تو کدوم بودی؟
همونی نبودی که داشتم باهاش صحبت میکردم؟
تو کدوم بودی؟
همونی نبودی که داشتم باهاش صحبت میکردم؟
Last edited by farshad0123; 22-07-2014 at 17:34.
والا من پیراهن سیاه تنم بود و نشسته بودم . با یه پسری هم که داشتم صحبت میگفت مخابرات میگه خطم تخلیس و شرکت دیگه میگه تخلیه نیست خودت بودی که بهش گفتی برو تو سیترا شمارت رو بزن ببین میگه تخلیس یا نه ؟
اره خودم بودم جفت خودت هم نشسته بودم که بهش گفتی لینکت ثابت میشه؟![]()
به به اقا خوشبختم دیدی چه خوب شناختمتتو که باهاشون رفیق بودی فردا هم برو پیششون بگو پس این شبانه من کجاس
آره خوده خودمم![]()
اقا اشتباه گرفتیمن باهاشون رفیق بودم؟!!!
اینا اصلا کاری از دستشون برنمیاد مشکل ibs که دست مخابراته
Last edited by farshad0123; 22-07-2014 at 17:50.
نمیدونم خیلی باهاشون خوب گرم بودی
والا هیچ کاری هم برای من نکرد اخر سر مسئول شارژ گفت خیلی وقته نشستی شماره تلفن و مویایل رو بده خودم حتی شده از تو خونه برات اوکی میکنم بهت زنگ میزنم هنوز که هنوزه زنگ نزده![]()
مشکلت چی بود؟
هیچی همین محدود کردن سرویسم سیستم قطع بود میگفت سیترا باز نمیشه که بخام اوکی کنم که بتونی سرویس بالا ورداری بدبختی ما اینه که مرکز مخابراتیمون چمرانه اونم هم هنوز به سامانه جدید اضافه نشدیمه الان خودمم میزنم سیترا باز نمیشه 2 روزه اینطوره فردا هم سرویس تمام میشه
الان چه سرویسی میخوای بگیری؟من این سرویس 2مگ بدون شبانه رو چیکار کنم؟
هیچی دیگه منم میخواستم همین 2مگ رو بگیرم که تو میگی شبانه نداره (البته شب یه تست بزن باش) هیچی یا باید بیخیال شبانه بشی و بمونی یا بیخیال پول بشی و تخلیه کنی بری شرکت دیگه (منم دارم به تخلیه فکر میکنم 2 مگ که نداره 5 و 10 هم میگه تضمین نیست ) برای چی بمونیم دیگه ؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)