من همین امروز ۲ مگ ۱ ساله گرفتم. موقع گرفتم به ۲۰۲۰ زنگ زدم گفتم رایگان داره؟ اونم گفت داره. دیروز هم رفتم مخابرات گفتن داره.
Sent from my XPERIA ZR
من همین امروز ۲ مگ ۱ ساله گرفتم. موقع گرفتم به ۲۰۲۰ زنگ زدم گفتم رایگان داره؟ اونم گفت داره. دیروز هم رفتم مخابرات گفتن داره.
Sent from my XPERIA ZR
من سرویس ۱ ماهه استاندارد داشتم که ۱۱ روز و ۶۰۰ مگابایت مونده بود. کمپین پاییزه یک ساله گرفتم حجم منتقل شد. قبلا هم این اتفاق افتاده بود.
البته اگه روز باقیمانده منفی بشه منتقل نمیشه.
Sent from my XPERIA ZR
بصورت پیش پرداخت گرفتی،یعنی همه ی حجم رو یکجا دادن؟ (جمعا ۷۲ گیگ، ۲۲۶هزار و هشتصد تومن ، سرعت ۵مگ)
مدرک اضافی نخواستن؟ شرکت، جواز کسب و اینها؟
در مورد سرعت باید داون استریمت رو افزایش بدن. قبلا من در چند صفحه قبل راجع به داون استریم ۵مگ پرسیدم. کسی جواب نداد.
با توجه به اینکه بصورت خودکار دان استریم عوض نشده، احتمالا باید از پشتیبانی پیگیری کنی.
یعنی نهایتا دو مگ بیشتر نمیخوان بدن؟ یا فقط شبانه ی ۵ مگ رو حذف می کنن؟
خب زنگ بزن ۲۰۲۰ بگو خط من روی ۳ مگ بسته شده چطور میتونم ۵ مگ داشته باشم. درضمن ۵ مگ شنیدم شبانه رایگان نداره، میدونستین؟
مودمی که بهت دادن مدلش چی هست؟دقیق مدلشو بگو
مودمی که بهت دادن مدلش چی هست؟دقیق مدلشو بگو
سلام دوست عزیز ، من سرویس 2 مگ یک ساله 60 گیگ میخوام بگیرم ، قیمتش 220 هزار تومان هست ، دو تا سوال داشتم :
1= مودمی که بهم میدن مدلش چی هست؟دقیق مدلشو بگو
2= وقتی خریدم ماهیانه 5 گیگ به پنلم اضافه میشه ، یا 60 گیگ اضافه میشه
مودم ندادن که. من ترافیک رایگان رو انتخاب کردم که البته ترافیک رایگان هم به من ندادن.
Sent from my XPERIA ZR
من همین سرویسی رو که میگی از پنل خریدم. نوشته حجم باقی مانده ۶۰ گیگ. البته مودم نگرفتم و ترافیک اضافی رو انتخاب کردم. کسی نمیدونم این ترافیک اضافه رو از کجا باید بگیرم؟
Sent from my XPERIA ZR
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)