سلام
جالب اینجاست که داخل سایتش هم زده ، بعدا حجم بخرید ازتون کم نمیشه؟
کدوم قسمت سایت این مورد هست ؟
با سپاس
![]()
سلام
جالب اینجاست که داخل سایتش هم زده ، بعدا حجم بخرید ازتون کم نمیشه؟
کدوم قسمت سایت این مورد هست ؟
با سپاس
![]()
سلام خدمت شما
حجم استفاده شده خارج از ترافیک مقرر کم نمیشه!
اگر ........ میدونستن که فوری پورتشو میبستن!
جدا باید خریداری بشه!
دقیقا تو این مدتی که من خطم رانژه شده. شما هم استان کرمانشاه هستی اگه درست یادم باشه؟
بقیه استان ها این مشکل رو ندارند؟
دلیلش چیه؟ امیدی به درست شدن هست یا شانس مضخرف منه. میمونه جمع کنم برگردم مخابرات :|
یک هفتست اینطور شده تقریباً .... بقیه استانها هم شهر تبریز میدونم وضعش مناسبه و مشکل اینطوری ندارن!
کلا عادی نیست و هیچ وقت اینطوری نبوده، در این چند روز سرعت دانلود تک کانکشن زیر10 میاد ... احتمالا کرمانشاه پهنای باند کم اورده و تا اضافه شدن پهنای باند مشکل سرجاش باقی باشه
در بازه ی رایگان اگر سرویس 1 مگ رو داشته باشید با پرداخت 12 تومن ماهیانه میتونید سرعت دانلود لیمیت شده رو از 250 تا 900 کیلوبایت افزایش بدین یعنی به حای دانلود شبانه 2.5 گیگ تا 9.5 گیگ دانلود داشته باشید! اینم از مشکل دانلود شبانه دوستان!
جریان این چیه کسی میدونه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1
سلام دوستان من الان وایمکس ایرانسل دارم که تا الان فقط به خاطر اینکه شبانه رایگان داشت ازش استفاده میکردم که حالا شبانه رو هم قطع کرده
حالا میخوام های وب بگیرم . این بسته تندباد یک سالش رو کسی گرفته ؟ خوبه ؟ میشه از فشفشه هم استفاده کرد ؟ بعد از یک سال چی میشه ؟
هرچی هست روشی عادی و معمول نیست.
های وب از این روشها نداره که پول بدی دانلود شبانت بیشتر بشه...
تا حالا نشنیدم اکانت تبدیل اینترنت به اینترانت برای افزاییش سرعت شبانه های وب تاثیر داشته باشه
در ساعت رایگان شبانه سرعت 1 مگ و 512 رو چند بسته میشه؟
دوستان این طرح تندباد یک ساله 12 تومن رو بگیرم بعد میتونم فشفشه هم بخرم یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)