تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1289 از 4105 اولاول ... 28978911891239127912851286128712881289129012911292129312991339138917892289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,881 به 12,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

دانشجوی انصرافی (بدون مدرک فوق دیپلم) میتونه بدون کنکور بره دانشگاه؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر آدرس محل سکونت تغییر کنه میتونم ادرس جدید بدم تا کارت پایان خدمتمو به ادرس جدید بفرستن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

خوب الان این چه ربطی داشت به پست ایشون ؟؟
    عزیز ایشون اومده و افراد رو از لحاظ نوع خدمتی که انجام میدن طبقه بندی کرده که اصلا درست نیست!! ((مشکل اینجاست که بازه های زمانی رو در نظر نگرفته!!))
    شاید خود شمادر طول خدمتی که انجام داده باشی تمامی این حالات رو تجربه کرده باشی! یه روز خوشحال بودی! یه روز میگفتی کی تموم میشه و ....
    و توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! اما چند صفحه قبل هم که میگفتید اگر من خدمت برم دلم میخواد با همین دیپلم و ... همینطوری که خدمت کردم خدمت کنم!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و جالب اینجاست که در صفحات قبل تر از اون خودتون میگفتین که که آموزش یگان تکاور هستم هیچ خبری نیست و ...الکی اینو اون رو نترسونید...و...
    پس میشه نتیجه گرفت که تمامی حالاتی که دوست عزیزمون زحمت کشیدن و نوشتند ممکنه برای تمامی افراد در حال خدمت پیش بیاد!! مثل خود شما... پس دلیلی نداره و بیایم از روی پست های افراد بیایم و اونها رو مورد روانسنجی قرار بدیم!! ... چون توی خدمت انواع اخوالات بر آدم حاکم میشه... مثل غم ؛ شادی ؛ دلتنگی ؛ بغض ؛ و...
    و این نکته رو حداقل باید شمایی که 18 ماه خدمت کردی بدونی!! ...
    بحث رو بیشتر از این ادامه نمیدم شاید اگر فکر کنی متوجه بشی که حالتی یکنواخت توی خدمت برای افراد وجو نداره...

4. 3 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دانشجوی انصرافی (بدون مدرک فوق دیپلم) میتونه بدون کنکور بره دانشگاه؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اگر آدرس محل سکونت تغییر کنه میتونم ادرس جدید بدم تا کارت پایان خدمتمو به ادرس جدید بفرستن؟
    در صورتی که هنوز پرونده شما به حوزه صدور کارت ارسال نشده باشه میتونید اطلاعاتتون رو ویرایش کنید.
    اما در صورتی که اطلاعات شما ارسال شده باشه باید از طریق حوزه نظام وظیفه مشکلتون رو پیگیری کنید.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزیز ایشون اومده و افراد رو از لحاظ نوع خدمتی که انجام میدن طبقه بندی کرده که اصلا درست نیست!! ((مشکل اینجاست که بازه های زمانی رو در نظر نگرفته!!))
    شاید خود شمادر طول خدمتی که انجام داده باشی تمامی این حالات رو تجربه کرده باشی! یه روز خوشحال بودی! یه روز میگفتی کی تموم میشه و ....
    و توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! اما چند صفحه قبل هم که میگفتید اگر من خدمت برم دلم میخواد با همین دیپلم و ... همینطوری که خدمت کردم خدمت کنم!!
    و جالب اینجاست که در صفحات قبل تر از اون خودتون میگفتین که که آموزش یگان تکاور هستم هیچ خبری نیست و ...الکی اینو اون رو نترسونید...و...
    پس میشه نتیجه گرفت که تمامی حالاتی که دوست عزیزمون زحمت کشیدن و نوشتند ممکنه برای تمامی افراد در حال خدمت پیش بیاد!! مثل خود شما... پس دلیلی نداره و بیایم از روی پست های افراد بیایم و اونها رو مورد روانسنجی قرار بدیم!! ... چون توی خدمت انواع اخوالات بر آدم حاکم میشه... مثل غم ؛ شادی ؛ دلتنگی ؛ بغض ؛ و...
    و این نکته رو حداقل باید شمایی که 18 ماه خدمت کردی بدونی!! ...
    بحث رو بیشتر از این ادامه نمیدم شاید اگر فکر کنی متوجه بشی که حالتی یکنواخت توی خدمت برای افراد وجو نداره...
    بله دوست عزیز من هم با صحبت های شما موافقم خدمت هم یه بخشی از زندگی هست فراز و نشیب زیاد داره شما خودتون تو اموزشی بهتون میگفتند
    خدمت چه جوره خیلی بد میگفتید و می گفتید نیاید و فلان و بهمان اما ایا تو یگان هم همون طرز تفکر رو داشتید ؟؟ به هر حال همه تحت شرایطی عقایدشون عوض میشه
    من یه زمانی به همه میگفتند نرید الان به همه میگن برید !! چون دیدم از خدمت فرق کرده و اون پست های که من گذاشتم اون روز ها واقعا تحت فشار بودم به قول معروف
    ملاک حال فعلی افراد هست !!! اون دوستمون هم نظر خودش رو گفته
    موفق باشید

8. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بله دوست عزیز من هم با صحبت های شما موافقم خدمت هم یه بخشی از زندگی هست فراز و نشیب زیاد داره شما خودتون تو اموزشی بهتون میگفتند
    خدمت چه جوره خیلی بد میگفتید و می گفتید نیاید و فلان و بهمان اما ایا تو یگان هم همون طرز تفکر رو داشتید ؟؟ به هر حال همه تحت شرایطی عقایدشون عوض میشه
    من یه زمانی به همه میگفتند نرید الان به همه میگن برید !! چون دیدم از خدمت فرق کرده و اون پست های که من گذاشتم اون روز ها واقعا تحت فشار بودم به قول معروف
    ملاک حال فعلی افراد هست !!! اون دوستمون هم نظر خودش رو گفته
    موفق باشید
    سلام
    من هنوز هم اسم آموزشی که میاد یاد سختی ها بدبختیهاش میفتم چون خدا شاهد هست که بدترین دوره زندگیم آموزشی توی به اصطلاح هتل احمدبن موسی بود!! ولی الان قضاوت رو بر عهده شخص مشمول میزارم که آیا میخواد بیاد خدمت یا خیر...
    و توی اون دروه که برای من به این سختی بود یادمه که بسیاری از افراد میگفتن خیلی خوبه و...
    راستی قابل توجه افرادی که نوزدهم این ماه اعزامند : کارت پایان خدمتتون رو هم همراتون ببرید ((شوخی میکنم منظورم روحیه به اندازه کافی تا دریافت کارت بود ))

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گیلانغرب

پيش فرض

سلام
    من میخوام که دفترچه خدمت بگیرم برگ تکمیلی هم دارم واسه اینکه آموزشی نکنم (پارتی گرفتیم که بیفتیم سپاه)
    ولی یه مشکل دارم اینکه که دیپلم نگرفتم یکی 2تا کتاب مانده واسه دیپلمم
    حالا یه سوال در سپاه فرق بین دیپلم و سیکل زیاده؟اصلا فرقی بینشون هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تدتدددئئدئئودئئد
    Last edited by bj7w; 01-01-2013 at 19:16. دليل: اشتباه بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یه سوال دیگه !
    با عرض معذرت اگه تکراریه !
    من خودم 12/1 اعزام میشم
    توی عید مرخصی میدن ؟ چند روز ؟
    این که میگن بهترین دوره آموزشی 12/1 صحت داره ؟
    نه بابا چه خوبی؟ 20 فروردین روز ارتشه باید رژه بری، دهنتونو سرویس می کنن تا خوب رژه برین اون روز. مرخصی عید میدن اما همچین تحفه ای نیست. من خودم آموزشی 04 بیرجند بودم، اول تیراعزام شدم، 15 روز مرخصی بودیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •