دانشجوی انصرافی (بدون مدرک فوق دیپلم) میتونه بدون کنکور بره دانشگاه؟؟؟؟؟؟
دانشجوی انصرافی (بدون مدرک فوق دیپلم) میتونه بدون کنکور بره دانشگاه؟؟؟؟؟؟
اگر آدرس محل سکونت تغییر کنه میتونم ادرس جدید بدم تا کارت پایان خدمتمو به ادرس جدید بفرستن؟
عزیز ایشون اومده و افراد رو از لحاظ نوع خدمتی که انجام میدن طبقه بندی کرده که اصلا درست نیست!! ((مشکل اینجاست که بازه های زمانی رو در نظر نگرفته!!))
شاید خود شمادر طول خدمتی که انجام داده باشی تمامی این حالات رو تجربه کرده باشی! یه روز خوشحال بودی! یه روز میگفتی کی تموم میشه و ....
و توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! اما چند صفحه قبل هم که میگفتید اگر من خدمت برم دلم میخواد با همین دیپلم و ... همینطوری که خدمت کردم خدمت کنم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و جالب اینجاست که در صفحات قبل تر از اون خودتون میگفتین که که آموزش یگان تکاور هستم هیچ خبری نیست و ...الکی اینو اون رو نترسونید...و...
پس میشه نتیجه گرفت که تمامی حالاتی که دوست عزیزمون زحمت کشیدن و نوشتند ممکنه برای تمامی افراد در حال خدمت پیش بیاد!! مثل خود شما... پس دلیلی نداره و بیایم از روی پست های افراد بیایم و اونها رو مورد روانسنجی قرار بدیم!! ... چون توی خدمت انواع اخوالات بر آدم حاکم میشه... مثل غم ؛ شادی ؛ دلتنگی ؛ بغض ؛ و...
و این نکته رو حداقل باید شمایی که 18 ماه خدمت کردی بدونی!! ...
بحث رو بیشتر از این ادامه نمیدم شاید اگر فکر کنی متوجه بشی که حالتی یکنواخت توی خدمت برای افراد وجو نداره...![]()
در صورتی که هنوز پرونده شما به حوزه صدور کارت ارسال نشده باشه میتونید اطلاعاتتون رو ویرایش کنید.
اما در صورتی که اطلاعات شما ارسال شده باشه باید از طریق حوزه نظام وظیفه مشکلتون رو پیگیری کنید.
بله دوست عزیز من هم با صحبت های شما موافقم خدمت هم یه بخشی از زندگی هست فراز و نشیب زیاد داره شما خودتون تو اموزشی بهتون میگفتند
خدمت چه جوره خیلی بد میگفتید و می گفتید نیاید و فلان و بهمان اما ایا تو یگان هم همون طرز تفکر رو داشتید ؟؟ به هر حال همه تحت شرایطی عقایدشون عوض میشه
من یه زمانی به همه میگفتند نرید الان به همه میگن برید !! چون دیدم از خدمت فرق کرده و اون پست های که من گذاشتم اون روز ها واقعا تحت فشار بودم به قول معروف
ملاک حال فعلی افراد هست !!! اون دوستمون هم نظر خودش رو گفته
موفق باشید
سلام
من هنوز هم اسم آموزشی که میاد یاد سختی ها بدبختیهاش میفتم چون خدا شاهد هست که بدترین دوره زندگیم آموزشی توی به اصطلاح هتل احمدبن موسی بود!! ولی الان قضاوت رو بر عهده شخص مشمول میزارم که آیا میخواد بیاد خدمت یا خیر...
و توی اون دروه که برای من به این سختی بود یادمه که بسیاری از افراد میگفتن خیلی خوبه و...
راستی قابل توجه افرادی که نوزدهم این ماه اعزامند : کارت پایان خدمتتون رو هم همراتون ببرید((شوخی میکنم منظورم روحیه به اندازه کافی تا دریافت کارت بود
))
سلام
من میخوام که دفترچه خدمت بگیرم برگ تکمیلی هم دارم واسه اینکه آموزشی نکنم (پارتی گرفتیم که بیفتیم سپاه)
ولی یه مشکل دارم اینکه که دیپلم نگرفتم یکی 2تا کتاب مانده واسه دیپلمم
حالا یه سوال در سپاه فرق بین دیپلم و سیکل زیاده؟اصلا فرقی بینشون هست ؟
تدتدددئئدئئودئئد
Last edited by bj7w; 01-01-2013 at 19:16. دليل: اشتباه بود
نه بابا چه خوبی؟ 20 فروردین روز ارتشه باید رژه بری، دهنتونو سرویس می کنن تا خوب رژه برین اون روز. مرخصی عید میدن اما همچین تحفه ای نیست. من خودم آموزشی 04 بیرجند بودم، اول تیراعزام شدم، 15 روز مرخصی بودیم.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)