هر حرفی رو عزیزم باور نکن شاتل هرجه قدر هم بد باشه بهترین ISP ایرانهمن که شبا همیشه بالای 1100 مگ دانلود میکنم !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هر حرفی رو عزیزم باور نکن شاتل هرجه قدر هم بد باشه بهترین ISP ایرانهمن که شبا همیشه بالای 1100 مگ دانلود میکنم !
شاتل رو با هیچ شرکتی نمیشه مقایسه کرد، از همه نظر بهترینه. هم از نظر سرعت و کیفیت، هم پشتیبانی، هم قیمت!
اتفاقا بنظر من سرعت شبهاش از روزش بهتره! شما لینکهات مستقیمه؟ از دانلود منیجر هم استفاده میکنی؟ اگه چند شب هست اینطوری شده با پشتبانی تماس بگیر شاید مرکز مخابراتیت مشکل پیدا کرده. بعضی وقتها اینطوری میشه ولی زود درستش میکنن خیالت راحت.
آیا کسی تا به حال با نرم افزار هایی که مقدار مصرف(داون و آپ) رو میده مقدار مصرف خودشو با گزارش مصرفی سایت شاتل مقایسه کرده ؟
من یکبار این مصرفی که تو سایت زده بود به نظرم زیاد میومد نرم افزار du meter رو نصب کردم و بررسی کردم دیدم که تقریبا شاتل داره دوبرابر نشون میده !!!!!!!!!!!!
بعد از پیگیری با اپراتور زیر بار نرفت ولی با چند بار پیگیری در هفته بعد تقریبا مصرف با گزارش سایت یکی شد و جالب اینکه بعضی وقتا گزارش سایت کمتر هم میشه
چی کم دانلودمی کنیهر حرفی رو عزیزم باور نکن شاتل هرجه قدر هم بد باشه بهترین ISP ایرانه من که شبا همیشه بالای 1100 مگ دانلود میکنم !
دیشب نمی دونم چی مرگش زده بود (سایتی که ازش دانلود می کردم) کم دانلود کردم حدود 2گیگ و800 مگابایت دانلود کردم
بخاطر اینکه سایته قاطی کرده بود من حدود ساعت5.30 دانلود رو قطع کردم
ولی شب های قبل همش بالا 4گیگ دانلود داشتم
Last edited by online_amin; 01-12-2009 at 10:00.
والا برا ما که شبانش چنگی به دل نمیزنه
من فکر می کنم اینا عمدا یه مناطقی رو اجازه میدن که سرعت واقعی توی شب هم داشته باشند و جاهای دیگه رو نه که کسی اعتراض کرد بگن ببینین مثلا این آقا که گفت شبی 4 گیگ دانلود داره( تازه ناراحتم هست ه دیشب استثنائا 1 گیگ و خورده ای داشته، نمیره خدا رو شکر کنه که مثل بعضی از ماها سرعت شباش گاهی اوقات در حد باز کردن صفحه هم نیست ...
فقط شاتل به مشترکاش تولدشون رو تبریک می گه؟
از کدوم بخش زنگ میزنن تولد را تبریک میگن؟
مگه تو ایرانم از این کارا می کنن ؟
حالا واقعا هدیه رو میدن یا الکی؟
اختیار دارید من خدا رو صد هزار مرتبه شکر می کنم
چنین سرعتی رو تو خواب هم نمی دیدم![]()
با كامپيوتر ديگه هم مثلاً برادري كسي به مودمتون وصل هستن؟
براي من كه دقيق نشون ميده شاتل.
برای من که یک ماه شبانه بسیار افتضاح شده . در بهترین حالت 900mb داونلود دارم.قبلا هرشب 1300داونلود داشتم ولی از یک ماه قبل تا حالا متوسط شبی 400 داونلود داشتم. شما که میگی سرور مهمه از چه سروری داونلود کنیم که سرعت واقعی رو نشون بده؟
به نظر من واقعا شورش رو در اورده شاتل.
دوستان بابا بیاید بگید چه کردید که همچین سرعت هایی دارید؟
به خدا گناه کبیرست شماها با 60 دانلود کنید ،ما با 20
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)