نه در کل ایران ولی در بعضی استان ها در سال پیش چندماه مخابرات مجوز ارتقا پهنای باند به شرکت ها نمی داد و های وب هم همین مشکل را داشت.
نه در کل ایران ولی در بعضی استان ها در سال پیش چندماه مخابرات مجوز ارتقا پهنای باند به شرکت ها نمی داد و های وب هم همین مشکل را داشت.
والا من دو هفته دیگه قراردادم تمومه
فکر نکنم این سیم کارت ها زیاد روی کیفیت تاثیر بزاره - یعنی به نظرم همون مشکل قدیمی پهنای باند مهم تره !
سلام
میگم های وب قاطی کرده .. : دی
شاید شما هم فهمیده باشید .
تو ساعات اوج مصرف هرچقدر دانلود کنی نمیفهمه ... : دلیلش هم تصویر زیر . من بیش از 4 گیگ بیش از حد بسته ام دانلود کرد .
![]()
سلام دوست عزیز!
نه نیازی به هیچ جواز و مدرکی نیستش!
ماهیانه با پرداخت 5 هزار تومن میشه ip استاتیک هم گرفت اگر مایل باشید ولی ضرورتی نداره!
ابتدا با بخش فروش ....... نیاز هاتون رو بگید ضمنا حتما قید کنید برای ریموت به سرور میخواین استفاده کنید و حتما باید اپش بالای 1 مگ باشه و دانلود رو هم که رو 8 میبندن!
بعد رانژه هم اگر خطتتون مشکلی نداشت(از نظر نویز) میتونید بگید تا 2 هم ببندن! کمک هم خواستید در خدمتم!
در بازه ی رایگان اگر سرویس 1 مگ رو داشته باشید با پرداخت 12 تومن ماهیانه میتونید سرعت دانلود لیمیت شده رو از 250 تا 900 کیلوبایت افزایش بدین یعنی به حای دانلود شبانه 2.5 گیگ تا 9.5 گیگ دانلود داشته باشید! اینم از مشکل دانلود شبانه دوستان!
بله ای پی داینامیک بصورت رایگان هستش و ای پی استاتیک بصورت ثابت با هربار کانکت شدن ثابت هستش! منتها توصیه من به شما استفاده کردن از داینامیک هستش به علت اینکه در اینصورت نمیشه تحت هیچ شرایطی بازه رایگان رو لیمیت کرد! و در صورت تمایل از بخش تمدید سرویس یا تغییر خدمات قابل انتخاب هستش ردیف دوم
من در خدمت شما هستم داداش رضا و هر یک از دوستان!
منتها من سرویس خودم رو با 5 خط اینترنت از های وب و یه لود بالانسر peplink one core و یه روتر asus rt5300 مچ کردم که سرعت 25 مگ دانلود و 10 مگ اپ رو میده و شبانه هم راحت تا 45 گی میشه دانلود کرد روزایی که نیاز هست نه همیشه چون نباید دیگران را از حق مسلم خودشون محروم کنم اگر متمادی دانلود کنم درسته من لیمیت نمیشم ولی به احتمال زیاد به خاطر اینکه به شبکه اشون فشار نیاد کم کم شبانه رو بردارن که اجهاف هستش!
بازم سوالی بود در خدمتم
Last edited by frozan2014; 13-05-2016 at 19:59.
سلام خدمت شما دوست عزیز
بله همین مورد کاملا مشهود هستش و سه ساله این مورد هنوز رفع نشده دلیلش هم تاخیر در بروز رسانی وب سرور بعلت ازدیاد کاربرا هستش!
این بخش توضیحات بیشتری نیاز داره فکر کنم.
سلام خدمت شما دوست عزیز!
شما یه سرویس 1Mb با ترافیک 3 گیگ با پرداخت مالیات بر ارزش افزوده میشه 20 تومن میدین! خوب
برای ان لیمیت شدن سرعت هم یه اکانتی هست باید تهیه کرد!
نیاز به توضیح بود پ خ!
سرعت سرویس 1Mb با ترافیک 3 گیگ در طول شبانه روز چنده؟
سلام خدمت شما! سرعت روزانه تا 1000 کیلوبایت کنجایش داره و اپ هم تا 64 کیلوبایت در حالت عادی!
شبانه هم از ساعت 4 تا 7 بامداد 250 با لیمیت بدون لیمیت تا سرعت 1000 کیلوبایت و میانگین 900 کیلوبایت!
یک هفتست که کیفیت نت به طرز وحشتناکی افت پیدا کرده!!
یعنی یه app هشت مگی رو از بازار (که سرور ایرانی داره) یک ساعت طول میکشه شبا.... در این حد داغون!
دیگه تلگرام جای خودش که تصویر 50 کیلویی یک دقیقه باید وایسی لود بشه!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)