تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1289 از 2605 اولاول ... 28978911891239127912851286128712881289129012911292129312991339138917892289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,881 به 12,890 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم:خط من فیبر نوری هست،می خواستم ببینم که اگه من اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم روی خط فیبر پینگش خیلی پایین میاد و بهتر می شه؟،چون من برای گیم می خواستم پینگ هم برام مهمه ،اگر نه شما یه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم:خط من فیبر نوری هست،می خواستم ببینم که اگه من اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم روی خط فیبر پینگش خیلی پایین میاد و بهتر می شه؟،چون من برای گیم می خواستم پینگ هم برام مهمه ،اگر نه شما یه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
    بستگی به مرکزتون داره
    شرکت که فکر نکنم ولی آسیا تک رو چند استان فیبر نوری میده ولی تهران رو فکر نکنم ، انحصاری مال مخابرات

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اول باید چند تا چیز چک کنین
    پریز تلفن باید سوکت مخصوص تلفن داشته باشه که مودم بهش وصل میشه
    تلفنی که استفاده میکنی باید سالم باشه و نویز نداشته باشه و جدید باشه چون ممکنه با برداشتنش اینترنت قطع و وصل بشه
    سر خط حتما باید چک بشه و ترجیحا سیم ها مرتب بشه
    اگه چراغ DSL روشن و خاموش میشه مشکل داخلی و ربطی به شرکت نداره مگر این که فیوز خط مشکل داشته باشه که باید بهشون بگی
    VCI و VPI هم همیشه ثابته و ربطی نداره موقع کانفیگ مودم بهتون میدن
    اگه ساختمون قدیمی ساز باشه . سیم کشی تلفن روکار باشه چطوری میشه از سوکت مخصوص تلفن استفاده کرد .
    وقتی از طرف مخابرات سیم های منطقه رو تعویش کردن ما برای سیم کشی داخل ساختمان کابل روکار گرفتیم بعد از الکتریکی سوال کردیم پریز برای تلفن میش از اینها که سوکت مخصوص تلفن و مودم بهش وصله بگیریم گفت نه از همین پریز و دوشاخه های معمولی بگیرین مشکلی نیست
    الان وقتی مودم روشنه و اینترنت وصله گوشی تلفن رو که برمیداریم صدایی شبیه وقتی که با خارج از کشور صحبت می کنی میاد . این نرماله باید همینجوری باشه یا میشه این رو برطرف کرد ؟ ( تلفن هم نو هست . پاناسونیکه ، از این منشی دارها )
    درمورد چراغ های مودم ، چراغ ADSL ثابت روشنه و فقط چراغ اینترنت و پورتی که به کامپیوتر متصله بطور مرتب فلش می زنه . این هم نرماله ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    میخواستم ببینم مخابرات تهران هنوز اینترنت نامحدود میده یا حذف کردن؟
    مگه قرار بوده که مخابرات اینترنت نامحدود رو حذف کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بستگی به مرکزتون داره
    شرکت که فکر نکنم ولی آسیا تک رو چند استان فیبر نوری میده ولی تهران رو فکر نکنم ، انحصاری مال مخابرات
    مگه اینترنتی که روی فیبر نوری میدن نباید پینگ عالی داشه باشه؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

adsl رو فیبر نوری کیفیتش عالی درمیاد فقط هنوز تو ایران خوب جا نیفتاده وقتی همه شرکتا تونستن رو فیبر ADSL ببندن اونوقت مشخص میشه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پینگ پایین میخوای از شاتل بگیر شنیدم تا 150 پایین میاد
    پینگ من که نامحدوده تا حالا از 250 پایین تر نیومده ولی با v.p.n سیسکو تا 180 پایین میاد که برای یوتوب مناسبه ولی برای گیم نه

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درست شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

adsl رو فیبر نوری کیفیتش عالی درمیاد فقط هنوز تو ایران خوب جا نیفتاده وقتی همه شرکتا تونستن رو فیبر ADSL ببندن اونوقت مشخص میشه
    خب مخابرات روی فیبر نوری اینترنت میده باید پینگش خوب باشه.
    من الان پارس آنلاین دارم پینگش معمولا 140 هست و بعضی وقتا هم 110 ولی خطم نویز داره،بر طرف کردن نویز خط هم چون توی آپارتمانم سخته ولی یه خط دیگه هم دارم که فیبر نوری هست می خواستم روی این بگیرم که هم بتونم سرعت 5 مگ بگیرم که نویز نداشته باشه و هم پینگش پایین باشه

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خب مخابرات روی فیبر نوری اینترنت میده باید پینگش خوب باشه.
    من الان پارس آنلاین دارم پینگش معمولا 140 هست و بعضی وقتا هم 110 ولی خطم نویز داره،بر طرف کردن نویز خط هم چون توی آپارتمانم سخته ولی یه خط دیگه هم دارم که فیبر نوری هست می خواستم روی این بگیرم که هم بتونم سرعت 5 مگ بگیرم که نویز نداشته باشه و هم پینگش پایین باشه
    اقا درسته فیبر نوری باید پینگ خوب باشه که توی تمام دنیا هم همینجوریه .اما به هر حال اینجا ایرانه هر چیزی امکان داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •