تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1288 از 1321 اولاول ... 2887881188123812781284128512861287128812891290129112921298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,871 به 12,880 از 13209

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

معاونت قوانین مجلس: رای‌گیری طرح صیانت فاقد اعتبار است

معاونت قوانین مجلس در نامه‌ای به رئیس کمیسیون ویژه ‎طرح حمایت از حقوق کاربران بر اساس قانون آئین‌نامه داخلی مجلس، رای‌گیری امروز کمیسیون ویژه و تصویب کلیات را غیر قانونی دانسته، پس به علت تخلف از مفاد صریح قانون، تصمیم‌گیری شتاب‌زده امروز عملا باطل می‌شود.

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تصمیم گیران برای 80 میلیون ایرانی ، روی هم رفته نیم میلیون رای دارند

جمع کردن سفره ی اینترنت ، پس همه غذا خوردن
    Last edited by mehr1362; 23-02-2022 at 02:57.

3. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PAK FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هاهاها این متوهمِ حمارِ بَلَه و سَفَه را ببینید. اینقدر روی این آمریکای پوشالی خط و خش انداختیم که از روی عقده عکس پرچم آمریکا را گذاشته پروفایلش و در حالی که پشت گوشی اش، زیر لحافِ مامان دوزِ قدیمی اش دراز کشیده و تا ارمنستان هم نرفته، محل سکونتش را زده مهد آزادی جهان. توهم های شیرین یک کرم توالتِ جهان سومی! که غرق در توهمات رویایی - سانتی مانتال در حال میل به آمیزش به دفینه های انزال مدفوع امریکن لایف استایل است که از فرط حقارت، فقر ذهنی و خود تحقیری آویزان شده به پشمکِ کاپیتالیسم.

5. این کاربر از PAK FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تصمیم گیران برای 80 میلیون ایرانی ، روی هم رفته نیم میلیون رای دارند
    از همه مضحک تر و خنده دارتر اینجاست که دو سال است آن طرح شفافیت آرا را که با پروپاگاندای همان دسته ی قلیل و اقلیت در 98 رای گرفتند را هم بالاخره تصویب نکردند

این طرح صیانت نمی دانم به ثمر می نشیند یا نه ولی واضح است ویژه ترین رویای این نظام است.

7. 2 کاربر از PAK FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کم کم به شعارهایی مثل «اینترنت، حرم است» و «صیانت مدافع حرم» هم میرسیم. حتی بعید نیست فردا روز بگن «حاج قاسم سلیمانی در مورد صیانت، وصیت کرده بود.» یکم هم اگر بگردن احتمالا یه خطبه ای چیزی تو احادیث هم پیدا میکنند در باب صیانت

9. این کاربر از PAK FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هاهاها این متوهمِ حمارِ بَلَه و سَفَه را ببینید. اینقدر روی این آمریکای پوشالی خط و خش انداختیم که از روی عقده عکس پرچم آمریکا را گذاشته پروفایلش و در حالی که پشت گوشی اش، زیر لحافِ مامان دوزِ قدیمی اش دراز کشیده و تا ارمنستان هم نرفته، محل سکونتش را زده مهد آزادی جهان. توهم های شیرین یک کرم توالتِ جهان سومی! که غرق در توهمات رویایی - سانتی مانتال در حال میل به آمیزش به دفینه های انزال مدفوع امریکن لایف استایل است که از فرط حقارت، فقر ذهنی و خود تحقیری آویزان شده به پشمکِ کاپیتالیسم.
    حوصله داری؟ ول کن بابا، تو تایپک دیگه اومدم گفتم که این طرح خوبی و بدی های داره اما با شرایط فعلی کشور قابلیت اجرایی نداره بهشون فشار اومد! مونده بودم اینها که نمیخوان اجرا بشه چرا بهشون فشار وارد شده که متوجه شدم اصلا مشکلشون این نیست که این طرح باشه یا نباشه ، دنبال سیاه نمایی اند
    همین کاربر چند وقته پیش با من بحث داشت!
    توی این فروم اگر صدای مخالف یک عده شنیده بشه سریعا بهش حمله ور میشن
    خلاصه اینکه بحث با این جماعت که قدرت تحلیل نداره اب تو هاون کوبیدنه

به هر حال دوستان سرعت همراه اول واسه من افزایش نسبی داشته تو این هفته

11. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با هیچی این پست کاری ندارم جز با این عکس!
    دقت کنید زده روزنامه ابتکار! این روزنامه یک روزنامه جریان اصلاح طلب است که زمان ابان ۹۸ چنان از قطع اینترنت دفاع می کرد که ادم فکر می کنه اینترنت یه ماده سیاه بد بو هست! اما اکنون چنین کاریکاتور میزنه!
    دو نفر سبز پوش در حال جمع کردند یک سفره! دقت کردید! در حال کوبیدن سپاه اند! یعنی ربطش میدن به جناح سمت مقابل! خیلی شسته و رفته و این جماعت مسئولیت نشر دارند!
    کیه که ندونه توی ۸ سال دو دولت اصلاح طلب هیچ سرمایه گذاری روی اینترنت نشد ! و الان طلب کارند!
    Last edited by AVAVA; 23-02-2022 at 07:41.

13. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حوصله داری؟ ول کن بابا، تو تایپک دیگه اومدم گفتم که این طرح خوبی و بدی های داره اما با شرایط فعلی کشور قابلیت اجرایی نداره بهشون فشار اومد! مونده بودم اینها که نمیخوان اجرا بشه چرا بهشون فشار وارد شده که متوجه شدم اصلا مشکلشون این نیست که این طرح باشه یا نباشه ، دنبال سیاه نمایی اند
    همین کاربر چند وقته پیش با من بحث داشت!
    توی این فروم اگر صدای مخالف یک عده شنیده بشه سریعا بهش حمله ور میشن
    خلاصه اینکه بحث با این جماعت که قدرت تحلیل نداره اب تو هاون کوبیدنه

به هر حال دوستان سرعت همراه اول واسه من افزایش نسبی داشته تو این هفته
    این موجود با توهم «امریکن لایف استایل» روزی چند مرتبه استمنا میکند. من طی چند کامنت، روی این نظام نئولیبرالیسم-فاشیسم آمریکایی خط و خش انداختم چنان فشاری بهش وارد شد که عکس پروفایلش را پرچم آمریکا قرار داد. و انواع و اقسام توهین ها و برچسب ها را به بنده زد که البته ایرادی نیست عصبانی شده. حرف حق عصبانی اش کرده.
    این فکر کرده آمریکا چه خبر است! باید بهش گفت آمریکا خبری نیست. مردمش یا افسرده هستند و یا غرق در گرفتاری های روحی روانی. به خدا قسم 1 سال اونجا زندگی کنه بعدش اشکش درمیاد و با سر بر میگرده ایران.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این موجود با توهم «امریکن لایف استایل» روزی چند مرتبه استمنا میکند. من طی چند کامنت، روی این نظام نئولیبرالیسم-فاشیسم آمریکایی خط و خش انداختم چنان فشاری بهش وارد شد که عکس پروفایلش را پرچم آمریکا قرار داد. و انواع و اقسام توهین ها و برچسب ها را به بنده زد که البته ایرادی نیست عصبانی شده. حرف حق عصبانی اش کرده.
    این فکر کرده آمریکا چه خبر است! باید بهش گفت آمریکا خبری نیست. مردمش یا افسرده هستند و یا غرق در گرفتاری های روحی روانی. به خدا قسم 1 سال اونجا زندگی کنه بعدش اشکش درمیاد و با سر بر میگرده ایران.
    شما آمریکا زندگی میکنی؟

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کل جماعت غرب زده و غرب بلیسِ ایران از دم بیمار هستند. از دم، بدون استنثا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •