردم(SUB/IDX و فایل MKV با تلویزیون 46ES6980) تنظیمات رنگ اعمال نشد و تنظیمات سایز هم چند خط در میون بزرگ و کوچک میشد...
    برنامه subtitle workshop نمیتواند زیرنویس srt را به sub idx تبدیل کند.
    ضمنا برای تبدیل زیرنویس srt به sub idx میتوانی از برنامه subtitle creator استفاده کنی.
    بله حق با شماست...

مشکل من دیدن زیرنویس نیست . مشکل سایز کوچک زیرنویس است که با هارد ساب هم حل نمیشود یا من نتوانستم درست انجام دهم .
    با هارد ساب در صورت تنظیمات اختصاصی به هر شکلی که دوست داشته باشید زیرنویس ضبط میشه...چون به یک نوع کانورت و ضبط دوباره فیلم است با نوشته های که شما روی آن قرار میدهید.

اما در سافت کد(قرار دادن سورس ویدیویی با فایلهای دیگر مثل زیرنویس و صدا و... در یک فایل کانتینری) اینکار سریع انجام میشه و کانورتی در کار نیست ولی اعمال شدنش باز به قدرت پلیر بستگی داره.
    حالا شما بهرحال میتونید با دستگاهتون امتحان کنید...

9. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

رسیورم استارمکس 5100 فول اچ دیه هیچ کدکی روش جواب نمیده....
    در مورد فایلهای ts تجاری این دستگاه ها، با روشهای پر دردسری میشد اونها رو در PC رو اجرا کرد، ولی آپدیتهای firmware ی که سایت پشتیبانی این شرکت در ماه اخیر گذاشته این مشکل رو به نظر بطورکلی مرتفع کرده...در مدل Alfa x100 که من آپدیت کردم فایلهای ضبط شده به خوبی روی کامپیوتر اجرا میشه.

11. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اقا ارش امکانش هست ادرس دریافت این اپدیت ها رو بهم بدی...البته همونطور که گفتم مشکل من با شبکه هایی هستش که از طریق اکانت باز میشن و با ضبط دیدن شبکه های ازاد مشکلی ندارم .........یه سوال دیگه خدمتت داشتم اونم اینکه موقع کار با subtitle creator و تبدیل فایل srt به sub/inx دچار مشکلم چون بعضی از زیرنویس های srt رو میتونه شناسایی کنه و بعضی دیگه رو نه ایا راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقا ارش امکانش هست ادرس دریافت این اپدیت ها رو بهم بدی...البته همونطور که گفتم مشکل من با شبکه هایی هستش که از طریق اکانت باز میشن و با ضبط دیدن شبکه های ازاد مشکلی ندارم .........یه سوال دیگه خدمتت داشتم اونم اینکه موقع کار با subtitle creator و تبدیل فایل srt به sub/inx دچار مشکلم چون بعضی از زیرنویس های srt رو میتونه شناسایی کنه و بعضی دیگه رو نه ایا راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره؟؟؟

1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم برای تبدیل فایلهای TS ضبط شده برای پخش در کامپیوتر خود سایت عرضه کرده که اونرو هم بگیرید تست کنید...پیش فرض باید در درایو D باشه و گرنه فایل ini همراهش باید دستکاری بشه...فایل ضبط شده هم باید کنارش باشه. من فایل کم حجم رو باهاش تبدیل کردم و جواب داد ولی پر حجم همچنان مشکل پخش داشت...هنوز همه جوره تستش نکردم...
    (آپدیتها هم در همین سایت در بخش سافتویر قرار داره-اتفاقن که برای مدل 5100 شما همین یکی دو روزه باز آپدیت جدید عرضه شده... بک آپ قبل از آپدیت، از لیست کانالها و ورژن قبلی فراموش نشه، خیلی تغییرات میکنه که شاید راضی نباشید)

2-اگر ممکنه یکی از SRT هایی که مشکل دارند رو آپ کنید تا چک کنم.

14. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اقا ارش در مورد استارمکس برنامه رو دانلود کردم عملیات تغییر انجام میشه ولی فایل جدید باز نمیشه با kmplear و windos media pleyer و vlc نتونستم فایل out001 رو باز کنم شما باکدام نرم افزار تونستید فایلو باز کنید؟؟.........در مورد سوال دوم حقیقتا من تازه کارم و اطلاع ندارم چطور فایلو داخل سایت اپلود کنم...لطفا راهنمایی کنید از کجا و چگونه فایل زیرنویسو اپلود کنم ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •