ناصر جان بهت تبریک میگم.....
من که دیگه موتو ندارم وگرنه حتما از این مانستر پک استفاده میکردم.....!
ناصر جان بهت تبریک میگم.....
خیلی ممنون دوست عزیزم. اجازه ما هم دست شماست. خوشحال میشم به معرفی این مونستر پک تو سایت های دیگه بپردازید. با تشکر از داداش آپاچی گل.آقا این v3x دوست داشتنی همیشه با من هستش ، سابقآ روس ها بودن که توی مود کردن گوشی های موتو حرف اول را میزدند ولی الان باعث افتخاره که مانستر پک های ایرانی توی Motorolafans , و Modmymoto دیده میشه با این استقبال زیاد
خدا کنه موتو بعد از این که P2K را با Open EZX ادقام کرد باز امسال روش کار کنه و توی خط تولید گوشی هایی مثل razr که بهشت مودر ها بود یه تکونی بده .
با اجازه شما من علاقه مندم که مانستر پک شما رو در اولین زمان ممکن در جا هایی دیگه مثل Letsmoto.ru قرار بدم تا بقیه موتو یی ها ازش لذت ببرن![]()
به به. تورج خان کم پیدا. ممنون به خاطر حسن نیتتون.ناصر جان بهت تبریک میگم.....
قبلا بیشتر بودید و بیشتر فرصت زیارتتون رو داشتیم. زندگی بدون موتو کار خیلی سختیه! چه طور تونستید موتو رو کنار بزارید؟!
والا این چند وقته بدجوری گرفتار بودم....!به به. تورج خان کم پیدا. ممنون به خاطر حسن نیتتون.
قبلا بیشتر بودید و بیشتر فرصت زیارتتون رو داشتیم. زندگی بدون موتو کار خیلی سختیه! چه طور تونستید موتو رو کنار بزارید؟!
اره بدون موتو نمیشه....خیلی سخته تو اولین فرصت میرم دوباره موتو میخرم.....!!!
متاسفانه از وقتی v3x جونم افتاد توی اب و مجبور به فروشش شدم......اوضای مالیم خراب شد وگرنه عمرا برند دیگه ای رو بخرم....!
زنده باشی تورج خان.
سلام . کمترین قیمت v3i در علائدین رو میخواستم ببینم چقدره ؟
ممنون
جواب ما چی شد ؟
سلام دو تا سوال داشتم 1- v3xمن وقتي مزارم شارژ فول نمي شه حالا اشكالش از گوشيه يا باطري يا شارژر ؟2- آيا راهي براي افزايش قدرت آنت دهي وجود داره؟
سلام مجدد به دوستان قدیمی در این تاپیک مخصوصا اقا تورج و اقا ناصر
چه روز هایی داشتیم اینجا
دوستان دقیقه 1 سال قبل در همچین روزی گوشی من همینطوری که روی میز بود بی دلیل ( که هیچ وقت نفهمیدم چرا ) lcd اون از کار افتاد
یعنی گوشی همه جوره کار میکرد الا lcd
خلاصه ما این در و ان در زدیم و اخرش هم هیچ
گوشی رو تو کل شهر پیش هر کسی بردم یا گفتن moto نیستیم یا بعد از 1 روز که دستشون بود میگفتن کارش تمامه و بنداز دور
2 بار فرستادم تهران برای 3 تا تعمیر کار که ادعای این کاره بودن میکردن اونا هم همین رو گفتن
تا این که بعد از چندین ماه خاک خوردن گوشی تو کمد و رسیدن چند تا پیچ گوشتی سری t خودم بازش کردم و ور رفتم و فهمیدم :
تا 2 روز قبل که از تهران یک کابل flex اصلی خریدم 4 تومان و اوردم زدم و گوشی بعد از 12 ماه زنده شد
عجب داستانی شد
==========
قصضیه اینه که تو این 1 سال من همه چیز از این برند یادم رفته و تمام MP ها و نرم افزار های لازمش هم پاک شد از هاردم چون دیگه نیازی نبود
حالا میخواستم اخرین MP گوشی رو برام بزارید که ظاهرا ناصر جان یکی تهیه کرده به اسم perspolis
و این که کلا نرم افزار های دستکاری گوشی که فکر کنم اسمش 2k یا همچین چیزی بود رو هم لینک هاش رو بزارید
اینم اطلاعات bootloader گوشی :
0.6.8.2
sw :
r252211_cor3_8
5.9b.e5p
Last edited by pedram_sad; 15-01-2010 at 22:07.
خوب ظاهرا ناصر جان رفتن خدمت سربازی
من از p30mob همه چیز رو گرفتم هم motokup هم p2ktools هم rdslite و غیره
monster pack ایشون رو هم ( perspolis ) رو هم گرفتم زدم عالی بود فقط مشکل please wait دادن داشتم که مجبور شدم برگردم به همون heartless version 4
مرسی
شرمنده اینجا خیلی خلوته کسی (از جمله خودم ) واستون لینک برنامه ها رو نذاشت. در مورد مشکل please wait منم این مشکل رو داشتم تنها راهشم این بود که contact ها رو از روی سیم کارت پاک کنین!!!! کاش خود ناصر جان بودن بیشتر توضیح میدادن. من بک آپ از شماره هام داشتم و وقتی پاک کردم کاملا مشکل حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)