سلام برآقای منصوری میتوانی یک آموزش حرفه ای برای حرفه ای شدن در جنذال بزاری؟؟؟
ممنون میشوم.
سلام برآقای منصوری میتوانی یک آموزش حرفه ای برای حرفه ای شدن در جنذال بزاری؟؟؟
ممنون میشوم.
منظور شما چه جور آموزشيه البته بايد به اطلاع بر سو نم ديگه نمي تو نم هيچ تعقيير ي در بازي بدم بازي رفته بر اي توليد ....
ولي اگه آموزش يازي منظور تان باشه مي تونيد از ريژلي هاي هم استفا ده كنيد و يك بانك بر اي طرز بازي و تر فن ها ، تاكتيكها و غير ه در سايت راه بيا ند ازيم ...
اولاً منظور شما ریژلی چه بود؟؟؟
دوما نه منظورم این بود که چگونه میتوانیم در ژنرال حرفه ای شویم؟؟؟
سوما با این موافقم که هم شما که استادی به ما آموزش بدی.
:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rasoolyas; 05-05-2010 at 15:09.
سلا م
ببخشيد منظور م ريپلي بو د
شما همتون استاد منيد من كوچيك همه شما عزيز انم ...:
در ژنرال حرفه اي شدن فقط تمر ين
سلام دوست عزیز در مورد -- جنرال برای باز کردن فایل های BIG از چه نرم افزاری استفاده میکنید ممنون
BIG EXTRACTOR چطوره یا این DRAGON UNPACKER ممنون میشم پاسخ بدید
راستی در مورد افزایش سرعت در مولتی پلیر هم اگر میشه توضیح بدید LAN سرعتش مثل SKIRMISH باشه آیا میشه !؟![]()
سلام بیا این ادرس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
افت سر عت در بازی تحت شبکه یا آنلاین بستگی به چند عامل داره
سر عت اینتر نت هر د و طرف یا بیشتر
سیستم طر فین
هوش مصنو عی بازی
سلام :
ببخشید من تو موضوع نیستم ولی یک راهنمایی می خواستم من با هزار بدبختی پچ C&C General ZH Reborn V6.0 Public Beta رو دانلود کردم و نصب کردم ولی وقتی وارد بازی می خوام بشم با این ارور روبه رو می شم لطفا راهنمایی کنید!
Technical Difficulties...
و در ضمن تمام پچ های قبلی به راحتی قابل اجرا بود و از حذف کامل پچ قبلی هم اطمینان حاصل شده لطفا راهنمایی کنید!![]()
این ارور نشان دهنده یک نقص در فال هاست
پک 1.04 یا همون آپدیت بازی رو نصب کردید؟ باید قبل از اینکه مد رو نصب کنید این پک رو نصب کنید سپس مد رو نصب کنید ..
البته این رو هم امتحان کن این فایل رو دانلو د کن و قبل از اینکه مد رو بر یز ی رو بازی تو پوشه بازی کپی اش کن البته اول از حالت فشر ده خارجش کن .
آدرس :
http://wararmageddon.persiangig.com/file/generals.rar
موفق باشی
سلام :
از راهنمایی شما خیلی ممنونم می رم چک کنم خبرشو بهتون می دم امیدوارم حل بشه بازم ممنونم فعلا![]()
سلامی مجدد
یه چندتا سوال برام پیش اومد که اومدم بپرسم :
1)این ورژن همین ورژن 6 رو می گم برای من کاملا شبیه ورژن 5 هستش منظورم اینه هیچ فرقی نمی کنه چرا یک فرقی داره اونم حجمشه که 130 مگ هستش ورژن 5 هم که 50 مگ هستش من گفتم دیگه تو این ورژن ترکونده خواستم بپرسم من مشکلی دارم یا ورژن ؟
2)از وقتی که ورژن هارو نصب می کنم دیگه نمی تونم بازی اصلی رو انجام بدم همون ارور رو می ده که گفتم راهی برای برطرف کردنش هست ؟
3)ورژن بهتری سراغ دارید که من هم استفاده کنم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)