منظورم با آدرس محلشه که حضوری برم
منظورم با آدرس محلشه که حضوری برم
وقتی برا همه شبانه داره و برا بعضیا شبانه ای در کار نیست یعنی چی؟کلاهبرداری واضح تر از این من تا حقمو نگیرم آروم نمیگیرم مردم دارن 10مگ میگیرن شبی 9گیگ دانلود میکنن اونوقت من هم همون پولو بدم دانلود شبانه نداشته باشم این کارشون کاملا غیر قانونیه و تنظیم مقررات 100% حقو به ما میده یا پولمو میدن و تخلیه یا شبانه رو به سرویسم اضافه میکنن اینا مثل اینکه یک سری کاربرا رو که قبلا شبانه دانلود میکردن انداختن تو بلک لیست تو ibs شبانه رو براشون حذف کردن بخاطر همین سرویسمون شدهkhz و برا بقیه همون standard مونده استانداردا همشون شبانه دارن
Last edited by farshad0123; 22-07-2014 at 16:06.
فرشاد مطمئنی شبانه نداری شب بزار دانلود کنه ببین شاید باگ باشه ؟ اخه یارو میگفیت 1 و 2 مگ 100% شبانه دارن ولی 5 مگ تضمینی نیستقضیه Nofree اینا هم گفت کسایی که جشنواره گرفتن Nofree کسایی که معمولی دارن و ماهانه شارژ میکنن Withfree هست . کلا مخابرات درهم ریختس منی که باید با سیترا تمدید کنم کلا 2روزه دیگه بالا نمیاد از اونور هم محدودم کردن که بالاتر از 256 نمیتونم بگیریم 2روزه میرم شرکت اونا هم میگم سیستم قطعه نمیتونیم کاری کنبم
![]()
به منم همینو گفت گفت جشنواره ها nofree میشن و شبانه ندارن من که جشنواره نیستم اعصابم بهم ریخته اصلا زنگ زدم پشتیبانی نمیدونست چی بگه
الان هم سرعتم اینه:
![]()
ای بابا پس چکار کنیم منم میخواستم همین 2مگ رو بگیرمبه نظرت تخلیه کنم بهتر نیست ؟
خوب بهش میگفتی الان من چکار کنم چون شما گفتین شبانه داره گرفتم این سرویس رو من با بدون شبانه نیاز ندارم
تخلیه کن از شرشون خلاص شو خودشون گفتن همه سرویسا شبانه دارن فقط 5و10 تضمینی نیست منم مطمئن شارژ کردم خودشون هم نمیدونن مخابرات داره چه غلطی میکنه باور کن خودشون هم قضیه withfree و nofree رو نمیدونن من میرم تنظیم مقررات تا حقمو نگیرم ول نمیکنم تا 1ماه دیگه بخوام صبر کنم تابستون تموم شده و هنوز هیچ اگرم نتیجه نداد ترافیک که تموم شد تخلیه میکنم ولی تمام تلاشمو میکنم که حقمو بگیرم
Last edited by farshad0123; 22-07-2014 at 17:05.
فرشاد تو از سیستم جدید شارژ کردی ؟ راستی بچه ها سیستم جدیده درست شده و افلاین هم میتونید شارژ کنید
نه حضوری شارژ کردم برا من که آفلاین کار نمیکنه خودشون میگفتن فعال شده ولی اومدم خونه دیدم فعال نیست
اصلا سرعت من با بقیه فرق داره سرعتم بیشتر از بقیس جریانش چیه
من 1مگ داشتم سرعتم از 130 کمتر نمیشد تو دانلود شبانه اونوقت بقیه با 5مگ 250کیلوبایته شبانشون الان هم 2مگم سرعتش خیلی بیشتره نزدیکای 4مگه
اخه چرا دیشب withfree بودم الان شد nofree![]()
Last edited by farshad0123; 22-07-2014 at 17:18.
فرشاد میگم تو همونی نیستی که امروز اومدی که آخر سر کارت برات کشید بشون گفتی خودم شماره پیگیری و اینا دارم که مسئول شارژ هم گفت براش دوتا کارت بکش ؟
کلا من سر از کار مخابرات در نمیارم بخدا همه رو کاربرا رو گیج کردنه![]()
فردا میرم دنبالش تنظیم مقررات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)