lol
به نظر باگ میاد
چون اون مگی که جلوی Concurrent user login not allowed نوشته بود مک مودم خودم بود احتمالا مال شما هم مک مودم خودتونه.
شاید هم به قول دوستمون به مودممون نفوذ می کنن این دزد های اینترنتیبه خاطر همین همون مک مودم خودمونه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
lol
به نظر باگ میاد
چون اون مگی که جلوی Concurrent user login not allowed نوشته بود مک مودم خودم بود احتمالا مال شما هم مک مودم خودتونه.
شاید هم به قول دوستمون به مودممون نفوذ می کنن این دزد های اینترنتیبه خاطر همین همون مک مودم خودمونه.
Last edited by alex_pk; 09-07-2013 at 08:20.
چکار کنم؟
برم پسورد مودم رو عوض کنم درست میشه؟
الان ساعت 6:30 صبح , ساعات رایگان است
همونطور که در عکس میبینید پینگ 260 هست و در اوج بار ترافیکی شبکه پایینتره! ولی در ساعات دیگر روز که ملت دانلود خیلی کمتری میزارن و اکثرا وبگردی میکنن پینگ بالای 350 میره...
![]()
از کجا میشه وارد این قست شد؟لینکشو می دید برای استان فارس
راستی طرف هم میتونه مک مودمشو به مک مودم شما تغییر بده.دی: یادم نبود!
report.asiatech.ir
یعنی اگر مک مودم منو بردوره استفاده کنه از ترافیکم کم میشه؟![]()
سروش تو روحت ما رو به وحشت انداختی!
معنیش اینه که یوزر و پس رو اشتباه وارد کردی ونتونستی وارد سیستم بشی! همین الان از پشتیبانی پرسیدم...
خودمم میدونستم اما چون شک داشتم نگفتم.....
ولی تنها چیزیش که ادمو به شک میندازه اینه که من طی چند روز اخیر یوزر و پس رو اشتباه وارد نکردم اما میبینم فله ای برام این ارور ثبت شده![]()
نگران نباشید برام منم همینجوریه مشکل خاصی نیست! باگ سیستمشون هست! نفس عمیق بکشید.دی:
دوستان Activation Date 1391/05/09 0003 چیه؟
کسی پسورد را یادش بره باید چیکار کنه؟بدون تماس گرفتن با اسیاتک!؟
پشتیبانی دروغ گفته
من تو این 4 روزی که گذشت اصلا پسوورد رو تغییر ندادم به تنظیمات هم دست نزدم ، ولی بازم این ریپورت رو داده.
اگر پسورد در کش مرورگرت ذخیره شده باشه میتونی ببینیش ولی اگر یادت بره با شماره خط adsl باید زنگ بزنی بگیری!
اون زمان که آسیاتک بودم همیشه دوست داشتم پینگ 300 باشه
ولی الان با مخابرات پینگم 350 میشه دیگه حوصله اینترنت رو ندارم
در کل پینگ خیلی تاثیر داره
ولی از همه بیشتر نداشتن تایم اوت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)