پس اگه بخواهی دو تا کاراکتر داشته باشی برای دوئل باید حتما اون دو تا را با آی پی های متفاوت بازیشون بدی چون اگه بری به یکی همزمان در عرض 24 ساعت آتاک بدی اگه ریپورتت کنه زود هر دو تا بن می شه
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
پس اگه بخواهی دو تا کاراکتر داشته باشی برای دوئل باید حتما اون دو تا را با آی پی های متفاوت بازیشون بدی چون اگه بری به یکی همزمان در عرض 24 ساعت آتاک بدی اگه ریپورتت کنه زود هر دو تا بن می شه
چاغال رنک 18 هست ؟ چاغال بیا منو بزن رنک یک بشی( فداکاری رو حال کنین !! )
حاجی ناراحت نباشپس چاقال ركورد من رو هم شكست!!!
آره الان رنک دوئلش 18 هست![]()
بنده هم همين توصيه رو به همه دارم!!!به تازه وارد ها پیشنهاد می دم اپرنس بهتر از تاکتیک است
نظرتون چيه براي ورلد ده يه يوزر درست كنيم براي مصارف عمومي!! روي يه اسكيل كار كنيم كه پول حسابي بده!! بعد هر كي پول كم اورد بياد دوئل كنه پول برداره!!!من ورلد 10 اینا کارکتر های من هستند:
سرباز : سلاح سرد
کارگر
یکی کارکتر هم مثل چاقال
آره فکر اونجا رو هم کردمپس اگه بخواهی دو تا کاراکتر داشته باشی برای دوئل باید حتما اون دو تا را با آی پی های متفاوت بازیشون بدی چون اگه بری به یکی همزمان در عرض 24 ساعت آتاک بدی اگه ریپورتت کنه زود هر دو تا بن می شه
الان 3-4 تا آی پی محتلف دارم![]()
زیاد طول نمی کشه بعد 25 روز با لول 62 می یام در عرض چند هفته رنک 1 یا 2 در دوئل می شم
چون با اون سلاحی که قراره بیام و با اون لولی که می خواهم برگردم فکر نکنم از دست میدیل ها کاری بر آید![]()
پدرم میگه:چاغال رنک 18 هست ؟ چاغال بیا منو بزن رنک یک بشی( فداکاری رو حال کنین !! )
وقتی یک اینکلیسی بهت یک کاسه پر کره میده و میگه یکم آب به من بده تو شک کن و بهش اطمینان نکن
ممد مشکوک میزنی؟؟![]()
نظرتون چيه براي ورلد ده يه يوزر براي مصارف عمومي درست كنيم؟!!! روي اسكيلي كه حسابي پول ميده كار كنه بعد هر كي پول لازم داشت بياد دوئل كنه پول برداره!!!
البته با بالا رفتن لول دوئلت دیگه نمیتونی افراد زیادی رو بزنی و باید بشینی مگس بپرونیزیاد طول نمی کشه بعد 25 روز با لول 62 می یام در عرض چند هفته رنک 1 یا 2 در دوئل می شم
چون با اون سلاحی که قراره بیام و با اون لولی که می خواهم برگردم فکر نکنم از دست میدیل ها کاری بر آید![]()
![]()
ایندفعه که از شهر خارج بشی فقط یک هفته باید بیرون معطل بمونی !!!![]()
چاغال رنک یک بشه یعنی من رنک یک شدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)