خب پارس که درخواست تخلیه دادم رفت الانم شاتل درخواست سرویس زدم اخرش زد در منطقه مخابراتی شما امکانات نداریم :| وسط تهران یادمه 3 4 سال پیشم نداشتن الان موندم توش فکر کنم باید برم مخابرات بگیرم همون یه اسیاتک میمونه شرکت خصوصی
خب پارس که درخواست تخلیه دادم رفت الانم شاتل درخواست سرویس زدم اخرش زد در منطقه مخابراتی شما امکانات نداریم :| وسط تهران یادمه 3 4 سال پیشم نداشتن الان موندم توش فکر کنم باید برم مخابرات بگیرم همون یه اسیاتک میمونه شرکت خصوصی
چی بگم والا سال 2020 هستیم مثلا
بله دقیقا بدون پهنای باند کافی فقط در حد شعار هست.
این جدول هم برای کسانی که اطلاعی در این مورد ندارند
با تجهیزات مناسب با یک کابل single mode تا 15 ترابیت رو با تا فاصله 7000 کیلومتری میشه انتقال داد.
سلام دوستان من این سرویس رو گرفتم در اسیاتک[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با این سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنطرتون جمع کنم برم شاتل یا مخابرات یا اونا وضعشون بد تره
سرویس 2 مگابیت خریدی 2 مگابایت داری دانلود میکنی ناراضی هستی !؟ اگه سرعت واقعی بهت میدادن الان باید سرعت دانلودت 250 کیلوبایت بود !
چون دیدم به بحث علاقه داری یه توضیح بدم که این اعداد و ارقامی که در جدول میبینی، اصطلاحاً اثبات تکنولوژی هستن و در فرایند تجاری به این شکل قابل استفاده نیستند بلکه برای هر پروزه باید نسبت به ارزش اون پروژه، تجهیزات مورد نظر اعم از فرستندهای پیشرفته نوری، فیبر با کیفیت بالا ، ضخامت هسته های نوری داخل فیبر و البته تکنولوژی مورد نظر مورد استفاده قرار میگیرند.
مثلاً زمانی که صحبت از کابلهای زیر دریا و اقیانوس میشه که زیرساخت و هزینه جانبی زیادی میبره با افزایش تعداد کابل و وزن، طبیعیه که هر هرزینه ای برای بالا بردن راندمان انتقال منطقی باشه. ولی در بحث انتقال دیتا از یک واحد توزیع داخل یه خیابون به منزل یک مشترک انتظار تجهیزات گرون قیمت نباید داشت. خصوصا که بحث مورد نظر در ایرانه و قراره از تجهیزات وطنی استفاده بشه تا جای ممکن.
یه مورد دیگه هم به عنوان مثال تکنولوژی WDM هست که این جدول به اتکای اون ارقام بالا رو ارائه داده . این تکنولوژی الان در ایران یکی دو سالی هست توسط زیر ساخت (مادر تخصصی مخابرات) در برخی نقاط کشور مورد استفاده قرار گرفته ولی حضور گسترده ای در صنعت ای تی کشور نداره.
سرویس های حجمی که محدودیت حجمی دارند تقریبا همه ی شرکت ها تا میزان کشش خط سرعت رو باز می ذارن تا ترافیکت زودتر تموم بشه و ترافیک بخری
سرویس جشنواره ،
من که راضیم ، خدا هم راضی باشه
.
والا قانون جدید این بود که همون سرویسی که میخری همون سرعت رو اسمی میدن
خودم هم پارس انلاین و صبانت همین جوری بود
حالا نمیدونم دوباره اگه قانون عوض شده خبر ندارم
به نظرم من جمع کنم بیام اسیاتکمن خودم رو بکشم هم بالاتر از 1.85 نمیتونم بگیرم
بله منظور من هم استفاده از WDM بود دقیقا. من خیلی متخصص نیستم اما فکر نمیکنم اینجا از کابل کیفیت پایین برای فواصل بین شهری استفاده کرده باشند اما قطعا دستگاه های دریافت و ارسال بی کیفیت هستند.
دقیقا مشکل یکی دوتا نیست. اما متاسفانه با ثروتی که به هدر میره خیلی کار ها می شد کرد. همینطور که کشور های دیگه دارن اینترنت یک گیگ و دو گیگ به مشترکین میدن.
حتی استاندارد های جدید اینترنت کابلی هم سرعت ده گیگ رو برای مشترکین ممکن کرده.
سلام
یک سوال داشتم سرویس های ویژه شاتل قابل تغیر هست
یعنی می تم یک سرویس ویژه ثبت نام کنم بعد این که وصل شد تقییر بدم
( به این خاطر می پرسم که رانژه روی خط من زیاد طول میکشه می خول\ام سرویس رایگانش رو ثبت نام کنم وقتی وصل شد به سرویس عادی تقییرش بدم)
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)