آره.منم از یه نفر مطلع پرس و جو کردم . گفت 99 درصد عیب از مخابرات ناحیت هست که زدن ناکار کردن.
مگه گاو دکفته بازاره! پولمو از سر راه نیاوردم که اینجوری خدمات بدن.کاری می کنم مرغای آسمون به حال هر دو( هم مخابرات و هم شرکت) گریه کنن.بیچارشون می کنم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره.منم از یه نفر مطلع پرس و جو کردم . گفت 99 درصد عیب از مخابرات ناحیت هست که زدن ناکار کردن.
مگه گاو دکفته بازاره! پولمو از سر راه نیاوردم که اینجوری خدمات بدن.کاری می کنم مرغای آسمون به حال هر دو( هم مخابرات و هم شرکت) گریه کنن.بیچارشون می کنم.
خودت رو خسته نکن , من با کلی آشنا و پارتی بازی نتونستم کاری بکنم , حالا اگه موفق شدی دست ما رو هم بگیر
اتفاقا برعکس اسپلیتر نویزگیره
و برای از بین بردن نویز خط تلفن استفاده میشه
ای آقا
تو این مملکت از این چیزا نداریم که
نمونه اش پل روگذر میدان یخ سازی بود که وقتی کندن رسیدن به مرکز تلفن یا برق (دقیقا یادم نیست کدومش بود)
تازه فهمیدن که اینجا آقایون پست دارن
اوضاع خیلی خرابه
پی نوشت : پیمانکار برای میدان توشیبا انتخاب شد ، بودجه رو هم تخصیص دادن ، استانداری تایید کرد بعدش تازه یادشون امد که باید با اداره آب و برق هماهنگ کنن
شروع کار موند واسه چندین ماه بعد
Last edited by hamed_totally; 16-06-2012 at 13:36.
یعنی باجدا کردن دیتا و سیگنال نویز هم میگیره؟؟؟
پس مکیروفیلتر چیه؟؟؟ که بعضی شرکت ها پیشنهاد میدن؟؟
اندیشه محدودیت شبانه نداره ولی آخراش جوری شده بود که 400 مگابایت بین 1 تا 7 صبح دانلود میکرد.شاتل خیلی خیلی بهتره.درسته که محدودیت داره ولی خیلی سر تره.مثلا من 11 گیگ فایل برای دانلود داشتم توی 3 شب شاتل دانلود کردم و هیچ مشکلی هم به وحود نیومد.
یکی بیاد بگه الان شبانه اندیشه چقد دانلود داره
مرسی
اسپلیتر و میکروفیلتر در واقع هر دو یک کاربرد دارند
میکروفیلتری که برخی شرکت ها درباره اش صحبت می کنن همون اسپلیتری که ما به زبان عامیانه میگیم
درواقع میکروفیلتر سمت کاربر و اسپلیتر سمت مخابرات روی خط تلفن نصب میشه
اما ما اون قطعه ای که سمت کاربر هم نصب میشه رو هم به نام اسپلیتر میشناسیم
بچه ها من فکر کنم fup شدم.دیشب کلا سرعت دانلودم 7-10 بود.کی از این حالت در میام؟
شاتل داری؟؟؟
من می خواستم برم شاتل اما واقعا با این قضیه مشکل دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)