بچه ها من توی مدتی که توی این تاپیک فعالیت میکنم و پست ها رو میخونم با چند نوع و تیپ آدم مواجه میشم که احتمالا شما هم با خوندن بعضی پست ها به شخصیت طرف پی میبرید و گاهی هم ممکنه زیر لب چیزی بهشون نسبت بدید.
یه عده هستن که اصرار دارن بگن که جاشون خیلی راحته و یا نمیخوان قبول کنن و یا اینکه دوست ندارن اعتراف کنند دارن مورد سرویس نظام قرار میگیرن مثلا:
""آقا من الان دارم تو پادگان خدایی میکنم. جام خیلی راحته . پست هم ندارم. فقط یه دکله که یه شب درمیون میرم روش با بچه ها سیگار میکشیم. ساعت اداریه کارم با کادری میرم با کادری هم بر میگردم.از 5.5 صبح هستم تا 9 شب. هواش هم خیلی خوبه. کلا تیپ ما بهترین یگان توی زاهدان و از همه تلفاتش کمتره. تمام مرخصی های سرباز دست منه . من دفترچه هاشون میگیرم میدم فرماندمون اون هم امضا میکنه .کل پادگان ازم حساب میبرن. همین دیروز یه سرباز تازه وارد رو چنان اسگل کردم که دستش بیاد اوضاع دست کیه.فرماندمون هم خیلی باهام جوره . دیروز یک فحش های باحالی بهمون داد خدایی تا حالا نشنیده بود. خلاصه اینکه خدمت خدمت که میگن اونجوریا هم نیس..... ""
یه عده هم هستن که خیلی سختی کشیدن و توی پست هاشون تقاضای کمک دارن که توقع به جایی هم هست به طور نمونه:
""سلام بچه ها
یه سوال دارم ازتون .من پدرم الان ایران نیست. برادرم هم معافیت پزشکی داره اون یکی برادرم هم سربازیش رو خریده. مادرم هم صبح ها میره شرکت تا ظهر بر نمیگرده.حتی ناهار هم برام نمی پذه. راهی نیست من معاف بشم؟""
یا این یکی:
"" سلام .دوستان من پدرم 800 ماه سابقه جبهه داره و من می تونم معاف شم. الان بهم گفتن باید بیای میدون سپاه پرونده تشکیل بدی، می خوام ببینم راهی نیست این همه راه تا اونجا نرم؟ واقعا برام سخته که این مسیر برم. خونمون میدون امام حسینه. خواهشا کمک کنید زندگی ام داره از هم می پاشه...."""
یا این
"" بچه ها من افتادم صفر یک آموزشی. خیلی بهمون سخت میگیرن .فرماندمون میگه باید با همون پلی استیشن 2 بازی کنید و نمیتونید ایکس باکس بیارید. هر روز هم ساعت 2 بعد از ظهر بهمون مرخصی میده. سرعت کافی نتش هم خیلی پایینه . دیروز هم بهم به خاطر اینکه موهام رو از پشت بسته بودم بهم گیر دادن. من لیسانس چمن زنی دارم . واقعا خیلی با ما تحصیل کرده ها بد رفتار میکنن. ما تحصیل کردیم . ما ناسلامتی مدرک داریم . ما خیلی درس خواندیم......کسی میتونه راهی ارائه کنه ما از شر این آموزشی توی اون خراب شده نجات پیدا کنیم؟""
یه عده هستن که اگه برن خواستگاری و رزومه بدن به خونواده عروس اینطوری میشه:
""من پدرم از پزشک های قدیمی تهران هست ، الان یه مقدار کسالت داشتن رفتن سوئیس برای درمان .برادرم داره مهندسی میخونه تو قبرس! . مادرم هم شغلی نداره و مدام با دوستاش در سفره.خودم هم فعلا درگیر پایان نامه ارشد هستم تا بعد برای خدمت اقدام کنم""
ولی وقتی میان اینجا برای خدمت رفتن سوال کنن رزومشون میشه این:
"" بچه ها خواهشا کمک کنید.من پدرم خیلی داغونه! همه رگ های قلبش گرفته و کلا داره تعطیل میشه. مادرم هم بنده خدا خونه داره ، تمام کارهای خونه رو انجام میده.برادرم هم تهران نیست. دانشجوهه. خرج تحصیلش رو هم به زور میده.یه خورده هم مشکل ذهنی داره که میشه ثابت کرد. الان من توی خونه همه کارا رو میکنم .نون میخرم، شام میخورم ، حتی تلویزیون هم نگاه میکنم. خودم هم پارسال خوردم زمین شصت پا رفت تو چشمم. راهی نیست ما معافیت کفالتی چیزی بگیریم؟""
یه عده هم هستن که خیلی خجسته هستن:
"" بچه ها خیلی دوست دارم هر چی سریعتر برم سربازی، عاشق پرش از هواپیما و تیراندازی با تانک و روندن هواپیمای اف 14 هستم. تمام فیلم های آرنولد رو هم از حفظم. میخوام ببینم ما اگه بیفتیم نیروی هوایی ، چقدر اجازه میدن با هواپیما شلیک کنیم؟ اگه سرباز بیفتم نیرو زمینی، با تانک میذارن بیام خونه یا باید همونجا پارک کنم ؟ میخوام اگه افتادم ناجا با تفنگ بزنم همه آدم بدها رو بکشم .لعنتیها . حتی میخوام با کلتم بیفتم دنبال جنایتکارا عین 007 ...."
عده ای هم کلا آدم خوشحالی هستن البته یه خورده هم داغ تشریف دارن:
" بچه ها من الان 6 روزه دارم خدمت میکنم. خیلی حس خوبیه خدمت به وطن ، توی این 6 روز من تونستم دین خود را به سرزمین و دین ادا کنم. امیدوارم تا آخر عمرم مثل این 6 روز بتوانم باز هم ادا کنم! هیچی نیست. این 6 روز رفت. 20 ماه 24 روزهم میگذره و میره. مهم اینکه ما بتوانیم خدمت کنیم و دین خود را ادا نماییم . اصلا نترسید و بیایید به خدمت. از طرف یک سرباز 6 روز خدمتی""