دوستان یه سوال دارم:خط من فیبر نوری هست،می خواستم ببینم که اگه من اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم روی خط فیبر پینگش خیلی پایین میاد و بهتر می شه؟،چون من برای گیم می خواستم پینگ هم برام مهمه ،اگر نه شما یه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
دوستان یه سوال دارم:خط من فیبر نوری هست،می خواستم ببینم که اگه من اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم روی خط فیبر پینگش خیلی پایین میاد و بهتر می شه؟،چون من برای گیم می خواستم پینگ هم برام مهمه ،اگر نه شما یه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
بستگی به مرکزتون داره
شرکت که فکر نکنم ولی آسیا تک رو چند استان فیبر نوری میده ولی تهران رو فکر نکنم ، انحصاری مال مخابرات![]()
اگه ساختمون قدیمی ساز باشه . سیم کشی تلفن روکار باشه چطوری میشه از سوکت مخصوص تلفن استفاده کرد .
وقتی از طرف مخابرات سیم های منطقه رو تعویش کردن ما برای سیم کشی داخل ساختمان کابل روکار گرفتیم بعد از الکتریکی سوال کردیم پریز برای تلفن میش از اینها که سوکت مخصوص تلفن و مودم بهش وصله بگیریم گفت نه از همین پریز و دوشاخه های معمولی بگیرین مشکلی نیست
الان وقتی مودم روشنه و اینترنت وصله گوشی تلفن رو که برمیداریم صدایی شبیه وقتی که با خارج از کشور صحبت می کنی میاد . این نرماله باید همینجوری باشه یا میشه این رو برطرف کرد ؟ ( تلفن هم نو هست . پاناسونیکه ، از این منشی دارها )
درمورد چراغ های مودم ، چراغ ADSL ثابت روشنه و فقط چراغ اینترنت و پورتی که به کامپیوتر متصله بطور مرتب فلش می زنه . این هم نرماله ؟
مگه قرار بوده که مخابرات اینترنت نامحدود رو حذف کنه ؟
مگه اینترنتی که روی فیبر نوری میدن نباید پینگ عالی داشه باشه؟
adsl رو فیبر نوری کیفیتش عالی درمیاد فقط هنوز تو ایران خوب جا نیفتاده وقتی همه شرکتا تونستن رو فیبر ADSL ببندن اونوقت مشخص میشه
پینگ پایین میخوای از شاتل بگیر شنیدم تا 150 پایین میاد
پینگ من که نامحدوده تا حالا از 250 پایین تر نیومده ولی با v.p.n سیسکو تا 180 پایین میاد که برای یوتوب مناسبه ولی برای گیم نه
خب مخابرات روی فیبر نوری اینترنت میده باید پینگش خوب باشه.
من الان پارس آنلاین دارم پینگش معمولا 140 هست و بعضی وقتا هم 110 ولی خطم نویز داره،بر طرف کردن نویز خط هم چون توی آپارتمانم سخته ولی یه خط دیگه هم دارم که فیبر نوری هست می خواستم روی این بگیرم که هم بتونم سرعت 5 مگ بگیرم که نویز نداشته باشه و هم پینگش پایین باشه
اقا درسته فیبر نوری باید پینگ خوب باشه که توی تمام دنیا هم همینجوریه .اما به هر حال اینجا ایرانه هر چیزی امکان داره.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)