تجسس از ویژگی های بارز یک فرد ایرانی است.خیر ولی به آمریکا، چین، فرانسه و سوئد سفر کردم.
تجسس از ویژگی های بارز یک فرد ایرانی است.خیر ولی به آمریکا، چین، فرانسه و سوئد سفر کردم.
راستش من خودم شخصا به امریکا سفر نکردم اما به المان و فرانسه سفر داشتم!
خدایی بخوام حتی برای دشمن خودم توصیه مهاجرتی کنم بهش میگم فرانسه نرو، چه برسه امریکا
باز المان یه خوبی های داشت ، زود شب میشد و هواش سرد بود و خیلی مواقع ابری ولی بوی بدی که تو فرانسه به بینی ادم میخوره تو المان نمیخورد...
ادرارِ سربازانِ منجیانِ راهِ آزادی روی اجساد افغانستانی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین ادرار، نصیب تمامِ لیسندگان غرب.
دورانِ خفقان و پر از جنایات افغانستان در دولت دکتر نجیب:
ببینید مردم افغانستان چه غذابی میکشیدند در دوران دکتر نجیب
و در نهایت مردم افغانستان با الطاف غرب نجات پیدا کردند. به این شکل:
Last edited by PAK FA; 23-02-2022 at 08:33.
آهان گفتم اگه اونجای یه اسپیدتست از سرعت اینترنت موبایل برامون بزاری ببینیم چطوره چون شنیدم پوشش دکلها 5g خیلی گسترده شده میخواستم ببینم سرعتش چقدر هست
فکر کنم سرعتی معادل ۱ گیگابیت بده اونجا البته شرکت به شرکت باس فرق داشته باشه البته مثل ایران هم حداکثری نمیدن دوستی دانمارک دارم میگه سرعت ۴ جی بسته به اون چیزی که میخری هست این طور نیست حجم فقط بخری ، حجم در کنار سرعت!
Last edited by AVAVA; 23-02-2022 at 08:12.
تو تهران چندسال پیش چندتا دکل 5g زدن یه مراسم و اسپیدتست گرفتن بعد هم دکلها را خاموش و غیرفعال کردن
به بوی فرانسه خوب اشاره ای کردیزمانی که فرانسوی ها به خاطر اینکه شهرهاشون بوی ادرارِ مونده و عفونت میداده و مشغول ساختن ادکلن و عطر بودن، تو ایران حمام های عظیم و خیلی قشنگ هم نظر معماری هم از نظر کارایی ساخته میشدن. الان هم حمام های قدیمی؛ یکی از عناصر معماری ایران محسوب میشن.از بس حمام و نظافت و پاکیزکی و تمیزی در فرهنگ گذشته ایران مهم بود؛ شاه نشین و غرفه در حمام ها میساختن!
دوستان اینجا یه انجمن در مورد بحث مسائل اینترنت هست لطفا رعایت کنید
اون برای تست بوده ، همین همراه اول و ایرانسل حداکثر سرعت ۴ جی رو نمیدن، اینکه ادم فکر کنه با ۵ جی قراره اتفاق خاصی بیفته بنظرم یکم دور از عقل باشه
گزارش یک ساله عملکرد همراه اول و ایرانسل
![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)