یوزر و پس خطمو چجوری میتونم عوض کنم ؟
یوزر و پس خطمو چجوری میتونم عوض کنم ؟
یوزر که نمیشه ولی پس را هم می تونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض کنید . (وارد سایت بشید) و هم با تماس با شماره 2020 و گرفتن شماره 2 و ...
اگه کسی پسوردش یادش بره
چجوری میتونه بازیابی کنه ؟
من یه خط دیگه دارم چند وقت استفاده نکردم نمیدونم پسش چیه !
با همون خط تماس بگیرید به 2020 . اگر قبلا شماره موبایلتون را توی سیستم داشته باشند با سیستم گویا درخواست تغییر پسورد کنید. پسورد شما تعویض و براتون پیامک میشه.
اگر هم شماره موبایل شما در سیستم نباشه ، باید به اپراتور وصل بشید و درخواست کنید تا رمز جدید براتون بزاره...
اوضاع اینترنت من از دیروز بهتر شده خدا رو شکر در ضمن کد مشهد به جای 0511 شد 0513
شده ٠۵١
٣ به اول همه شماره های مشهد اضافه شده.
داخل شهری که میگیرید از تلفن ثابت باید ٣ اضافه کنید.
masooumi دوست عزیز بی صبرانه منتظریم
با سلام
سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟
آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟
این تست ها را خود دوستم دیروز و دیشب انجام داده .
در روز :
سرعت 220kB/s (با تک کانکشن)
سرعت 260KB/s (مالتی کانکشن)
در ساعت دانلود رایگان شب :
سرعت 180KB/s (مالتی کانکشن)
به نظر میرسه چون اولشه سرعت این سرویسشون خیلی بین شب روز فرق نمی کنه و ثابت هست.
من خودم یه کوچولو از یک سرور فیلم که برا کشور آلمان بود هم دانلود کردم و سرعتش مثل سرعت های بالا بود و فرقی ندیدم.(اگر سرور خاصی برای دانلود مدنظرتون هست بفرمایید)
خدا نگزره از این مخابرات
از این بدتر نمیشه دیگه واسه 195 داستان عاشقانه
نوشته ورداشته نیم خط جواب داده
قرارداد طرح به مشتركين اعطا شده ودرحال حاضر طرحها با دانلود شبانه رايگان بعنوان گزينه قابل انتخابميباشد
خوب ام روز درست شود فردا چی پس فردا چی یعنی ما باس هر روز یه بار شکایت کنیم تا
این مخابرات دس از سر کچل ما برداره
خدا لعنتشون کنه خدا نیامرزدتشون خدا با شیطون تو چا محشورشون کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)