تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1287 از 3347 اولاول ... 28778711871237127712831284128512861287128812891290129112971337138717872287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,861 به 12,870 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز شما در اونجا دچار سوء تفاهم شده اید از همون اول در سایت ایرانسل نوشته بود که بسته های بلند مدت قضیش فرق می کنه
    متوجه نشدم.
    《قضیش فرق میکنه》یعنی قضیه ی چی با چی فرق میکنه؟! منظور از سوء تفاهم چیه؟ ممنون میشیم اگر :
    1. دوستان اینقدر با ایما و اشاره و تلگرافی صحبت نکنند که فقط خودشون متوجه بشن چی میگن
    2. کپی پیست نصف و نیمه و فله ای مطالب از اینور و اونور بیشتر باعث مبهم شدن موضوعات میشه و کمکی به هیچکس نمیکنه. بگذریم که خود ایرانسل هم ثباتی در تصمیماتش دیده نمیشه!
    Last edited by HardwareMaster; 06-05-2015 at 06:05.

2. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

متوجه نشدم.
    《قضیش فرق میکنه》یعنی قضیه ی چی با چی فرق میکنه؟! منظور از سوء تفاهم چیه؟ ممنون میشیم اگر :
    1. دوستان اینقدر با ایما و اشاره و تلگرافی صحبت نکنند که فقط خودشون متوجه بشن چی میگن
    2. کپی پیست نصف و نیمه و فله ای مطالب از اینور و اونور بیشتر باعث مبهم شدن موضوعات میشه و کمکی به هیچکس نمیکنه. بگذریم که خود ایرانسل هم ثباتی در تصمیماتش دیده نمیشه!
    این جمله از اولم توی سایت ایرانسل بود
    قابلیت تمدید بسته:
    اگر قبل از اتمام دوره اعتبار بسته خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهید، باقیمانده اعتبار دوره قبل (کیلوبایت های باقیمانده) را می‌توانید در دوره جدید مصرف کنید. این مورد شامل بسته های بلند مدت و بسته های ۲ تا ۸ صبح نمی باشد.

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاش ایرانسل یه فکری به حال شبکه نسل 3 بکنه. سمنان وضعیت خیلی خرابه وارد هر ساختمونی میشی از 3 میره رو 2. شهرهای اطرافش مثل سنگسر و شهمیرزاد هم هنوز 3جی نشده

6. این کاربر از farsweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان وقتی من با 4g ایرانسل از سرور های تیران دان میکنم سرعت حداکثر 2 هست ولی وقتی قند شکن هات اسپات رو روشن میکنم سرعت تا 12 مگ هم میره...جریانش چیه؟

9. 4 کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1.نیاز ب ارسال پیامک عضویتی چیزی نیس خودشون واسه همه فعال کردن؟ تو سایت ک چیزی ننوشته بود!
    2.خب حالا این مسعله رو چرا زودتر انجام نمیدادن صدای همه ک در اومد کلی هم دزدی کردن تازه انجام دادن کار فنی پیچیده ای هم نبود!!

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

پیرو بحث تمدید بسته های بلند مدت توی صفحات قبل باید بگم واقعا
    این کارکنان سامانه 700 ایرانسل یا هیچی نمیدونن و به عنوان بووووق گذاشتنشون اونجا و یا مثل خود شرکت ایرانسل دروغگو و مال مردم خور هستن

من از بسته 3 ماهم 4 گیگ مونده بود بهشون زنگ زدم گفتم اگه دوباره 3 ماهه بگیرم این 4 گیگ میمونه خانومه تاکید کرد بله زمان حذف میشه ولی حجم میمونه میاد روی بسته جدید چند بار هم بهش تاکید کردم اونم گفت نه حتما برات جمع میشه
    منم بسته 3 ماهه جدید گرفتم و در ابتدا حجم رو جمع کرد ولی الان درست در روز اتمام بسته قبلی، یکدفعه 4 گیگ از حجمم کم کردددددددد
    واقعا که اینا بیشعورررر تشریف دارن
    خب وقتی جمع نمیشه و فقط تا تاریخ بسته قبل موندگاری داره واسه چی دروغ میگی مثل آدم بگین جمع نمیشه چرا موش و گربه بازی در میارین آخه؟
    این پولا حرومه آقای دزفولی اون دنیا از حلقومتون میکشن بیرون

12. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
    من به تازکی دفتر کارم رو عوض کردم و توی این منطقه خطها روی فیبر نوری هستش و باید اینترنت وای مکس بگیرم . حد اقل ماهی 100 گیگ دان دارم . لطفا بگید ایرانسل خوبه یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید
    اگر خوب نیست چه پیشنهادی دارید .
    با تشکر

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
    من به تازکی دفتر کارم رو عوض کردم و توی این منطقه خطها روی فیبر نوری هستش و باید اینترنت وای مکس بگیرم . حد اقل ماهی 100 گیگ دان دارم . لطفا بگید ایرانسل خوبه یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید
    اگر خوب نیست چه پیشنهادی دارید .
    با تشکر
    اولا روی فیبر نوری مخابرات و اسیاتک سرویس میدن
    دوما هم شک نکن که ایرانسل بهتر از وایمکس مخصوصا اگر طرح های بلند مدت ایرانسل بگیری که خیلی ارزونتر میشه

15. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ماشاا...
    اینجا همه به اون دنیا اعتقاد دارن، همه هم همدیگرو به انواع و اقسام دله دزدی و کلاش و خالی بند و تبهکار و خائن و وطن فروش و القاب دیگه متهم میکنند.
    عزیز من شما میزاشتی یه 100 مگ از اینترنتت میموند بعد یه بسته میخریدی. ( شما از اوضاع بلبشو مملکت خبر نداری؟) در ضمن این دنیا 4 گیگتو خورده اون دنیا 4 گیگ به چه دردت میخوره) اون دنیا هرچند ترابایت حجم بخوایی میگن با یه بشکن دانلود میشه.;-)

XPERIA Z3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •