تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1288 از 4105 اولاول ... 28878811881238127812841285128612871288128912901291129212981338138817882288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,871 به 12,880 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

لطفا در مورد گرفتن امریه بگید.
    کِی باید اقدام کرد؟ اگه آشنا/پارتی نباشه، نمیشه؟ چقدر بهتر از 21 ماه خود خدمته؟ آیا سابقه کار هم محسوب میشه؟

ممنون.
    برای امریه شما اول از همون سازمانی که
    میخوای امریه بشی اوکی رو میگیری بعد دفترچه رو ارسال کنید وقتی برگ سبزت اومد
    میبری براشون اونها خودشون کارها ش رو میکنند
    بدون پارتی هم میشه اما سخت هست
    بهتر از 21 ماه خدمته .سابقه کار هم میشه

sent from my open source device

2. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای امریه شما اول از همون سازمانی که
    میخوای امریه بشی اوکی رو میگیری بعد دفترچه رو ارسال کنید وقتی برگ سبزت اومد
    میبری براشون اونها خودشون کارها ش رو میکنند
    بدون پارتی هم میشه اما سخت هست
    بهتر از 21 ماه خدمته .سابقه کار هم میشه

dg1 عزیز مگه خدمت غیر از امریه سابقه کار محسوب نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

dg1 عزیز مگه خدمت غیر از امریه سابقه کار محسوب نمیشه؟
    سابقه کار محسوب میشه اما فقط برای سنوات!!
    اما امریه سابقه کار تخصصی با بیمه رد میشه

5. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه r00t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    هر کجای این کره خاکی که شد

پيش فرض

من افتادم رباط کریم - پرندک - مرکز آموزش گروه 33
    نیروی زمینی ارتش
    1 - کسی میدونه چه جور جاییه ؟
    2 - این قضیه گروه 33 چیه ؟
    3 - تاریخ اعزامم 19 دی هست ساعت 6 صبح . مستقیم باید برم اونجا یا از میدون سپاه می فرستن ؟
    4 - کسی میدونه از تهران چه طور میشه رفت به همین پادگان ؟
    Last edited by r00t; 01-01-2013 at 13:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه CECELIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    چجوری میتونم شماره تلفن لشکر 92 زرهی اهواز رو گیر بیارم.
    میخوام با رکن 1 درباره ی کارت پایان خدمتم تماس بگیرم
    ممنون

داره خودمونی میشه rezsna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا تو برگه ثبت كه پليس +10ميده مشخصات فرد وميزنه مث اينكه ليسانسه؟ آخه ايk دختره تو پليس دفترچه منو گرفت گفت ثبت كرديم زنگ ميزنيم بهت خيلي گيج ميزنه ميترسم اشتباهي بزنه.
    بعد دوستان از سايت پليس نميشه برگ اعزامو ديد آخه زده ميشه كسي تا حالا ديده؟
    اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا تو برگه ثبت كه پليس +10ميده مشخصات فرد وميزنه مث اينكه ليسانسه؟ آخه ايk دختره تو پليس دفترچه منو گرفت گفت ثبت كرديم زنگ ميزنيم بهت خيلي گيج ميزنه ميترسم اشتباهي بزنه.
    داداش من نگران نباش استرس بیخودی هم به خودت وارد نکن اشتباه نمیزنه فوقش اشتباه هم زد بهشون بگو برات درستش میکنند !!!
    مدرکت هم تو اون برگه میزنه اون ادرس هم اطلاعی ازش ندارم

10. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

بچه ها من توی مدتی که توی این تاپیک فعالیت میکنم و پست ها رو میخونم با چند نوع و تیپ آدم مواجه میشم که احتمالا شما هم با خوندن بعضی پست ها به شخصیت طرف پی میبرید و گاهی هم ممکنه زیر لب چیزی بهشون نسبت بدید.
    یه عده هستن که اصرار دارن بگن که جاشون خیلی راحته و یا نمیخوان قبول کنن و یا اینکه دوست ندارن اعتراف کنند دارن مورد سرویس نظام قرار میگیرن مثلا:
    ""آقا من الان دارم تو پادگان خدایی میکنم. جام خیلی راحته . پست هم ندارم. فقط یه دکله که یه شب درمیون میرم روش با بچه ها سیگار میکشیم. ساعت اداریه کارم با کادری میرم با کادری هم بر میگردم.از 5.5 صبح هستم تا 9 شب. هواش هم خیلی خوبه. کلا تیپ ما بهترین یگان توی زاهدان و از همه تلفاتش کمتره. تمام مرخصی های سرباز دست منه . من دفترچه هاشون میگیرم میدم فرماندمون اون هم امضا میکنه .کل پادگان ازم حساب میبرن. همین دیروز یه سرباز تازه وارد رو چنان اسگل کردم که دستش بیاد اوضاع دست کیه.فرماندمون هم خیلی باهام جوره . دیروز یک فحش های باحالی بهمون داد خدایی تا حالا نشنیده بود. خلاصه اینکه خدمت خدمت که میگن اونجوریا هم نیس..... ""
    یه عده هم هستن که خیلی سختی کشیدن و توی پست هاشون تقاضای کمک دارن که توقع به جایی هم هست به طور نمونه:
    ""سلام بچه ها
    یه سوال دارم ازتون .من پدرم الان ایران نیست. برادرم هم معافیت پزشکی داره اون یکی برادرم هم سربازیش رو خریده. مادرم هم صبح ها میره شرکت تا ظهر بر نمیگرده.حتی ناهار هم برام نمی پذه. راهی نیست من معاف بشم؟""

یا این یکی:

"" سلام .دوستان من پدرم 800 ماه سابقه جبهه داره و من می تونم معاف شم. الان بهم گفتن باید بیای میدون سپاه پرونده تشکیل بدی، می خوام ببینم راهی نیست این همه راه تا اونجا نرم؟ واقعا برام سخته که این مسیر برم. خونمون میدون امام حسینه. خواهشا کمک کنید زندگی ام داره از هم می پاشه...."""

یا این

"" بچه ها من افتادم صفر یک آموزشی. خیلی بهمون سخت میگیرن .فرماندمون میگه باید با همون پلی استیشن 2 بازی کنید و نمیتونید ایکس باکس بیارید. هر روز هم ساعت 2 بعد از ظهر بهمون مرخصی میده. سرعت کافی نتش هم خیلی پایینه . دیروز هم بهم به خاطر اینکه موهام رو از پشت بسته بودم بهم گیر دادن. من لیسانس چمن زنی دارم . واقعا خیلی با ما تحصیل کرده ها بد رفتار میکنن. ما تحصیل کردیم . ما ناسلامتی مدرک داریم . ما خیلی درس خواندیم......کسی میتونه راهی ارائه کنه ما از شر این آموزشی توی اون خراب شده نجات پیدا کنیم؟""

یه عده هستن که اگه برن خواستگاری و رزومه بدن به خونواده عروس اینطوری میشه:
    ""من پدرم از پزشک های قدیمی تهران هست ، الان یه مقدار کسالت داشتن رفتن سوئیس برای درمان .برادرم داره مهندسی میخونه تو قبرس! . مادرم هم شغلی نداره و مدام با دوستاش در سفره.خودم هم فعلا درگیر پایان نامه ارشد هستم تا بعد برای خدمت اقدام کنم""
    ولی وقتی میان اینجا برای خدمت رفتن سوال کنن رزومشون میشه این:

"" بچه ها خواهشا کمک کنید.من پدرم خیلی داغونه! همه رگ های قلبش گرفته و کلا داره تعطیل میشه. مادرم هم بنده خدا خونه داره ، تمام کارهای خونه رو انجام میده.برادرم هم تهران نیست. دانشجوهه. خرج تحصیلش رو هم به زور میده.یه خورده هم مشکل ذهنی داره که میشه ثابت کرد. الان من توی خونه همه کارا رو میکنم .نون میخرم، شام میخورم ، حتی تلویزیون هم نگاه میکنم. خودم هم پارسال خوردم زمین شصت پا رفت تو چشمم. راهی نیست ما معافیت کفالتی چیزی بگیریم؟""

یه عده هم هستن که خیلی خجسته هستن:
    "" بچه ها خیلی دوست دارم هر چی سریعتر برم سربازی، عاشق پرش از هواپیما و تیراندازی با تانک و روندن هواپیمای اف 14 هستم. تمام فیلم های آرنولد رو هم از حفظم. میخوام ببینم ما اگه بیفتیم نیروی هوایی ، چقدر اجازه میدن با هواپیما شلیک کنیم؟ اگه سرباز بیفتم نیرو زمینی، با تانک میذارن بیام خونه یا باید همونجا پارک کنم ؟ میخوام اگه افتادم ناجا با تفنگ بزنم همه آدم بدها رو بکشم .لعنتیها . حتی میخوام با کلتم بیفتم دنبال جنایتکارا عین 007 ...."

عده ای هم کلا آدم خوشحالی هستن البته یه خورده هم داغ تشریف دارن:

" بچه ها من الان 6 روزه دارم خدمت میکنم. خیلی حس خوبیه خدمت به وطن ، توی این 6 روز من تونستم دین خود را به سرزمین و دین ادا کنم. امیدوارم تا آخر عمرم مثل این 6 روز بتوانم باز هم ادا کنم! هیچی نیست. این 6 روز رفت. 20 ماه 24 روزهم میگذره و میره. مهم اینکه ما بتوانیم خدمت کنیم و دین خود را ادا نماییم . اصلا نترسید و بیایید به خدمت. از طرف یک سرباز 6 روز خدمتی""
    سلام
    حالا اینا که گفتی یعنی چی؟؟
    عزیز خوب یا بد
    دیر و زود
    با بدبختی و ... باید بگذرونیمش
    چون خدمت هم روزای خوب داره هم روزای ...!! چه برای نیرو ی اداری چه برای نیروی پستی ...
    ما که خودمون هم روزای خوب رو دیدیم و هم روزایی که اگر به ازای هر روزش 1 میلیون هم بهم بدن حاضر نیستم دیگه تحملشون کنم!!...

12. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    حالا اینا که گفتی یعنی چی؟؟
    عزیز خوب یا بد
    دیر و زود
    با بدبختی و ... باید بگذرونیمش
    چون خدمت هم روزای خوب داره هم روزای ...!! چه برای نیرو ی اداری چه برای نیروی پستی ...
    ما که خودمون هم روزای خوب رو دیدیم و هم روزایی که اگر به ازای هر روزش 1 میلیون هم بهم بدن حاضر نیستم دیگه تحملشون کنم!!...
    خوب الان این چه ربطی داشت به پست ایشون ؟؟

14. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

قاعدتا همون موقع ثبت و ارسال میکنن و دفترچه هم میده بهت ولی حتما سر بزن بهشون. چون مال خود منو اون خانم محترم +10 یادش رفته بود ارسال کنه اطلاعاتمو , یک هفته تمام هی میرفتم دنبال برگه سبز میگفت نیومده آخر سر فهمیدم خانم نفرستاده اصلا!!!
    این آدرسم من خودم استفاده کردم ازش همون موقع که آخرین بار رفتم+10 جهت ارسال اطلاعاتم , بخوای بدونی وضعیتت چیه سوال میپرسی بهت میگه 1-2 روز بعدش به من تاریخ اعزامم رو گفت

16. این کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •