بدون هزینه نمیشه. اولاً هزینه ای که برای طرح فعلی پرداختین هدر میره، دوماً برای فعال کردن طرح 2 مگابیت باید مبلغشو پرداخت کنین. خیلی متضرر میشین. بهتره تا پایان این طرح صبر کنید.
بدون هزینه نمیشه. اولاً هزینه ای که برای طرح فعلی پرداختین هدر میره، دوماً برای فعال کردن طرح 2 مگابیت باید مبلغشو پرداخت کنین. خیلی متضرر میشین. بهتره تا پایان این طرح صبر کنید.
آقا من برگشتم به ۲مگابایت ۵۷ تومن پول پخــ شد...
الان این وضعیت چی میگه؟؟ هیچی تو حساب نیست ۱۰ ساعت هم کانکت بودم تقریبا ۲گیگ هم مصرف شده..!!خنده داره.. ولی ۱۰ دقیقه هم نیست فعال کردم... اعتبارم که ۰ هست ولی باز میتونم دانلود کنم!!
![]()
Last edited by ali_z051; 21-11-2012 at 19:17.
سرعتم خیلی وقته شده دیال آپ .. پینگ گاهی هست گاهی نیست .. صفحات نصفه لود میشه .. سراغ دانلود هم که جرئت نمی کنم برم .. خیلی حرفه که سرعت بیخیال شبانه بشی ولی تو روزانه هم مشکل داشته باشی
نمی دونم برم سراغ مودم بیرونی یا نرم اگه بخواد بعد یه مدت اینجوری بشه دوباره که بخوره تو سرشون .. اگه ایرانسل شبانه رایگان اضافه میکرد یا یه کم قیمت هاش رو تعدیل می کرد عطای مبین نت رو به لقاش می بخشیدم ..
من 2مگ دارم الان سرعت شبانم ده روزی هست 25 ه دیشب که افتضاح 5 بود من قبلش 512 داشتم که حداقل شبانش 75 بود بنظرم 512 ثباتش بهتره من تموم کنم برمیگردم به 512....البته من کرمان هستم
ایرانسل در حال حاضر شبانه ی رایگان داره. از ساعت 2 تا 6 صبح.
به کنترل حساب فارسی اعتباری نیست. از Ecare قدیم استفاده کنید.
سلام
من 512 دارم. کی گفته سرغت شبانه اش روی 75؟
در حد دایال آپه. مصیبته.
عزیزان سرعت شما بسته به سیگنال شما هستش و از همه مهمتر جایی که هستید به شلوغی سکتورهای اون دکل بستگی داره ! خوب وقتی از حداکثر میگذره اجازه پهنای باند از یه حدی بیشتر رو به شما نمیده دیگه !
بیخود کرده شلوغه.مبین نت وظیفشه سرعت مطلوب بده چه شبانه چه روزانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)